129

П.Петров

преди 5 години

Т'ва виц ли е ? По-селата полицай са виждали последните години само по телевизията, а обирите са ежедневие, контролът по пътищата е символичен, всеки ден има новини за телефонни измами, ограбили пенсионери, а осъдени няма!Хванаха ли убиеца на данъчния? На млекаря от Търново ? Какво е доверието в полицията, прокуратурата, съда?

128

Анонимен

преди 5 години

Да,сигурно и стабилно място за престъпници и роми.В момента имаме невиждан полицейски произвол срещу обикновените хора.В момента в КАТ тече акция за масово глобяване на водачите на МПС за щяло и нещяло.Разбира се в това число не попадат баровците с тузарските автомобили и ромите без книжки,които са истинската заплаха по пътищата.И така е навсякъде.Налагат се глоби поголовно за каквото се сетите.Управляващите трябва да папкат,а софрата олеква в държавата на мафията.

127

ТИто

преди 5 години

Сигурно и стабилно място за крадци и убийци...това да. За затворниците също, излизат си през парадния вход. Питайте бабите по селата, те ще ви кажат колко е сигурно.

126

Кротко

преди 5 години

НАгли терористи и масови убиици на власт в Брюксел ползват МВР за производство и разпространение на лични документи с вградени тежко терористични съоръжения вкл позволяващи зомбиране ,обсебване проследяване на милиони граждани и техните деца.Експерти да проверят как служители на МВР свързани с терористи търсят жертви чрез лични карти..Напомняме, че за издръжка на МВР се крадат от народа годишно над 1 300 000 000 живи кървави лева.Редно е МВР да работи за БЪлгария не за терора

125

Оценка СЛАБ 2

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София ползват КАТ и МВР за нанасяне на трайни нелечими повреди на Европа и Земята чрез милиони автомобили с влючени фарове денем.Милиони БЪлгари са трайно повредени от високо вредни фарове вкл против мъгла облъчващи ни ежеминутно .Масови убиици разпространяват холограмни оръжия вкл инсталирани на автомобили и цигарени кутии ..Ползват МВР за холограмния тероризъм..

124

Оценка слаб 2 плюс

преди 5 години

ИМа още възможности. Нагли престъпници на власт в София ползват корумпирани за внедряване на тежко врени дигитално терористични съоръжения забранени от ОСНОВНИЯ ЗАКОН.Всички деца и учители поименно са увреждани от видео терористична холограмна техника инсталирана за стотици милиони ограбени от народа в чсли,градини и училища. МАлки деца увредени от педофили през камери развиват трудно лечими увреждания вкл СПИН подобни.Милиони водачи са увреждани от терористични камери през МАР и КАТ.

123

САМО ИСТИНАТА

преди 5 години

"Оценка от МВР: България - най-сигурно и стабилно място на Балканите! Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"ТОВА Е, КАКТО ДЯВОЛА ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО. Най накрая вътрешният министър се научи да говори като политик, или поне така са му казали... Но е жалка. Реалността е друга:- БГ с най-много МВР служители на глава от населениео в ЕС- Сигурност - НУЛА (както лична така и на имуществото)- Корупция и некомпетентност на органите на реда - над 50%САМО ИСТИНАТА Е ВАЖНА!

122

шшшшшшшшш

преди 5 години

2012 година Димитър Аврамов е заловен при акция на ГДБОП и ДАНС за рекет и изнудване. 100 000лв. и 300 декара земя.И този човек е още депутат,който се споменава дори и от Президента на България.Престъпник от най-висок клас,брат му точи нож за прокурори и полицейски шефове.И всички седнали да се тюхкат какво да правят,че видите ли били все наши хора.На тази държава и трябва само един ,,стрелец'' който да работи по команда,и нищо повече.

121

от МВР ли е наистина

преди 5 години

Ммм... Според мен това го е казал някой ало измамник, дето казва,че е от МВР. Ще каже да мятате и златото от балкона вечер,че иначе ще ръждяса в панелката. ,, Да подиша малко въздух" заедно с куфара ви с пари...

120

eror

преди 5 години

До АнонименЗа затворниците отговаря Министерство на правосъдието!

119

Анонимен

преди 5 години

Да беда притиснати в ъгъла , в кой ъгъл ? Бегат си от затвора, въоръжеват се с п ищьофи, играят си на криеница , убийствата се върнаха, нелегалните се разхождат през граница. Интересно ?

118

SS

преди 5 години

"Щом поръчват полицаи, значи престъпниците са притиснати в ъгъла"Aaaa - НЕ!Щом поръчват полицаи, значи те са едно нищо

117

@

преди 5 години

"Коко магистрали построихме, пречиствателни станции, по морето насекъде, коко панелки санирахме... милиарди.. енергийна ефективност, са не ти трее и парно. Блока саниран, топло, светло.. газов хъб (има предвид х*й най вероятно - б.р.) че напраим... е, Цецо беше на молитвена закуска ф Вашингтон... сички го поздравяят, викат "вий надминахте шфейцарците"... са и в Шенген и в Еуро зоната флизаме... секи момент.... договорил съм го... пенсии, сичко увеличииме... армията има самолети дори...."Б. Б.

116

1

преди 5 години

Пишете минуси! В работно време 104 коментара?Явно повечето хора ходят на"работа", не да работят, а да коментират!

115

Анонимен

преди 5 години

Абе не точно така ! Ама нали герберите така се хвалят та и той е прехванали .

114

Анонимен

преди 5 години

На мушката са съдии и депутати и пак Радев се хвали.Невиждана наглост.

113

Анонимен

преди 5 години

Тия сами си се хвалят,като умря българката от ромски произход където ги хвалеше!

112

също политкоректен

преди 5 години

А "прaсe" може ли!?Не че нещо,ама за един приятел питам!:)

111

1001

преди 5 години

До АмомимемПроблема не е в ***,приятелю,проблема е в свинята!!:)

110

Анонимен

преди 5 години

..ко ?!? Не !!