12

Анонимен

преди 5 години

Българскат история го забрави вече.

11

мъка

преди 5 години

Моите наблюдения, че на всички около мен, на които поставиха стендове си отидоха до няколко месеца по същи начин. Хващат се за сърцето и до там.

10

Анонимен

преди 5 години

Взе ми парите със себе си. Да си ги харчи с кеф.

9

Анонимен

преди 5 години

НИЩО

8

Мдааа

преди 5 години

Каквато и да е офиц.версия,истината била тя и *** излиза винаги наяве.Трийте постове коооолкото си искате.Няма промените нито един факт.Самото политическо обкръжение от доказани престъпници в което се движеше гореспоменатия говори достатъчно красноречиво.Фактите са навсякъде,793а за тези на които истината не им изнася има и пясък за заравяне на главата редом до някой щраус.

7

Анонимен

преди 5 години

какъв родолюбец бе!Обслужващ интересите на най-големия контрабандист и търговец на културноисторическото ни наследство Божков -Черепа заедно с ченгето от ДС Христосков и другото ченге от ДС изнасящо историята на българия Димитър Иванов -Гестапото!Позор за тоя!

6

НОМЕР2

преди 5 години

Един предател по-малко!

5

Анонимен

преди 5 години

От стотина коментара - хоп, останаха само 5!Не е това начина да затворите устата на хората, другарки и дрОгари!Проклети да сте!

4

AK 47

преди 5 години

Хм,Интересно.Бивш агент на държавна сигурност.Особено близък с боко-диктатора и обкръжението му.Но ба'т божко беше и си остава един от най-силните босове на иманярската мафия.Нищо не се случваше без неговото знание в тази област.Естествено всичко това на задкулисно ниво.За пред публиката божо ревностно защитаваше бг.култ.артефакти и сегиз-тогиз се хвалеше с арести на разни жалки кокошкари намерили шепа желязо и за нищо неставащи монети.Но дали това е било така....ами има как да разберете.

3

българче

преди 5 години

Тепърва ще почувстваме липсата му.Беше изключителен.Поклон !

2

Кубрат Пулев

преди 5 години

Харесваше ми отношението му към Монкейдонците.RIP

1

Коментатор

преди 5 години

Поклон! Светла му памет, да почива в мир!