23

някой си

преди 5 години

Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в *** на доц.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място единствено и само с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!

22

Анонимен

преди 5 години

70 ГОДИШЕН ДЪР-ТАК, ПЪК ГО ПАЛЕЛО НА ВЪРШИНА.

21

така.....

преди 5 години

...., а МВР шефът се опитва да ни убеди , че България е сигурно за живеене място .

20

niki

преди 5 години

Секс едва ли си е искал, по-скоро пари ще да са...

19

светла му памет

преди 5 години

А нормално ли е ***, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на *** да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, бум, фрас...

18

Ибн Ебн Ал Студент

преди 5 години

Значи дядката виновен че суинката не може да се дипломира. Браво

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"22.00 часа сравнително светло за тези дълги дни"Слънцето залязва в 9, до 10 вече е напълно тъмно.

16

Анонимен

преди 5 години

Нищо не се разбира,при такива тежки травми,фрактури как се оказал до тази военна болница в собствената му кола цялата в кръв от нанесените му поражения,кой ли карал колата притова далече от местото на нанесения побой наверно някъде около местото на което студентката му по магистратура изхвърлила бухалката в реката и мъжъ й бил наоколо там щом е ставало въпрос за две неща-секс и пари,а живяли на село,а доцента открили до болница след 22.00 часа сравнително светло за тези дълги дни за път из града

15

Анонимен

преди 5 години

Бащата-аграр-преподавател в университета, синът-аграр-преподавател в университета, децата му и те ще преподават в университета. Всички ще станат поне доценти. Накрая защо университетите тук са на ниво техникум и титлитература няма никакво сдържание. Всички са с връзки.

14

Анонимен

преди 5 години

убиеца може и да е друг

13

Анонимен

преди 5 години

Докато тираджията е въртял геврека тая е въртяла.....

12

Анонимен

преди 5 години

Мда, не е типично такова убийство, дори и да си е поискал секс. Има нещо гнило тук...

11

Анонимен

преди 5 години

Е тая е съучастник и прикрива доказателства.Какъв свидетел е?Тя защо не е обвинена????

10

иванов

преди 5 години

НЯМА ПО ТЬП И *** ОТ БГ ШАФИОР, *** НА КВАДРАТ.

9

???

преди 5 години

Не знам защо все ни пробутват версията на убийците?! Не знам и защо не са повдигнали обвинение в предумишлено убийство срещу двамата убийци. Приготвили са бухалката, примамили са го на някъде, където може да го трепят и са го претрепали. Ударът по глават е бил достатъчен, но на тези социопати им е било малко.

8

Анонимен

преди 5 години

Не се научиха ей - искаш повече пари, и после си викаш ***. Чиста работа.

7

Анонимен

преди 5 години

Поне 50% от тия "учени" искат секс от студентките си.Тоя си го е покучил.

6

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо жената е била освободена при условие че е съучастник. Отделно тая версия за с екса нещо хич не се вързва. 70 годишен и с екс ?!

5

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че лъжат тия двамата, при изнудване се иска или секс или пари, а не и двете... лъжа отвсякъде. Може да е имало някаква уговорка между тях за помощ и услуга съответно. Показанията са едностранни и не може да се докаже. Само като се вземе предвид, че простата селска жена толкова време не може да се дипломира и агресивния, вероятно алкохолик съпруг, картината се изяснява. И двамата са за затвора - физическия извършител и съучастничката му.

4

ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА

преди 5 години

ЗА ТАКИВА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА !!!!!!!!!