14

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА ТРЯБВЯ ДА УНИЩОЖИ ЕВРОПА НА *** ! КАКВО ЗНАЧИ СЪДЛЬОТО НЕ РАЗРЕШИЛ ...ПРОКИТО НЕ УСТАНОВИЛ /ЦЯЛАТА ПРОДАЖНО-ПОДКУПНА С ГА Н/ ИСТИНАТА Е В АМЕРИКАНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ : СЪДИЯТА Е ТЕХНИК ПО СЪД !!! ПРОКУРОРА Е ОБЩЕСТВЕН ОБВИНИТЕЛ !!! РЕШАВАТ ВИНОВНОСТ -НАРОДНОТО ЖУРИ /СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ /!!! ВСИЧКО ДРУГО ,ДНЕС, Е М Е Н Т Е !!!!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Какви чудеса? Когато показват съвсем отблизо лицата на манекенките, се вижда, че сред тях има и красиви. Но само от 2-3 крачки отстояние, какво виждаш - безлични, еднакви, забрадени таласъми по нощници.В друг материал, съобщаващ за сватбата на тази Айшат миналата година, какво виждаш? 19-годишен младоженец с брада като дядо и булка, забрадена като *** на средна възраст. Вместо да зубри Корана наизуст, да беше прочела поне няколко научно-популярни книги, ще са й от полза.

12

Анонимен

преди 5 години

Не, не всички такива са деца на мюсюлмани (те много рядко си кръщават децата със западни имена). Има доста западноевропейки, които са привлечени от ислямистите, обикновено не точно психично здрави и провалили се, обаче търсещи внимание, известност и евентуално власт върху други жени. Една от Англия разправяше, че се присъединила заради лайковете им във Фейсбук.

11

Анонимен

преди 5 години

Плаката на стената не отоваря много на изискванита за радикален ислям, момичетата приличат на манекенки със пластмасови цици и грим под бурките

10

Анонимен

преди 5 години

А тази колко трябва да е закъсала за се.кс, за да се вдигне да отиде при алахакбарите. Явно си е представяла романтична сценки между себе си и неколцина здрави, тъмни бойци. Верно ще излезе, че бялата раса е в отстъпление...даже вече няма кой бените да оправя качествено.

9

Чалгарин дудаев

преди 5 години

Тази на снимката ми прилича на чааахкиня

8

Анонимен

преди 5 години

Вижте в ютюб една от дъщерите на Рамзан Кадиров - Айшат Кадирова какви чудеса прави с излямския дрес-код за жената, а е само на 19 години. Впрочем още на 10 години е знаела Корана наизуст и то на арабски и е била световна шампионка на състезание по рецитиране на Корана.

7

Анонимен

преди 5 години

Всичко което пишат и казват за Ислямска държава са пълни измислици. А самите терористи които се взривяват нямат почти нищо общо с тази финансирана от САЩ организация. Те чисто и просто са "хирурзи" които се жертват да прочистват някои болести на Запада за които няма друго лечение.

6

Анонимен

преди 5 години

Така както изглежда и паметник на ИД трябва да се направи, защото жените на мюселманите са безнравствени, а ИД е внесла морал. Немците уж бяха голяма работа пък какви глупости пишат и един телефон не могат да произведат. Пък краставиците им криви - криви добре, че бяхме ние да им изправим краставиците.

5

Не стана ясно

преди 5 години

Тези германки да не са дъщери или внучки на мюсюлмани, дошли да работят в Германия през 60-те и 70-те години на 20-и век?

4

Меркел Акбар

преди 5 години

На снимката виждаме новият дрес код на германките- колекция "Брюксел 2020". И какви хубави накити носят на ръцете!

3

Анонимен

преди 5 години

Германия и германците винаги са на първо място. Във всичко - и в добро, и в зло.

2

Анонимен

преди 5 години

Тетка Цачева?

1

Анонимен

преди 5 години

Тишината в спалнята ражда безумия....