80

1

преди 5 години

До Анонимен-83 трите папи,си забравил.

79

Джендърчо

преди 5 години

Магистралите им били платени. Много ясно, те навсякъде по света са платени. НО - те имат магистрали, а ние какво имаме?? На това ТРАКИЯ магистрала ли му казвате??

78

Отговор

преди 5 години

До Истина 84 Това деление на Исток и на Запад само ни разкъсва ...Правилно. За това само Запад.

77

Да добавя

преди 5 години

До 681 Китайците дори не знаят къде е България и не са никаква заплаха. Виж Русия е друго нещо. Теглихме им теглота , а и те бая изцицкаха от нас. Така чи ВНИМАНИЕ.!

76

Истина

преди 5 години

Мъдро реагира г-н Борисов!Нека да спрем само да мрънкаме пред Европа за пари,а са видим всички останали положителни възможности за икономическото ни развитие като страна.Защото това делене на изток и на запад само ни разкъсва!

75

Анонимен

преди 5 години

Премиера на Китай на крака при Бойко.През последните шест месеца примиери и президенти на едни от най големите държави в света се отбиха в България.Пак сме на картата,благодарение на ЕС.Съединението прави силата.

74

Драго Стойнев

преди 5 години

Аллоо,. БББСП ИИИСККА АЕЕЦЦА ДДС ГГГО СС СС СТРОИ А АА АММЕРИКАНСКККАТА У УУЕССТИНГХААУС

73

Ли Дзин Дзин

преди 5 години

Парички не миришат. Отново заедно с комунисти ?! Очаквайте китайско-български ЧееернобилЛЕНИН - СТАЛИН - Мао -Бойко

72

Роко

преди 5 години

До БАЛАНСТо май нашия тъпия неразбрал ,че да караш по магистрала се заплаща.Мисли си ,че били платени кеш.

71

qw

преди 5 години

На всички е известно че в България стратегически проекти се строят от фирмите на Шиши и Бокаса (Вод*строй/Трей*груп и т.н.).Те обаче с повече от фалшив асфалт и водопровод не могат да се справят.Азиатците са на Ти с корупция и рушвети.В Германия, Франция, Испания или Гърция китайци да са строили дори детска площадка?Не.Не защото не могат. Такива проекти не се дават на чужденци. Не знам дали ще доживея да видя тази управляваща сг*н да бъде отведена в мръсния канал... но е неизбежно.

70

Би нюз

преди 5 години

Чешка телевизия засне преди 2 дни как се карат самолети с мигранти от Германия в Безмер.

69

Робинзон К.

преди 5 години

Белене щял да бъде построен , но не в България ....... а на един много специален остров посочен лично от бат Бойко . Само сметките за строежа щели да идват на български адрес за да може народа да ги плаща редовно .

68

Анонимен

преди 5 години

Китайците правят много неща за по левче и тая ценрала ще я направят за и после чакай втори Чернобил ама алчната тиква е за премахване и то незабавно че после кой ще му оправя бакийте Оставка и то незабавна

67

Лъчо

преди 5 години

...... Ли Къцян също казал че скоро щял да пристигне и първия китайски реактор на цена - 15 лева с ДДС и включени транспортни разходи.

66

Анонимен

преди 5 години

Само Цвъки да не чуе ... че враговете помагат ...

65

Ама верно ли

преди 5 години

Китайците са като пакистанците? И Шанхай като Исламабад? По Дойче Веле ли го чу? Или в кръчмата в Младост?

64

Анонимен

преди 5 години

И каква стана тя? Русофилите искаха руснаците да ни строят АЕЦ; американо филмите искаха да са САЩ; германците искаха да не се строи.А накрая - Китай ще ни я строи!

63

681

преди 5 години

Алоууууу,нали според "мозъчния тръст" на герб цвъчко дето тея дни се покри след просташката си поредна издънка ,че Китай и Русия били най-голямата заплаха за България и европата сега лижете и мажете пред китайците ?Жалки поми.ярч.ета сте и крайно време е да ви ометат, което време не е далечe ха ха ха ха!

62

Хах

преди 5 години

*** са изкара по-голям и от Китай. Алиооо, турбо-гъзара, това, че караш мерцедес с220 комби 2002-ра не те прави нищо повече от *** с прекалено самочувствие :) :) :)

61

Пич

преди 5 години

Те в Западна Европа също мислеха, че африканите идат да им работят, но не стана изобщо така. Затова не ми давай Западна Европа за критерий по каквото и да е, моля