22

Kiorsufra

преди 5 години

GERB I BSP sa edni I sa6ti,,prismial sa harbel na 6tarbel"Energetikata I prirodnite bogadstva triabva da badat nazionalisorani.V Rumania toka pada ,A v BG se vdiga.ili tova e na4in da ni navedete.... nesnam na kogo.

21

анонимен

преди 5 години

И ЗАЩО ПРОДАВАМЕ НАВЪН ПО-ЕВТИН ТОК А ВЪТРЕ В СТРАНАТА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ ДВОЙНО ПО-СКЪП. КОМИСИОННИ ЛИ ИМА ЗА ИЗНОСА И НЯКОЙ ЯКО ПЪЛНИ КАСИЧКАТА????

20

ПАТРИОТИ - ЛИЦЕМЕРИ

преди 5 години

МИ КАТО ИСКА, ЗАЩО ГЛАСУВА ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП.

19

Анонимен

преди 5 години

Както винаги едно приказва друго върши. Като искаш други защо пак гласува с ГЕРБ, БЕ ***?

18

Анонимен

преди 5 години

Волен е Левски.

17

niki

преди 5 години

Законът за КЕВР е много прецизно написан. Който и да сложите, щом трябва да спазва законът няма как да реши друго. Вместо да ползват КЕВР за политическа изтривалка, най-добре е тоя закон да се промени, че да не мрънат и от ляво и от дясно.Чудя се защо все още не се приказва за свободен пазар за потребителите, нали трябва да стане като в цяла европа?? Тогава КЕВР ще отпадне като орган и няма за какво да мрънкате.

16

Анонимен

преди 5 години

Поиска,но гласува за стария.Време е за Варадеро..

15

Анонимен

преди 5 години

Всичко е частно нямаме нужда от държава вече и чиновници, можете да си ходите, а не да ни висите на вратовете като воденинични камъни. Eдин министър на транCпорта е достатъчен другите сте свободни.

14

Анонимен

преди 5 години

Нов състав от наши хора трябва да се краде от някъде.

13

аз

преди 5 години

Най-големия *** в българската политика!

12

Siegfried

преди 5 години

Няколко пъти КЕВР попречи на вдигането на цената на ел.енергията от 20 - 25 %, на 1 -2 % .Значи има смисъл от КЕВР .Вярно ,в други страни няма КЕВР ( Австрия , Канада и др .)но там нямат си БСП с депутати с огромни интереси в Енергетиката .Голямото злополучие и скъпата Ел. е-я се дължат на БСП .Останалото, което се приписва на Б.Б. и ГЕРБ е следствие на делата на БСП.БСП като партия е време да се обяви извън закона ,а редица нейни ръководители да се съдят по Закон за защита на държавата.- Нинова

11

Анонимен

преди 5 години

Сидеров, и твоята оставка!!! Не неделно училище, а психо-диспансер ти трябва!

10

Анонимен

преди 5 години

ЦЕНАТА ОПРЕДЕЛЯ ПРОДАВАЧА. Куповача решава да ли да купи. НО В БЪЛГАРИЯ ПРОДАВАЧ Е САМО РУСИЯ и такъв КЕВР е излишенкакто и тоя депутат.

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва инвестициите, които искат енергодружествата да се натрупват в дялове и акции за абонатите или обществен холдинг, който да стане акционер в енергодружествата. Така общественият дял ще се увеличава. Колкото повече пари искат за инвестиции, толкова повече ще пада делът на чуждите собственици. С чужда пита и пари правят инвестиции и приватизират дяловете, които трябва да дадат на инвеститорите абонати.

8

Анонимен

преди 5 години

С оставки нема стане, закрийте тоз бардак КЕВР и цялостна реформа на енергийния сектор кой се биеше в гърдите че няма по-подготвени от вас да управляват дела трябват, а не празни приказки.

7

Хищникът

преди 5 години

...цИната на тока е даже ниска. Трябва да е 3 лв киловата, като кубика вода. Плешивата дефектно говоряща кукла взима 14 бона и е ибрикчиииия на фотоволтаиците и всички мутри, облечени с власт. Чудесна си е цИната на тока.

6

Шефа

преди 5 години

Волен пак се прави , че не разбрал!Става дума за конкретно нарушение на Закона , а не искане за оставка по принцип!Приберете го тоя вечно "политик" някъде с медицинска сестра и контрол , не е за работа!

5

Анонимен

преди 5 години

Комисията е напълно излишна! Регулация тотално липсва! Така или иначе каквито и условия, ситуации да настъпят на пазара, те винаги намират причини за увеличаване цените...

4

Анонимен

преди 5 години

А ние искаме закриване на КЕВР в коя държава по света има комисии като КЕВР избройте няколко. Как се определят цените в Румъния, Сърбия, Македония, Финландия Норвегия, Канада те имат ли КЕВР

3

Анонимен

преди 5 години

махнете тази патерица на завряния зет от КЕВР