13

Анонимен

преди 5 години

Според преждепишещите трябва да има надпревара в раждаемостта между държавите.Аз по-тъпо нещо не съм чувал.Не трябва да се допуска масово развъждане на подчовеците.Това е истината.

12

Щерю

преди 5 години

Няма кой да прави Хитачи...

11

42

преди 5 години

Японците ги превърнаха в едни от най- натоварените народи на света след ВСВ. А натовареността и материалният просперитет , убиват природните инстинкти у човека, и не само ги убиват, а и ги извращават. Затова съм казал, че един народ трябва да е умерено богат и с много спокойствие, и свободно време. Тогава идват неизбежно и множество здрави семейства и деца, а хората не са толкова стресирани от ежедневните проблеми.

10

Анонимен

преди 5 години

Европа ще я спасят бежанците,Япония - китайците.Няма друг начин.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Гледайки предавания за технологичният напредък и реалност.Нищо потресаващо няма всичко изглежда нормално.Лично аз пред алтернаривата за афро-арабски диваци живеещи на социални помощи в 10-ти век но правещи по 20-30 деца и изкуствени хора създавани в лабпратории или просто метални роботи съм изцяло за втората алтернатива.Ония хора са просто много бъгнати и в тях няма никаква надежда за нещо добро.Погледни ги-те са рецепта за обреченост и мизерия.

8

Анонимен

преди 5 години

Технологично от доста време могат да произвеждат бебета в лаборатория на конвейр.Хиляди,милиони.Гаранцията има ли на бебетата? Cмешкo, проблема ти е много далечен. Произвеждали роботите роботчета!Как може главите да ви раждат подобни простотии?!

7

Анонимен

преди 5 години

Технологично от доста време могат да произвеждат бебета в лаборатория на конвейр.Хиляди,милиони.Отделно роботите.Вече имат хуманоиден робот почти неразличим от жив човек.Да им се чуди човек защо се притесняват?Най-вероятно правителството им знае,че правилното бъдеще съвсем не означава милиарди клошари облечени в парцали водещи кръвопролитни сражения за канче ориз,глътка вода или жена.По-добре пусти улици с малко,но добре осигурени хора отколкото гладни човешки мравуняци болни от адските болести.

6

Анонимен

преди 5 години

До SoniaБаба ти от село беше ли защитена от работодателите?

5

Анонимен

преди 5 години

Тука мечката трябва да те изяде наполовина за да я застреляш. За това почнаха да ги тровят в Родопите!

4

Sonia

преди 5 години

Причините хората да нямат по 2-3 деца са както в липсата на средства, така и в лошото отношение на работодателите към майките. Уж са защитени от закона, но де факто не са.

3

до 2

преди 5 години

Е па точно си е , тия проблеми ги има само в капиталистическите държави добре им промиха мозъците, да имат домче, да теглят кредитче и да направят 4 деца, които също да теглят 4 кредита за да купят 4 домчета нема как да стане. Вперваш поглед у телефоно и забравяш за деца и кредити, Ротшилд и Сорос ще им докарат деца ся все некой трябва да тегли кредити.

2

Анонимен

преди 5 години

В България ситуацията е още по-зле.Ама на никой не му пука.Важното е да се усвояват пари от правилните хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Но пък имате достатъчно капитализъм и скъпи джаджи със които да си убивате времето вместо да правите деца. В Индия и Африка немат по 3 телефона на калпак и нема проблем с раждаемостта. Слочаеност, не мисла !