10

Алов

преди 5 години

Добре че е бил тира, инак щеше да загине някой невинен!

9

Анонимен

преди 5 години

Сестра ми се прибра след дълги години от чужбина,шофьорската и книжка беше изтекла,тя никога не бе карала там кола.Не стига,че не я глобиха в КАТ но и казаха,че има право на златен талон,защото не била правила нарушения???

8

Анонимен

преди 5 години

Една шофьорка блъсна вуйчо ми,докато е карал велосипед на прав път плътно вдясно.Просто го настига и блъска отзад.Без да има никаква рискова ситуация.Онзи ден пък чакам на кръстовище да си направя ляв завой.Една шофьорка идваше по пътя с предимство и даде десен мигач все едно,че ще завива надясно в моето платно.Естествено тръгнах да завивам,щото като завие надясно няма да имаме пресечни точки.Ама оная *** не зави,а продължи направо.

7

Кратун

преди 5 години

Можем да сме спокойни, че поне е била информираната за най-новото у фейса, а може и селфи да е успяла да прати.

6

Анонимен

преди 5 години

Някой да загаси фаровете! Огледа приключи!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Катя Лерца, танцьорката на пилон, скочилата в рова с ауди и дете, размазалата се в крайпътно дурво студентка и т.н., и т.н.! Има жени дето карат много по добре от повечето мъже. Факт. Но тези с подарени книжки, жипове и обърнати устни, дето смятат, че огледалото за обратно виждане е за оглеждане и гримиране..........

4

Анонимен

преди 5 години

Отново пловдивчанка!!! Почина на Катя Лерца явно е придобил размерите на епидемия там!

3

мен

преди 5 години

Повечето жени шофьори в България са смотани, но и доста мъже пък се мислим за велики. Трябва сериозно да се замисляме сядайки зад волана. С две деца съм и съм много внимателен на пътя, намалих много и скоростта, но не виждам много такива като мен.

2

Анонимен

преди 5 години

Тирът отново не е турски.

1

Анонимен

преди 5 години

Офф, жена съм и не мога да спра секситките си мисли за жените шофьори... Лека и пръст и съболезнования на близките.Жени, карайте внимателно, пазете живота си и тези на останалите! Достаъчно пияни мъже и дрогирани пишлемета имаме по пътищата, а вашата разсеяност не помага.