36

Анонимен

преди 5 години

ХУБАВА РАБОТА НАПРАВИХА - ЕКСКУРЗИЙКА, РАЗГЛЕДАХА СОЛУН, ХАПНАХА, ПИЙНАХА, ПОБЪБРИХА И СИ ТРЪГНАХА. СМЕТКАТА ЩЕ Я ПЛАТИМ НИЕ, ТОЙ БОКО ВИНАГИ ЗА НАША СМЕТКА Я КАРА.

35

Анонимен

преди 5 години

И тиквата стана разсилен на председателството. Голям успех, голямо нещо.

34

Анонимен

преди 5 години

Този кога най накрая ще седне да свърши и малко вътрешна работа. Напоследък само хвърчи на някъде.

33

Шопо

преди 5 години

Само т.н. Северна Македония да я приемат в ЕС и започват големите ядове за България .Но ОНЯ вече ще пече тлъст *** на Острова си...

32

Анонимен

преди 5 години

След като хвърлиха някоя друга кофа асвалт,решиха че сме цъфнали и завързали и хукнаха къде ли не да правят циркове! И на никой не му дреме че се топим с всеки ден!

31

Така

преди 5 години

То с такива "комшии" все изиграни и излъгани ще бъдем. Поредната екскурзийка... Колко сме велики

30

Анонимен

преди 5 години

Бабуина кога ще спре да се шматка насам натам - председателството свърши. Още колко години ще се оправдава с него а и наближава време да хвърли пешкира!

29

Анонимен

преди 5 години

докога герб само ще се хвалят, хвалят се, а положението на държавата е много лошо, сдс унищожи животновъдствто в държавата, бсп чрез рмд окради държавата,а чрез масовата приватизация " натакова" народа, един бон, който не ти носи нищо,НДСВ продадоха БТК на цена три пъти по-малка, дадоха златните залежи на най-ни-ска цена в света, а костов продаде авиото за жълти стотинки, КРАДЦИ.

28

БАЛАНС

преди 5 години

На екскурзия до Солун.Ялова, като всички други екскурзии.

27

маймуни

преди 5 години

маймуни

26

Анонимен

преди 5 години

До 30 Ако Сърбия е страна от Третия свят то ние сме от петия свят!В Сърбия беше направена приватизация на която се редиха големи западни компании и продаваха5пъти по-скъпо о бг прдприятия!Теленор преди 6год.купи вторияDSM оператор за1млрди 230млн.евро.Само цигарената фабрика в Ниш беше закупена три пъти по-скъпо от целият ни Булгартабак.Сърбия никога не е подавала молба за членство в Евроазиатския съюз на Русия с Беларус,Казахстан ,Армения,но е започнала преговори за ЕС и до 2025ще е в ЕС.

25

Анонимен

преди 5 години

В момента Сърбия преживява такова унижение,каквото не е имала през цялата си нова история,освен позорният разгром,който претърпя от младата българска армия, през 1885 година,при печално известния крал Милан.

24

Анонимен

преди 5 години

До makedon Сърбия е страна от третия свят,16 руска губерния,без своя политика,обречена да моли ЕС за пари и да слугува на Москва.Както казва писателят и бивш политик Вук Драшквич,"Сърбия е с главата си в Русия,а със стомаха в ЕС".

23

Анонимен

преди 5 години

Геноцидът не битуваше в международното право,иначе Сърбия извърши такъв по времето на кървавата Сърбизация на българската област Македония.Нападна ни в гръб през 1885,за да унищожи България като държава.Сега,парви приятели,лицемерие в действие.Със сърбите,винаги едно наум!

22

Анонимен

преди 5 години

Дали Сърбия на наше място,би постъпила като нас,точно никога.Затова ни смятат за *** и ни се пресмиват винаги.

21

Анонимен

преди 5 години

До 19 - споделям твоето мнение. Моето семейство са бежанци от Кукуш които са изгубили всичките си имоти и три деца при гоненията на гърците. Досега няма българско правителство което да е повдигнало темата пред Гърция!!!

20

Анонимен

преди 5 години

О, соле мио.

19

Анонимен

преди 5 години

Направихме балканско председателство!!?!Мой човек, време е да спреш да ни буддалкаш с този номер.Фиаското, наречено председателство мина и замина, без полза за България и българите.Спри да се разхождаш насам - натам, за сметка на нашите данъци, спри да говориш глупости за председателството и се заеми с проблемите на България.Няма ден без протести тук, всички сме затънали до шията, а тоя се разхожда да си прави самореклама....

18

Анонимен

преди 5 години

Защо на срещата не е Ана Бърнабич (новият избран премиер на Сърбия),нима Борисов се среща само с "мъжки" "колеги" като Ципрас ? Стига бе Бойко нали всички сте джендъре.

17

Българин

преди 5 години

Голем е Бойко. След време май ще говорят за него като за бай ви Тошо.