54

БГ

преди 5 години

До Анонимен Замени Америка с Русия и истината ще пребъде

53

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си мисли,че щатите не са все още световен водач,си мисля,че жестоко се лъже.Да им честитим празника на свободата и независимостта!Пожелавам на всички много здраве и успехи!

52

A

преди 5 години

Честит Ден на Независимостта!!!! Добре, че преди много години се реших да остана тук! А вие, които плюете по държава, за която имате представа само от новините или от някоя и друга бригада или нелегални познати, се огледайте и си дайте сметка в каква *** живеете (не говоря само за материалната страна на живота - и в духовно отношение сте за съжаление..)Тупайте се по големите шкембета и косматите гърди - на маса сте най- големи патриоти! ,,Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи "Радой Ра

51

ТHE Патриот

преди 5 години

сащ е земята крадеца и дома на роба!

50

v

преди 5 години

Смеете се на терористите, че убиват невинни, а тук искате смъртта на обикновени граждани в САЩ.Добре ли сте с главата? Ако някой каже, че мрази България, защото това и това или заради политиците, трябва ли да мрази обикновените граждани?Шайка управляващи не е едно с народа,не вили е ясно? Елементарна логика.От какъв зор искате смъртта им или унищожаване на природата или градовете?Незабравяйте,че има организации, но те си действат навсякъде, а европейските лидери не са цвете дори и за своите си

49

ТHE Патриот

преди 5 години

ФАЩ-империя на злото!

48

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

И ПРЕДИ И СЕГА САЩ ЗНАЧИ СВОБОДА!!! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА!!!

47

123

преди 5 години

Преди минути в Пловдив имаше заря като по Нова година. Дали няма общо с американския празник и ГЕРБ не е проект на САЩ?

46

Мда

преди 5 години

Тая Америка няма нищо общо с предишната Америка постигнала всичко,от което сегашната се ползва.Ман.г.ализацията на САЩ е достигнала такава степен,че и Тръмп не може да я спре!Ама да се оправят,тяхна си работа.

45

Анонимен

преди 5 години

До 50А ти кога стана Турчин, че взе да съдиш Афротата :))) Тръгнал да се смее с 1/3 население турци и 500 години робство.

44

Анонимен

преди 5 години

Американската империя скоро ще изгуби сателитните си държави, като Герберова България.

43

...

преди 5 години

Кога станахте афроамериканци,кога ви почерняха дирниците?

42

Анонимен

преди 5 години

Велика държава.Най великата!Честит 4 Юли!

41

Анонимен

преди 5 години

Държава създадена с убийства, която продължава да разрушавава и унищожава суверенни страни, америка през цялата си история оцапана с кръв.Рано или късно Господ ще ги накаже.

40

Анонимен

преди 5 години

След постсоциалистическия строй на Обама е тегаво. Но господин Тръмп още не се е развихрил нека спечели втори мандат и това ще стане всичко по реда си.

39

Анонимен

преди 5 години

До pipoИ те да ти го ....на страхливия въшкларник с 500лв заплата и 30 години мутри. За 1300 години толкова. Гледай другите 1300 години освен псувни и нещо друго да направиш :))

38

Анонимен

преди 5 години

Glory USA ! Великани движещи света . За 300 години изпревариха със светлинни години държави с над 1000 години история. Само админирации за тях.

37

Тото

преди 5 години

Заформя се яко барбекю днес, много бира, водка и текила. Happy 4th of July brothers and my best wishes to the haters.

36

Анонимен до 36

преди 5 години

Дълбок *** ти пожелавам, на кого се кланяш бе *** на унищожителите на България ли бе ***?

35

Анонимен

преди 5 години

Да върви на майната си Америка! Ние държим за Европа!-:)