16

БС

преди 5 години

Този Джамбазки въобще не го разбирам.Законите в ЕU трябва да са еднакви за всички, особено когато е бизнес който може да се прави на всякъде. Не може един закон за Френските шофьори а друг закон за Българските шофьори. Нали искаме ЕU, това са правилата. На мен лично тези правила не ми пречат

15

филия с мас

преди 5 години

Джамбаски, сега ще ти обясня .... както си се изитипосал там да говориш е хубаво да обясниш от къде са ти парите за предизборната кампания ? Ти веднъж каза, че не знаеш ! Е, в Европа знаят от къде са и затова заради такива като теб ще страдаме всички и тепърва ще има такива закони. Джамбаски, заради политическата мафия от която част си и ти, ни гонят от ЕС ! Разбра ли м#к0тел0 такова !?

14

анонимен

преди 5 години

"Междувременно депутатите се вълнуваха повече от визията за бъдещето на ЕС,както и за влезлия нов закон, който цели намаляване на пенсионната възраст на депутатите."Какво искат депутатите на обикновените хора качиха повече от 10 години възрастта за пенсия а своята искат да я намалят егати наглоста и безсрамието много се изморяват от работа

13

Илийката

преди 5 години

Ебатът продължава от описаното в Битие 3-та глава...

12

Анонимен

преди 5 години

Що така бе Джамбаз роби ли искаш ми ти що не бачкаш тираджия а гърбиш тираджиите да блъскат като роби със едни празни приказки срещу роми и гейове колко струваш на данъкоплатеца.

11

House M.D.

преди 5 години

"ебатът вчера продължи над три часа" - най-после грамотно написан израз. Че и верен и истинен, на всичкото отгоре.Бандитски, що си против българите да работят при нормални условия и срещу нормално заплащане?

10

Анонимен

преди 5 години

Лицемерно е да правите гей-парад струващ няколкостотин хиляди а да нямате по 60 евро за командировки на 1 тираджия и да преспи 3 пъти в един мотел за по 20-30 евро на вечер.

9

Грета

преди 5 години

"ебатът вчера продължи над три часа"Ебатът продължава над 25 години, но мафията иска още!

8

Анонимен

преди 5 години

Прочитайки вторият абзац, ми направи впечатление как е изписана думата дебат. После видях, че авторът е Джесика Вълчева и ми стана ясно, че въобще не й е до статии.

7

Анонимен

преди 5 години

Лъжливото джудже, патерица на Суджука.

6

Анонимен

преди 5 години

До 3 ако ще и апостол Павел да ти дава джобни всеки ден, за теб спасение няма. Мързели

5

Джамбазки

преди 5 години

Нали си патриот бре? Кажи нещо за ужасяващи цени на ток, парно, газ, води БГ.За изнасилената германка от тумба гади и мазни БГ ромчета, бъкани с хиляди болести.За какво си там.И ти стана охранен и наяден.

4

Аз

преди 5 години

Нали Винету се биеше в гърдите като Кинг Конг че са убедили ЕП да промени законът. Какво стана, май само са го отложили. Пак ще сме натаковани.

3

Аз

преди 5 години

Само търговско с китай и русия ше ни спаси! От ес идват вече повече проблеми отколкото ползи и ще е така до самия край

2

Анонимен

преди 5 години

Най- добре сега да направим една кампания да забранят леглата в камионите щото стават ненужни, а ти ги продават прескъпо... А и най- добре да дойдат едни китайци и да ги правим тук камионите и да спрем да им ги купуваме- ако не ги удариш в джоба другото е бошлаф работа.

1

Анонимен

преди 5 години

Къде да спят хората и по колко часа да работят, защо да не се прибират на 2-3 седмици ? коЙто не може да осигури нормални условия за работа на работниците си да фалира и да мре във фекалии.