12

firebg

преди 5 години

Браво!

11

Анонимен

преди 5 години

Точно мексиканците вършат най-тежката и черна работа в Америка. Вярно нарушили са закона,но независимо че са нелегални всички бачкат. Там няма как да не работиш...

10

Анонимен

преди 5 години

Днес те са емигранти, утре може да са вашите деца. Липсата на адекватност у хората е проблема, вместо постоянно да се набива да се учим от историята, по-добре да се създава нова. Неможе само ти да си критерий, има и много други

9

Анонимен

преди 5 години

Евакуират острова за да няма свидетели

8

Факт!

преди 5 години

Че то освен азиатците кои не са сбирщайн.Само Китайу Япония и тн не са сбирщайн затова и прогресират де.Америка бяха сбирщайн но основно бели.Ирландци британци французи и тн но бели.А тия дет сега идват са мексиканци.Работещите мексиканци си седят в Мексико и работят а тия дето пресичат границата едва ли ходят да работят.Отиват за "по-добър" живот каквото и да значи това!

7

noFreeman

преди 5 години

То цял хамериканистан е имигранти... като почнем от треската за злато та до наши дни... няма такава държава или ако има ще е сбирщайн държава... какво съм седнал да пиша за място, където се печатат пари (заради което се е създадена тая зла "държава")... смешно ми става за статуята на свободата, като се има предвид колко години от историята е била робовладелска.

6

Анонимен

преди 5 години

До ПетДобре ти четеш ли глупостите!? Стига вече с тези либерални безумици, вложете някакъв разум. Нелегалния имигрант, нарушава закона, тоест е престъпник, тоест той не може да претендира за каквото и да е било към държавата гостоприемник. Тези хора с пълно съзнание нарушават правилата, ако не си *** ще уважаваш законите, ще си извадиш легални документи, ще спазваш установенте закони и ще чакаш да те поканят. Нито САЩ, нито Европа са длъжни и могат да се грижат за целия свят.

5

Анонимен

преди 5 години

Aре сега малко бой и обратно в мините на Намибия, където е мястото на кресливото черно шимпанзе. Тая ако не разбира, имиграционната политика на САЩ е такава точно заради подчовеците като нея, които се катерят по паметниците и занимават полицията.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Но щяхме да ги подканваме да направят салто като скочат. На такива не трябва да се дава платформа за изява.

3

Пет

преди 5 години

Не всички Нелегални имигранти са ***!не всеки може да се уреди с виза.Видях Ню Йорк на екскурзия.Ами те повечето американци са пришълци от Европа и цял свят. Сбирщайн от кол и въже!Които искат да работят и се интегрират да останат.но мър.зеливци и тер.ористи не трябват на Никоя държава!Ред и дисциплина или обратно от където дошли.

2

Анонимен

преди 5 години

Такива хипи *** трябва да се разтрелват на място! Това са долнопробни манипулации за розови пеперудки - дали срещу деца или възрастни, срещу нелегалните имигранти трябва да се действа твърдо и безкомпромистно, те нямат място нито в САЩ, нито в Европа! Нелегалните имигранти са престъпници, особено опасни за общества гостоприемници, те нямат квалификация, не могат и нежалаят да се интегрират, да работят, образоват и т.н. С цялото това безумие трябва да се спре, Тръмп слага началото.

1

Анонимен

преди 5 години

В България тези хора нямаше да бъдат арестувани ако се бяха качили ня бг статуя.