90

Анонимен

преди 5 години

Стадионите им са пълни с бедняци със субсидирани билети. Мога да се хвана на бас, че са субсидирали и екскурзии от чужбина, за да има посещаемост. Това не променя факта, че всички будни и мислещи хора са против руския империализъм.

89

Анонимен

преди 5 години

Руснаците сами си поръчват подобни статии, за да се държат във фокуса на общественото внимание. Кой го интересува организацията на първенството? Всички първенства са еднакви. Е, да, на предишното руснаците пратиха спецназ в Марсилия, убиха двама британски туристи, след което бяха изловени и депортирани за по-малко от 24 часа.

88

Анонимен

преди 5 години

Десетки мигранти?Колко десетки?20? 30? 50 човека?

87

Много късо име!

преди 5 години

До Бонобо ... попитайте, откъде Симо Пешов нагуши милиони с неговия "Главболгарстрой"? Какво и за кого строяха нашите? С чий пари?1. Когато Главбулгарстрой рутеше милиони в Русия ВСЕ ОЩЕ БЕШЕ ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА2. Строяха за руските военни, които се прибира от Германия в Родината си.3. Проекта бе финансиран ИЗЦЯЛО С ПАРИ НА НЕМСКОТО ФЕДЕРАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО.Аз уважавам руския народ и Русия като държава, но най-уважавам истината и историческите факти. Примерът Ви е отчайващо неадекватен...

86

Анонимен

преди 5 години

И с Мондиал и без Мондиал Русия си е една ***!Защо драскачите в този сайт не изпратят ттамазлъка си в Русия, а със зъби и нокти гледат да го уредят в лошият запад и САЩ?Долни червени гъзoлизци!А това, където плюсовете на проруските коментари се появяват по десет на веднъж ме кара да се замисля, дали не е работа на сайта.

85

Анонимен

преди 5 години

Ей, много се надявахте организацията да е калпава, за да има материал да плюете. Обаче йок!Сега мигрантите в Русия били тероризирани...Алоу! Я напишете как индийци и пакистанци са построили и поддържат Дубай, а спят във фургони в пустинята при нечовешки условия! Кво ще кажете, а?

84

радев

преди 5 години

ЗВУЧИ КАТО УСПЕХА НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ МАГАЗИН ЗАВИСИ ОТ КИТАЙ

83

сиромах

преди 5 години

Тази статия напълно оправдава българската поговорка Човек и вол да заколи за курбан пак ще има недоволни!Ей сигурно стана много доходно да се плюе непрекъснато по Русия?!

82

usa = на джудже

преди 5 години

*** и чудовищната пропаганда против Русия Това е нещо невиждано ,акъла не ми го проумява. Хора които говорят нашият език ,кръстят се наляво като нас ,имаме едни същи имена. Как е възможно ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ. Осъзнайте се . 90% от българите ОБИЧАМЕ Русия. Само една шепа от......ци които са объркани хора. Те сигурно мразят и семейството си. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ НАСТРОИ СРЕЩУ НАШИТЕ БРАТЯ РУСИЯ ,НИКОГА. ТОВА ТРЯБВА ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ.ЖАЛКИ СТЕ.

81

Всъщност

преди 5 години

Зад успеха на Мондиала в Русия стои трудът на легиони архитекти, инженери, икономисти, всевъзможни руски специалисти, професионалисти и непрофесионалисти - на легиони руски граждани. И на десетки? мигранти (според малоумното заглавие) - като съществена част от легионите. Което показва нарастващата организация и сила на руската държава. И не може да се пропусне труда и на специалните сили, опазващи Мондиала от апетитите на стратезите на ислямщината, новичощината и подобните им.

80

Анонимен

преди 5 години

Е и бaбa Mepкел се опита да направи нещо такова, ама не й стигна акълът.

79

Анонимен

преди 5 години

Е, така е... Русия си приема черноработници като Германия. Друго не е измислено. И едните и другите експлоатират. Обаче.... синьото гориво си е синьо гориво.

78

Под прикритие

преди 5 години

Гюлнара не е чистачка е и световно известен английски архитект проектирал Уембли но поради влошените англо-руски отношения от аферата Скрипал работи под прикритие за Путин като чистачка

77

DW

преди 5 години

Статията на дойче веле чрез неприкрит расизъм и расистки фантазии на руски гръб, явно иска да подскаже на Меркел решението на мигрантски проблем в ЕС. Вместо да бъдат ухажвани,обгрижвани, финансирани, прикривани престъпленията им от полиция и власт, мигрантите трябва да бъдат претрошвани от бой, поставяни при нечовешки условия , както правят това с тях руснаците , и тогава те ще се интегрират, строят и работят.:))

76

Статистик

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit.Официално чужденците в Германия през 2004 са 7,256млн. През 2012 са9,897млн а другите си ги преброй сам след това.Има данни, има интернет и когато се изказваш е добре да прочетеш преди това нещо по въпроса.

75

Пф-ф-ффффф

преди 5 години

Прегледах отгоре, отгоре цялата "статия" и никъде не видях да е отбелязано, че това е материал на немската радиоточка дойчесере. Странно.Да предположим, че това все пак е материал на Боряна Павлова. Да предположим.Скъпа Павлова, с нетърпение очаквам следващия ви материал за построения от нищото Дубай или Абу Даби.За "милионите мигранти, които вършат нискоквалифицирана работа из цяла Русия"... така де АОЕ!

74

Гюлнара

преди 5 години

Изключително гнуснаво писание което трябва да ни внуши че това перфектно световно първенство е резултат на робски труд на безправни азиатски мигранти. Пълна измислица. Дори персонажът на чистачката Гюлнара е взет от руския сериал Кухня. Дошла Гюлнара, Ахмед и Селим от Средна Азия и направили световното по футбол ...под бича на руските робовладелци. Ролята на руснаците е била само да ги бият и гледат лошо. Леле! Да се счудиш защо същите тези и камък не искат да преместят в Европа

73

дядо Пенс

преди 5 години

До Hafen die WahrheitТия не са мигранти ! Тия са от бившите републики ! И в тексас не са мигранти ! Просто янките са им взели земята и сега хората се връщат по родните си места !!!

72

КИКИ

преди 5 години

правилно ако не бяха метачите и общите работници от които се заделиха някакви си милиарди за строителството на стадионите и инфраструктурата около обектите олимпиада нямаше да има да живее сащ да живее джендариадата а също и баба меркел

71

до 76

преди 5 години

Като свърши временната работа ще ги изтрепят!