10

До 1 - въпрпосче

преди 5 години

Е, как?!?Нима не личи.На по-млади години директно по известния начин, а сега вече се налага по този, който е сходен с първия начин.

9

Анонимен

преди 5 години

Тази жена не говори за ЕС. Мястото на Германия и Франция неможе да се разглежда извън ЕС. Те са изцяло водещи. И разширението към Русия е започнало отдавна. Така че ЕС ще определи какво ще бъде със Северен поток Не Русия.

8

Анонимен

преди 5 години

А тази *** кифла как си изкарва хляба?

7

Анонимен

преди 5 години

Абе от къде ги намирате тези ошмулени американски агенти да ни говорят глупости от този сайт?!?За изборите намериха да ни заниммават с Нахални, който не можа да вземе дори 2%.После цитирате всякакви *** от издания спонсорирани от Сорос.А сега тука ни демонстрирате информация от издание спонсорирано от ЦРУ (Ббумбърг).Как поне един път не намерихте някой независим и действително заслужаващ доверие източник, да ни пробутвате?Питам ако спрат потоците, ще има ли изобщо енергийна сигурност?

6

:):)

преди 5 години

хах таз кики.мора от де се взе да ни налива акъл...

5

Анонимен

преди 5 години

Германия си гледа интереса без да се съобразява с ЕС. Но пък ние имаме евролидер на годината! Жестоко!

4

х*й за фондацията

преди 5 години

Откъде накъде ти, лелче, от тази измислена фондация ще казваш кое е добре е кое не за Германската икономика, след като това си е собствен избор на Германия?!

3

Млад демократ

преди 5 години

Здравейте, аз съм млад демократ, фен на евроатлантическите идеи и искам да работя в някоя фондация. Знае ли някой как може да се почне работа във подобна фондация като Джейстаун, Джорджтаун, или какъвто и да е там таун, може и сити някакво или в някакво общество да е само заплатата да е голяма? Благодаря предварително за изчерпателните отговори.

2

Анонимен

преди 5 години

"Джеймстаун" са против руската газ. Ми много хубаво ама интереса клати феса.

1

въпросче

преди 5 години

и с какво изкарва прехраната си Асенова?