27

БАЛАНС

преди 5 години

БАЙ *** ЗАПАДНОБАЛКАНСКИ

26

Анонимен

преди 5 години

Боко ,приличаш на един огромен брой хора ,които работят в чужбина !Но ,за разлика от теб ,те сами си плащат разходите там ,та дори и внасят най-голямата сума в държавния бюджет !Явно е ,че не можеш да се справиш с затъващата държава и избиваш комплекси навън !

25

Анонимен

преди 5 години

Като им бращолеви смешки и се държи като палячокак няма да му се смеят.

24

Анонимен

преди 5 години

Втори Тодор Живков.Взел е всичко от него докато му е бил охрана.

23

Анонимен

преди 5 години

Бай *** от А.Константинов.***,комик.Чудил сам се защо като се прегръща с Макрона ,с Меркел и с др.държавници същите се смеят и им е весело.Знам че руснаците са го кръстилИ ,,СМЕШНИКА''

22

Анонимен

преди 5 години

Защо си там ? Китайски инвестиции в Балканската икономика 2016-2017 ........4,9 милиарда !ЖП линия Пирея Скопие Белград Будапеща . Белград Будапеща е високоскоростен !!!!!!!!!!Инвестиции в летище Тирана ! Направени инвестиции : Босна и Херцеговина ..571 мил. ; МАКЕДОНИЯ ...424 мил. ; Сърбия ...1469 мил./ милиард и половина / ; Албания ...430 мил. ; Хърватия ..204 мил. КОСОВО КОСОВО КОСОВО КОСОВО КОСОВО КОСОВО!!!!!!--------- 233 мил ! КЪДЕ СМЕ НИЕ НЕ.ЩАСТНИКО ??

21

Анонимен

преди 5 години

Този самохвалко сега ще обиколи всички столици, за да се похвали с председателството и да получи някаква лъскава тенекийка.Иначе хората си гледат работата, а нашият герой вече забрави къде е София.

20

Анонимен

преди 5 години

Нашия само си прави разходки, да си вдига егото, а България затъва.

19

ДоБойко

преди 5 години

Да Бойко ама кел файда ви и от западните балкани и от евросъюза щото руски газ неможа да прекараш през България и сао от транзит да кярим и неможа атомни централи да направиш и само се одупваш на американците и крадеш а простия народец масово нема пати за парно зимъска

18

Втора ръка европеец

преди 5 години

Имиджът на България в западните Балкани е толкова голям, че полицаите в Сърбия и Македония видят ли кола с български номера, не пропускат да я спрат, за да си вземат 10-те евро. Единственият вариант да те пропуснат е ако караш кола с чужди номера, да речем немски. Даже преди две седмици едно македонско ченге има наглостта да ми каже, че единствената ни файда от Евросъюза е че навремето са ни клецали за две червени (две банкноти по 100 динара), а сега само за една (една банкнота от 10 евро).

17

Бочко

преди 5 години

Бойко: Плъшоци гледайте на едро бе! стига сте ривали за заплатите си- толкова работите толкова получавате , магистрали ви направих на море ходите като бели хора вие пак ривете. Я се виШте бре некадърници ! Само мрънкате. Щом се окажа в добра позиция и помогна за присъединяване на западни балкани ще потекът още пари от Европа и ще съм любимец на сдуханите старчоци бабата и евролидери и ще съм си премиерче пак и ще отклоня много пари за далаверка а вие си джиткате у форумите мишоциии! И глупеете

16

анонимен

преди 5 години

Този изкукурига защо не се спре за малко в България само обикаля света и плещи глупости оправил е всичко у нас сега западни балкани тъпотии от всякъде.И аз отначало гласувах за него но като говидях що за държавник не гласувам повече за него той е вреден за българите и се чудя от къде взема тези гласове да печели изборите.Да ли прочита по някога какво мислят хората за него и да се чукне по главата и да каже грешки правя.

15

Бррр

преди 5 години

Бокича как си е наумил да играе совалка на мира и тарикатлъка по целият балкански полуостров също както едно време се въртял около мутрите и ако пак му провърви и успее да онагледи поговорката '2ма се карат 3тия печели'

14

Анонимен

преди 5 години

Абе, тоя Денис Звездич да не е близнак на Порошенко, бе!И цветовете на герба като украинските ...

13

Анонимен

преди 5 години

Борисов, довел страната до 111 място по медийна свобода, управляващ държава разяждана от корупция и скандали, където неудобните се смазват финансово и посредством независимата съдебна система, която правораздава медийно, държава с отрицателен прираст и страна с бурна емиграция на най- способната част от населението, в която да си инвалид или по някакъв начин различен е срамно и подлежащо на дезинфекция.Това са най- общо постиженията на европеския лидер на годината.Аз искам да се откажа от българско гражданство, сега и веднага.

12

Анонимен

преди 5 години

В БГ Борисов може да се бори само срещу чумата по свинете и срещу гръмотевиците. За друго трябва мозък. А такъв липсва.А в чужбина е лесно - никой не му обръща внимание на простотиите. Може да си плещи всичко, което му скимне. И да се целува.

11

Анонимен

преди 5 години

За ЕС приоритет са Западните Балкани ? Hе трябва ли да е приоритет европейският гражданин. Гледам оправихте Европа, Африка, Ирак, Либия, Сирия, тръгнахте и Западните Балкани да оправяте.

10

Бааа го

преди 5 години

Като развален грамофон е!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да го спре тоя човек!?Глупости, глупости, глупости.

8

Анонимен

преди 5 години

Циркаджия ... вече и международен.Не спря да ни излага по света.