15

Въх

преди 5 години

Ама верно ли, са на по 400 иляди километра пробег. Отде ги намериха таквиз? Щото останалите са на 600 000 ?!@% *?%$

14

престъпници

преди 5 години

Защо не се купуват Фолксваген или Мерцедес а се взимат каруци?Народе,заради мизерните заплати няма лекари,утре ще дойдат ромите парамедици и става страшно.Защо търпим това?Закриват се болници пред очите ни а ние си мълчим!!!

13

пък като дойдат

преди 5 години

Като дойдат искат пари.

12

Анонимен

преди 5 години

Шкембе Воевода ще връща ли родната казарма?

11

Анонимен

преди 5 години

Да се исползват рикши.Във Факултето е пълно с индианци за тая работа.Ето как и те ще изкарат някой лев за хляба и цигарите.

10

Анонимен

преди 5 години

А пък Веждичката от пушене на пури ,уйски и страх да не си изгуби милионите в КТБ Бойко го изпрати в Германия да се излекува от рак. Нана Гладуиш (водеща в пародията "съдебен" спор ) ще се лекува в Израел .А в България как е ? Злоупотреби ,измами, законни убийства на пациенти ! БКП е живо О.ЛЕ !

9

Drake

преди 5 години

Пълно разбирателство.....Извинявам се, но за България ли е статията.....точно в Бърза помощ всички ще са ужасно изнервени и работната обстановка, ще е близо до ядрена война. На кой ги пишете тия измишльотини.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще викате таксита

7

Cucurbita

преди 5 години

Важното е, че рестартирахме Беляне!И че ще върнем наборната военна служба, другарки и дрогари!

6

Анонимен

преди 5 години

Да сме живи и здрави! Велика Държава бЪЪЛГАРИЯ. Закриляй ни от нея ГОСПОДИ! Амин

5

До dдфсф

преди 5 години

Обжалва се по 2 причини:1. Закона позволява. Решението е да се промени закона така че да може да се обжалва само след определени стъпки. Но от ГЕРБ нямат капацитет да го решат. Могат да решават само за акцизи...2. Поръчката е нагласена. Решението пак е лесно - просто не нагласят поръчките. Ама от ГЕРБ не искат защото вожда няма да има за пурички и луканка...

4

Циник

преди 5 години

Г-н Алексиев си купи Бугати за 2.5 000 000 $ и го паркира до Мерцедеса и Ламборгинито.Правителството и Народните представители се возят в беемве седмици, и ауди А6 ... какви линейки, кви 5лв.Живеем в африканска държава - вождовете тънат в лукс и декаденство, а племето - ко ще да мре!

3

Мутра

преди 5 години

Фалшива новина, яд ги е на просперитета.

2

1

преди 5 години

нали има правителствена болница и персонални шофьори за когото трябва, плебса да мре , това от години се пее, стига вече , заради кражбите е и нереформираната система, нали олигарсите имат милиарди

1

dдфсф

преди 5 години

Ей такива фирмички като тая трябва да намират кой стои зад тях и да им намушкват жалбичките в задните отверстия, и след това да ги карат да чакат остаряла линейка да дойде да ги вземе. Имам чувството, че на практика няма обществена поръчка, която да не е обжалвана от някой и да не се бави заради това. Това трябва да спре!