15

1

преди 5 години

Точно за тази сума,на слънцето му беше дадена,тенекиената значка,за "авропеец",той ако е европеец,би потънал от срам в земята,какви за тези 348лева,по европа,хората получават еднодневна надница.

14

Анонимен

преди 5 години

Гурбетчиите опряха ножа на бизнеса. 68% от фирмите: Работници няма! Кадри: И робите свършиха!

13

Анонимен

преди 5 години

ЛИНИЯ НА БЕДНОСТ 348 ЛВ, СРЕДНА ПЕНСИЯ 378 ЛВ, С ДРУГИ ДУМИ РАБОТИШ 36,4 Г И ПОЛУЧАВАШ ПЕНСИЯ НА 30 ЛВ ОТ ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТТА. ТОВА Е УНИЖЕНИЕ ПРЕД БЕЛИТЕ КОСИ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ.

12

1

преди 5 години

Дай боже да не пропаднеме до нивото на руснаците че после няма излизане от дупката.

11

1

преди 5 години

Е пипнал дръжка намазана с "ТЪПИЧОК".

10

Анонимен

преди 5 години

348 лева са около 200 долара. 200 делено на 30 е около 6.7 доларс на ден. Това трябва да се отчете като "успех" защото е повече от 3 пъти над световно признатата граница за "ИЗКЛЮЧИТЕЛНА БЕДНОСТ", която е 2 долара. Евала български елити.

9

Е и какво от това

преди 5 години

Българите са прости, каквито са и управляващите ги! Какво искат тогава - каквото повикало-такова се обадило!Простотията ги е яхнала с цените на тока, парното, ниските пенсии и заплати и вместо да изринат тая *** - те мрънкат! Пада им се

8

Kiorsufra

преди 5 години

Liniata na bednosta triabva da stane ne 350blv a550 blv.Sled kato zenite na toka,vodatai gorivata ska4at spored komentari s 10prozenta: togava idohodite na grajdanite sa6totriabva da se vdignat s 10prozenta.

7

Анонимен

преди 5 години

А пенсионерите живеят с 200 лева при линия на бедност 350 лева. Трябва да отидат пред парламента и да стачкуват. Няма такава подигравка.

6

Анонимен

преди 5 години

Минималната пенсия трябва да е толкова 300-400лв. Не разбирам защо пенсионерите не протестират ежедневно за това.....не разбирам. Имат пре достатъчно свонодно време.

5

Анонимен

преди 5 години

пак ше кажа време е г.рбераската мухобоико всички крадливи 240 да бъдат изметени веднага

4

Анонимен

преди 5 години

Нека депутатите да живеят с толкова! А да ги видим! Родоглупци!

3

Анонимен

преди 5 години

Ами ще намалеят като са умряли а останалите оцеляли са се изнесли надале4 от рая булгария. Добре 4е през 90-те се изнесох 4е досега маика и татко отдавна да са умряли. Преди 10 години ги взех при мен щото с техните огромни пенсии от по 150 лева нямаше да им стигнат само да си платят тока и парното. Като казах парно та се сетих 4е им бяха пратили сметка при свалени радиатори и мръзнещи. Е ще има да взимат порнажиите. Ще им пратя от Канада един добре замръзнал и сдървен да си го завират отз.ад.

2

Питам

преди 5 години

До Анонимен 1 Шегуваш се , нали?

1

Анонимен

преди 5 години

Споко ГЕРБ си итива и тогава вече държавата ще се оправи и хората ще са заможни и доволни като в Русия