50

Напомняне

преди 5 години

Нека занапред от ПП "Атака" не говорят срещу решенията на КЕВР. Маските паднаха.

49

Анонимен

преди 5 години

42, 43, 44 Абе тя тиквата си купи шефското място в Пес и си гледа кефа, а тук остави Бсп на самоизяждане както стана и при учителя и в дсб!

48

Анонимен

преди 5 години

Бкп постепенно се самоизбутват при учителя си от онова Сдс от миналото на бунището!

47

Анонимен

преди 5 години

Ама какво им е виновен Иванов след като "братушките" дигат газта.БСП да ходят да викат под прозорците на руското посолство.

46

Питащ

преди 5 години

Питам Делян Добрев може ли с подзаконов нормативен акт да се отмени разпоредба на нормативен акт от по-висша степен. Отговора е не, но той естествено не го знае. Защото, бившата ДКЕВР под ръководството на този самовлюбен пенсионер с прието Общи условия за оказване на услуги от ВиК операторите, вмениха в собственост ревизионните канални шахти за отвеждане на отпадъчните води от имотите на потребителите, което е в противоречие на чл.24,т.10 от Закона за водите. Частна собственост е мрежата до РШ.7

45

1

преди 5 години

До do 43 личи си че си гледал евродиков,но не си го разбрал,в пълномощните,които са издадени ,за операции с това злато,за което пишеш,фигурира името на бодигарда на живков,гледай повторението на ,предаването,и ще се увериш,между другото,още в предаването пуснаха видео,как твой любим благодари на фондацията ,за спонсорството на партията си.

44

do 43

преди 5 години

До 1Червените милионери,тиквата милиардер не си включил в списъка си.Кажи сега за 500-те тона злато

43

1

преди 5 години

До Червените милионери,тиквата милиардер не си включил в списъка си.

42

1

преди 5 години

До Анонимен-39 и гинчо от банкя.

41

Го4о

преди 5 години

БСП през ден, през два НАСТЪПВА МОТИКАТА! Нинова ЕДНОЛИЧНО води пичлеметата за носа и рейтинга на партията й пада надолу.

40

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Иван Иванов - Сливата. Щото бил мазен като слива.

39

Анонимен

преди 5 години

Сделката на Гинка ГЕРБакова е много успешна за ГЕРБ.Така че никой няма да позволи4 на Иван НикоЛАЕВ Иванов да я развали.

38

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва някой да го бута?Той сам трябваше да напусне, ако има съвест.

37

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

До Червените милионериТози текст си го писал поне 20 пъти. кажи да ти дадат друго листче, че с това си станал вече за смях.

36

чарли

преди 5 години

Не разбирам иронията,само "БСП"ли ще ползва по скъпия ток ?

35

Анонимен

преди 5 години

Гадта остава...и от нас нищо няма да остане, ама дремем си спокойно щот не щем да си разваляме "раатлъка"!

34

Анонимен

преди 5 години

Тука нищо, което се е скрило под шлифера на Борисов не може да се гътне.След три месеца ново вдигане на тока. АМа *** обича да го мачкат. Особено когато Борисов го прави. С мощната поддръжка на отрепките от ОП.

33

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

32

Анонимен

преди 5 години

На времето имаше един председател на КЕВР - пШУШУЛОВ, и той си мислеше, че е вечен, но народът го мразеше и го натовари с толкова отрицателна енергия, че той се гътна и умря.

31

Ehh

преди 5 години

Няма да вдигнат цените много тъй като много шум се вдигна за Чез! Само 2%, ноооо.....След година това ще е забравено и пак ще скочи тока с 10-15%. Сега просто се опитват да не създават напрежение и да избегнат протести отново! По-тъжното е че правителството на герб 2 пъти сдаде доброволно и 2-та пъти хората си го избраха наново! Какво има да говорим повече! Канесеебе (Кнсб) и те са купена работа, псевдо синдикати! Вс. е пародия хора!