8

До по долу

преди 5 години

Е как да няма помощи за новородени,дори ги увеличиха тази година,какво се правиш?Заплатите са проблем все още и свитата икономика.А тези майки на деца с увреждания от " убитата система" ,точно когато им увеличиха доходите на по 1000 лв. и добавки,признат трудов стаж се тръшнаха пред парламента не случайно с платени протести.Преди къде бяха?То може да има пропуски ,но не е в такъв обем което внушават и искат да наложат.И не са само те,половин милион са общо,за другите нищо ли?

7

Няма Деца

преди 5 години

Голямата трагедия на БЪлгария ,Македония Сърбия,Черна Гора.. е липсата на деца.Милиони родени за човешки майки се държат в условия на крайна бедност в училища и университети докато се разболеят.Оставени без доходи за оцеляване те не могат да родят и отгледат деца за гарантиране Бъдещето на БЪлгарите...Ограбващи десетки милиарди през София не дават нито лев на майките за раждане и отглеждане на деца..Няма далавера за наглите престъпници на власт.

6

Оценка СЛАБ 2

преди 5 години

Освен че ограбиха стотици милиони живи евра от бедния оставен без доходи за живот Български народ се опитаха да внушат ограбването на поне 9 000 000 000 euro за нагло престъпна дигитално холограмно терористична техника предназначена за трайни нелечими увреждания на Европа.Иска се ограбването на над 30 000 000 000 euro за увреждащи трайно Европа магистрали..Това на фона на отчайваща мизерия и беднотия в пострадали от тежки диверсии балкански републики..Липса на доходи за оцеляване.

5

мнение

преди 5 години

Докато се присъединят ЗАП. Балкани към ЕС , той ще се разпадне.

4

БАЛАНС

преди 5 години

Някъде към 2025 г. в Брюксел ще започнат да мислят дали да започнат някакви преговори.

3

Анонимен

преди 5 години

Хаха червените как реват ама на нас нормалните не ни дреме

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости, никой не се е прсъединил никъде, какви Балкани, какви 5 лв какви гледни точки. рибата в морето още, те я опекоха изядоха и оцениха на вкус. Tо бива популизъм ама стига вече.

1

Курдо Петата

преди 5 години

Аз подкрепях интеграцията на Македония! Искам си пресните домати по пощата сега!