10

с-в (пенсионер)

преди 5 години

до 1 - Discovory: разкриването е бързо и резултатно, вероятно защото от Джулюница е най-известният български сумист и японски зет.

9

Анонимен

преди 5 години

Обадят ли ти се такива, тегли им един с.к.т.р, независимо дали се представят за полицаи или за бандити.

8

Анонимен

преди 5 години

Като ги хващат - файда 0. Това вече продължава над 6 години.Гениалната схема за лесни пари. Ама и пенсионерите са затъпели здраво.... кой ще ви нареже бе? По телефона ви заплашвар, следели им улицата в умрялото село.

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва да ги съдят не за измама , а за телефонен тероризъм

6

Тоягата

преди 5 години

Ако аз съм цар, ще ги пребивам по няколко пъти на ден в рамките на седмица. После ги пускам и ако се повтори ще играе я секира, я въже..съдени, пуснати.. вашата мама *** , гнусна съдебна

5

Анонимен

преди 5 години

Има изумително прости хора, като се е вързала и ще слага примамка, да беше сложила вестници в тая торба. Кви са тия хора дето ей така си дават парите не знам. А измамниците да ги екзекутират, иначе аз им плащам хем разследването, хем лежането.

4

Анонимен

преди 5 години

А кога ще ги пуснете? Толкова пенсионери чакат да съдействат...

3

Анонимен

преди 5 години

Тия явно не са се отчели с необходимия процент и айде в зандана. Иначе ми е трудно да повярвам колко баби бяха измамени досега и това е първият случай, на който се натъквам със задържани.Все пак да отдадем заслуженото на МВР и се надявам това да е само началото. Сега остава и прокуратурата даси свърши работата и тез убавци да правят много безплатен с?кс в затвора, щото там такива дето заплашват и лъжат баби много ги обичат.

2

Анонимен

преди 5 години

Давайте им доживотни присъди и по 2 000 000 млн лева глоба да си платят престоя в занданар как хем е съден хем ги ловите отново и отново.

1

Discovery

преди 5 години

Пу, да не поверва човек, че са ги заловили... А иначе като са ги хванали, ся да ги наррежат и иззнасилят тех, като толкова знят да заплашват!!!!