12

vlady

преди 5 години

Босия се нуждае от освидетелстване и правилно лечение на 4-ти километър, в Курило, в Карлуково или някое друго подобно заведение. Може би има законова възможност за принудително лечение.

11

Анонимен

преди 5 години

Дори и да не ги върнат на работа точно тия корумпета, ще дойдат други на тяхно място не по-малко корумпирани. За 500 лева заплата се избиват да кандидатстват за работа в ДАИ. Кой нормален човек ще иска толкова напрегната работа за толкова малко пари, ако не смята да взима подкупи?

10

Анонимен

преди 5 години

Та какво може да предизика Босия, освен съжаление?! Това ли ще ни е примерът за гражданско общество?!! От гражданското общество трябва първо да се страхуват, после да го уважават на базата на този страх от суверена, а не да го съжаляват, празноглавци, иначе такова нещо като гражданско общество всъщност го няма, не съществува, по подразбиране. Нищо не знаете, нищо не проумявате. Язък ви за годините!

9

На босия цървулите

преди 5 години

Ама аз си ям,ама като ме приберат с мерцедеса!Гладувам само когато Корни дойде на работа в парламента!А и доматите свършиха от градината и!Мисля да направя световен рекорд по продължително гладуване(на ушким)Ш,!

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Кои са тия 'вие' към които се обръщате? Нещо не звучите особено интелигентна...

7

ШибиРиби

преди 5 години

Охоо аз отдавна съм го променил. Чупардясал съм се... не ми се гледаха едни и същи муцуни шамани. Пуснеш тивито от сутрин до вечер гледаш как двама трима едни и същи ръсят мозък, докато друга шайка си краде на воля, а тоя гуру седи на паважа и гладува. Много Сюр Аре нема нужда

6

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВие пък откъде знаете какво правя?! Не съм намирала съмишленици, това е. Всеки случай не съм страхливка, която си маскира дефицитите с излишни гладни стачки. Уж сте много отворени и не искате компромиси, а сте избрали най-компромисната форма на протест. Но дори и за това не се сещате, нали?! Трябва някой друг да ви го каже!

5

Анонимен

преди 5 години

До ШибиРибиМи променете вие нещо?

4

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя от гладуване и висене по площадите вече трийсе години няма време са подстриже и обръсне. Нещо да е променил не вярвам

3

Анонимен

преди 5 години

До 3А такива наблюдатели като вас, които абсолютно нищо не правят, освен да коментират в нета опитите на останалите, какво постигат?

2

Анонимен

преди 5 години

защо гладувате, бе, наивници?! нищо не постигнахте с това толкова години досега, нищо няма да и постигнете. такива като вас всъщност създават илюзията, че нещата могат да бъдат решени по мирен път. няма такъв случай в историята! загубихте години с такива смехотворни акции на безсилие, не на смелост. затова и никой няма страх от това, което минава за гражданско общество.

1

Анонимен

преди 5 години

Президентът си прави ПР на гърба на Босия. Изобщо не го интересува нито проблема с огромната корупция в МВР, нито здравето на Босия. Просто използва всяка възможност за да натрупа рейтинг.