85

бог

преди 5 години

До данъкоплатец НЕ САМО ОСТАВКА А И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ---КРАЛИ БЪЛАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ---СДС БСП ДПС ГЕРБ НДСВ

84

Анонимен

преди 5 години

Босия е прав-изчезвайте ***!

83

Тангра

преди 5 години

Не само оставка, вън отБългария! Отивайте при милионите които кътате по разни банки в чужбина. Оставайте паспортите и да ви няма с цялото котило. Нагледали сме се на палати и вили на бивши политици крадци!

82

Съвет

преди 5 години

Може да е много модерно да си активен в социалните мрежи, но има нещо по-важно за такива като г-жата - да се образоват всяка минута. Принизяването на поста Председател на НС в парламентарна република има тежки последици. Тези партийни назначения ще изиграят най-голяма роля за падането на ГЕРБ. Може да не е активен член, важното е да става за поста. Това е най-важното за ГЕРБ. А те на всеки пост редят послушковци и мижитурковци, без капацитет, обща култура, не говорим за опит.

81

Филологов

преди 5 години

Цвето ,Цвето ,филологията ти е като географията ! Епитетите са художествени определения ,а тук Босия ви реди само съществителни имена ! Свещена простота,Цветоооо...

80

1

преди 5 години

До Комунистическо дело, а наядения,комунист,бойко ,сред тях ли е.

79

Анонимен

преди 5 години

Медиите изчакаха да мине Европредателството, за да не го видят евровождовете. Всички започнаха да реват по време на Европредателството, за да си покажат магарията на събора, както в приказката.

78

Анонимен

преди 5 години

Вече ми става неудобно да подсещам герберите, че са управлявали последните 10-11 години.

77

Анонимен

преди 5 години

До ахааАло кой управлява последните 10 години ?

76

Анонимен

преди 5 години

Е, ми-ииий - Бос! Не е цяла тълпа умни красавци с които Плев се гордееше, а герберунгелите хрантутиха!

75

Анонимен

преди 5 години

Значи 23 дни човекът гладува пред НС, а Тиквено-Прасешките медии крият този факт за да не развалят фалшивия имидж на иначе много успешното ЕвропредЦедателството.

74

Башка Луд

преди 5 години

Има една капка, капката, която ще прелее чашата на нашето търпение!Дали ще е Босия, дали ще са майките, пенсионерите или, който и да е!Ще ви изметем! Всичките крадци и измамни търбуси в политиката!И не ми пробутвайте дитирамби за успехите на Винету в международната политика, икономическия възход и увеличаването на доходите! Направихте ни на маймуни! Но иде видов ден!

73

Анонимен

преди 5 години

Искаме оставка на целия парламент абсолютно всички без изключение.

72

Анонимен

преди 5 години

Шест месеца протестите не спират. И никой не се заема с проблемите. Обаче народът е разединен и всеки действа самосиндикално.

71

Анонимен

преди 5 години

Какво стана със самолетите, електронното правителство, газовия хъб, АЕЦ Белене, Южен поток нищо едно голямо нищо. ***!

70

ахаа

преди 5 години

На половината парламент ли да искаме оставката Другарко ?? С БСП си разделихте 4 ри милиарда от КТБ а за народа само дупки по пътищата и гaден живот. Къде е Елeктронното Правителство ???? Колко по колко милиарда да платим докато се нaядете ?

69

Анонимен

преди 5 години

ВСЯКА КУПЕНЯ КНЕЖКА НОСИ ПРИХОДИ В КАСИЧКАТА НА ГЕРБ.Я ПИТАЙТЕ МСКОВСКИ КАКВИ ОТЧИСЛЕНИЯ МУ ПРАВЯТ НЕГОВИТЕ ХОРА В ДА

68

Анонимен

преди 5 години

Не можело да се иска оставката на цял парламент.Ха-ха. И каква е логиката на това твърдение?може и още как.Или да се поиска от лабораторията в Солсбъри малко новичок.

67

Анонимен

преди 5 години

Защо да не искаме остaвка на целия парламент какво свърши парламента точка по точка отчет от председателя ? Анархия в парламента - мат порядка ?

66

БАЛАНС

преди 5 години

Ако не оставката на ЦЯЛ ПАРЛАМЕНТ, поне оставката на едни 95 + 27 депутати може.