65

ИИИ

преди 5 години

Самият той е една голяма грешка!

64

затвор за министъра

преди 5 години

Деца от 7 клас пострадали от матура по математика преди години имаха трайни нелечими увреждания на телата и съзнанието.Подобни по остри имаха деца отличници..облъчени от видео педофилски камери с цел блок съзнание и памет бяха успели да решат задачите.

63

аман от терористи

преди 5 години

за първи път у нас засякохме дигитално видео терористични камери в сградата на Интерпред 1985 година.Ползваха ги за трайно блокиране и увреждане на неудобни търговци и официални лица с цел тежки диверсии срещу НРБ.Пострадали от няколко минутно облъчване се лекувахме месеци наред далече от подобна техника.

62

Ликвидация на МОН

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София увредиха милиони деца с дигитално холограмна видео терористична техника.Особенно вредна е тази техника при реални условия .Позволява индивидуално следене ,блокиране и увреждане.Децата прецакани от терористи и масови убиици по време на матури се лекуват исключително трудно години наред. Искаме арест за министъра /МОН и други нагли престъпници увредили децата с камери въпреки изричната ЗАБРАНА НА ЗАКОНА/чл32,чл29 и чл 28 от КОнституцията

61

Anonimus

преди 5 години

Отново тиражирате невярна информация за истинското място на ТУЕЕС в тазгодишното класиране.. Вярно е, че не е пето като миналата година, не и двадесет и осмо , както вие твърдите. То е ... ЧЕТВЪРТО!

60

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да се премахнат матурите,внасят допълнителен всмут и на края нищо не става!!!!Процъфтява частният бизнес на гърба на родителя!!!!Всяка година промени,промени и не виждам смисъл!!!Децата на края няма да искат да отидат на училище!!!Защо мълчим???

59

Анонимен

преди 5 години

Да де, като администрацията прави грешки - няма виновни.Когато е гражданина - скъсват му задни.ка.Днес слушах една супернагла по радиото - не отговаря на въпроси, нямало ощетени, през цялото време "чакайте да обясня колко сме работили" и т.н. Че комисията била в "инфарктно състояние".Ми научете се да работите ***! Парази/ти недни!

58

boby

преди 5 години

Ето кой ще е бушона значи. А истинските виновници за това постоянно да има хаос и грешки пак ще се измъкнат сухи...

57

Анонимен

преди 5 години

Тя причината е в кадрите. Затова е важно колкото "защо", толкова и "кой"!

56

Анонимен

преди 5 години

Как няма да търсим "кой"?Моделът ТОЙ е най-вредният за България. И ТОЙ трябва да бъде намерен и тутакси изритан от мястото, което заема!

55

аз-ът

преди 5 години

Истински IT няма да допусне такова малоумие.----истинско IT под 2000 лева нетно в софия не си прави труда да дойде интервю даже. И това са НАЙ-НИСКИТЕ заплати. За сериозни приложения - java, .NET и т,н, заплатите вече са 5000 - 10 000 нетно !!!! можеш си представиш кви са им ай-ти-тата щом са се навили да рботят за 1000 -1200 лева. Бруто !Проблема с кадрите в публ. сектор е ОГРОМЕН. Затова и повечето са некадърници и връзкари там. И резултатите се виждат. Щото все пак някой трябва да бачка?!

54

malart

преди 5 години

А те първосигнално почнаха - "Ще има наказани". Все виновни търсим, а не причината.

53

Анонимен

преди 5 години

Абе какви IT-та са точно тези? Дори на ексел може да се посправи човек, вярно калпаво, ама ще стане и то точно. Истински IT няма да допусне такова малоумие.

52

Анонимен

преди 5 години

Тия отговорни институции нещо много лежерно взеха да го раздават!Това не е кой знае какво, онова не е голям проблем, не знам си какво, до утре ще го оправят... как я смятат тая работа?

51

Анонимен

преди 5 години

С 9 хил. деца не можете да се справите, а някога как са се справяли с МНОГО повече? И то без компютри?!Оправдания, обяснения, а гафовете един след друг. Тия и нищо да не правят, пак ще се издънят.

50

Анонимен

преди 5 години

"Стават грешки! Да не търсим кой, а защо!"ДА НЕ ТЪРСИМ ВИНОВЕН, А? ТАКА Е НА ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБИЧКА. НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН. ЩОМ СЕ СТИГА ТО ТАКЪВ ГАФ, ЗНАЧИ НЯКОЙ ИЛИ НЯКОЛКО ДУШИ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО ИМ СЕ ПЛАЩА С МОИТЕ ПАРИ. АЗ ИСКАМ НЯКОЙ ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА. И АКО Е НАКАДЪРЕН, ДА ИЗЛИЗА НА ПАЗАРА НА ТРУДА И ДРУГ ДА ЗАЕМЕ МЯСТОТО МУ.

49

Миро

преди 5 години

Като се запитаме ЗАЩО, ще стигнем до КОЙ! Защото КОЙ, ако не ГЕРБ!!!

48

БАЛАНС

преди 5 години

10 души правили проверки, накрая - груби грешки.Всичките тези комисии освен заплатите си са взели и тлъсти възнаграждения за тези проверки, за които нямат капацитет.

47

БАЛАНС

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ И "КОЙ", защото очевидно не е способен да си върши работата и трябва да се смени с качествен човек?

46

Тинев

преди 5 години

Председателя на ГЕРБ - пожарникар.Зам. председателя - едва завършил помощно училище физкултурник.Чиновниците и те тройкаджии .......................... КАКВО УПРАВЛЕНИЕ ОЧАКВАТЕ?БЕЗГРЕШНО?