129

Анонимен

преди 5 години

До к Вземи чети преди да плещиш. Нямало. Баща ми ги получава и живее 100 пъти по-прилично отколкото ако го бях оставил в България.

128

extremist

преди 5 години

ИМАМ ПРИЯТЕЛ КОЙТО ЕМИГРИРА В ГЕРМАНИЯ НАСКОРО ПОРАДИ ИДЕНТИЧНИ ПРИЧИНИ ИЛИ КАКТО ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ: "АКО ОСТАНА ТУК, ТИЯ ЩЕ МЕ ОСТАВЯТ ДА УМРА"....

127

Анонимен

преди 5 години

130 KБезполезни ли! Надай се! Живеят си доста добре. И пенсия си има като навършиш 61 години като има опция и за медикал. Това да ти нее Глухария! Безполезни са в България. Каквото полезно остана го изкрадоха или наакаха.

126

Анонимен

преди 5 години

До кНе казвам, че това не е вярно за щатите, но ми е болно, че България от преди 30 години с почти безплатно здравеопазване, се превръща с почти толкова гадно здравеопазване като САЩ. Иронията е, че '' Не всичко е пари, приятелю" звучи като *** пародия на фона на меркалтилното общество, в което успяха да ни превърнат.

125

т

преди 5 години

това обезъмяло от глад и мизерия бабе на снимката са го подкокоросали евреите-застрахователи - да добарат още от данъците мида си го направят като на запад - ако се осакатиш работодателя ти плаша обезщетение докато си жив или здравната ти застраховка които мисли да се осакатява да си прави застраховка или да си надвнася пари на Зравната Касааман от гладни еврейски въшки !!!

124

к

преди 5 години

До Анонимен"....А защо има допълнение? А какво е ABLE act 2018 и до колко? ..."каво си ми се заотварял бе пицоносецо !в САЩ има сигурно поне 50 програми за помощ на инвалиди - общото между тях е че или са безполезни или са за хора с по-малко от 2000$ собственност !имаше едни мошенници дето ти предлагат да ти инсталират лифт на стулбите в къщи срещу скромните 12 000$ от които държавата плашала 4000$ и пр.пенсия за инвалидност в САЩ НЯМА !ако се осакатиш ти плаша здравната застраховка !

123

Анонимен

преди 5 години

До к 125А защо има допълнение? А какво е ABLE act 2018 и до колко? А какво е QDE и за какво се дава? Така ли е направено като в България! :)))))))) Това горното е само за инвалиди и няма нищо общо с пенсионното осигуряване. А какво е Retirement Benefit? :))))))Нещо май я опляскахме като скапаната ни държава. :)))

122

х

преди 5 години

раздуваше се една такава история в САЩ по премето на май_муняка Обама:некво не_гро стъпало на мина в Афганистан и му отрезали крака. Като го уволнили от армията му дали 680$ пенсия и му представили сметка от 20 000$ за отрезването на крака този рев на еврейските застрахователни и пенсионни фондове за държавни пари за инвалиди не е нищо ново !

121

к

преди 5 години

До Анонимен"какво е SSI - Supplemental Security Income и на кой се дава и за колко време"...ти му говориш то рупа ли рупа...... както казах ж САЩ НЕМА нито пенсия нито надбавки за инвалиди !!!за да получаваш SSI в САЩ ТРЯБВА да притежаваш собственност за НЕ ПОВЕЧЕ от 2000$ !!!! Т.е. такае направено че никой да ме може да вземе SSI !!!Това е запада и "демокрацията" към която се стремите - радвайте и се сега

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121Брой, брой! Мигрантите са на прага на България и много далече от САЩ! Ще ти се иска да си между мормони или саентоложци ама Махмуда басма не цепи! :))))))Дали тогава ще се сетиш да броиш правописни грешки или братоечедите на Халдун?!:)))

119

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде преуспяват три вида хора - безкскрупулните, нагаждачите и богатите наследници, но само в Щатите това изглежда като престъпление, защото пропагандата, тоест мечтата, извинете, те кара да се чувстваш като пълен лузър и да обезценяваш собствения си живот.

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115 Добре бе, да заминава, пожелавам й късмет. Само да се обади когато цъфне и върже там за да й се зарадваме. Да видим как точно е станало. А пък аз в САЩ нямам намерение да емигрирам така че не ми пука какво се толерира. Всъщност се толерира какво ли не, даже и мормоните, които аз не понасям. И пак - три правописни грешки. Хи -хи, господин Интелигент! Той ще ми говори за ***, моля ви се!

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113Напълно съм съгласна. В Щатите ще умреш като куче, ако нямаш пари и никой няма да те покаже даже по телевизията.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117Защо? Защо да не е така и в България?

115

Анонимен

преди 5 години

До komshiataСтига, бе, верно? Може ли линк? Направо не е за вярване!

114

Анонимен

преди 5 години

До komshiataВъобще не ми пука какво е в Turkey. Тая държава не ми е интересна, никога не ми е била. Само досада.

113

Анонимен

преди 5 години

о Анонимен 113За съжаление няма как да получи обежище тъй като се водим държава от алянса. Но ако можеше щеше да е стотици пъти по-добре отколкото в скапаната ни държава. Това което описваш е точно помийника "българия" който създадоха българските простаци и селяци а поведение и реплика като твойте/тяхните в САЩ не се толерират. Към инвалиди се подхожда със състрадание и разбиране, това от което *** не вдява! *** е *** и алчен и му се иска да е същото както в България ама - топки!

112

Анонимен

преди 5 години

До Левски Как ли пък не!

111

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на тая жена като отиде в Щатите да не се разочарова бързо, защото ако не е способна да работи никой няма да й обърне внимание. И никой няма да й дава пари за това че е болна. Ще трябва да се спасява сама.Никой не цени това което има , колкото и малко да е то, защото няма хал хабер от социалната политика в другите държави. Единственото което знае е че трябва да оплюва България с повод и без повод.

110

Анонимен

преди 5 години

До сб На времето татовите нагаждачи/лакеи/подлизурковци ръсиха пред всички че избягалите българи спяли под мостовете. По долу ти посочиха пред кои българи да снасяш тези глупотевини. Има българи които владеят английския език сравнително добре и са чели държавния сайт на САЩ и имат точната информация относно тамошното пенсионно осигуряване. Прочетете сами и не слушайте квакането на Тинка, Гинка, Милчо и Стамат!