22

питанката

преди 5 години

Тая защитничка на мафиьотите братя Галеви пак прави *** PR акции. Как средностатистическия българин може да изчисли колко е справедлива и вярно определена цената на ел.енергията и топлоенергията??? И нейната "жалба" е изсмукана от пръстите, защото горката няма хабер от енергетика и ценообразуване. Това, че не искаш тази цена не е доказателство, а крясъци и истерия. С едната си мозъчна гънка нека провери методиката, заложена в закона.

21

Анонимен

преди 5 години

Докато шайкаджите и слугуващите им медии ще си издерат очите кой повече да плюе по герберската заплаха Корнелия Нинова,безпощадният удар по бойковата крадлива физиономия може да дойде от друга жена-Мая Манолова.

20

Анонимен

преди 5 години

Ти мислиш че се "дорава" кат зарзавата ? И се продава на сергия? ..само с въпроса си отговора остава ненужен! Но питай Ердоган приятеля на премиера от коя лафка на капалъ черши го копува.....божеййй....

19

Анонимен

преди 5 години

Мая "работи" най много за благото на народа.Остава да видим резултатите

18

Анонимен

преди 5 години

до 18 ядрения експерт . Моля да ни светнеш нас незнаещите, как се дорава горивото до АЕЦ Козлодуй.

17

До 6

преди 5 години

Абе ти ядреното гориво за пропан бутан ли го имаш! Или за изгнилата царевица от америка през 90 те! Ако не сте грамотни не пишете!!!

16

Т

преди 5 години

Острието срещу политическата организирана група за индивидуално забогатяване на гърба на Народа-Мая Манолова...Мая обичаме те!

15

Анонимен

преди 5 години

Мая, този път се изложи. Само помисли колко време ще е нужно и колко съдии за да се разгледат обжалванията от граждани. Или може би това е целта - пълен блокаж в работата на КЕВР? Не слушай червените си съветници, по лош път те водят.

14

Анонимен

преди 5 години

Ами да атакуваме цените на лукойл или на водата или на парното А ! Защо на КЕВР. Правилното е да има много доставчици и всеки свободно да избира. Не да се увеличава бюрокрацията и чиновниците.

13

Българин 1

преди 5 години

Абе Мая,абе Манолова,а може би вече и Найденова,стига вече с този пиар!И какво като всеки ще може да атакува,май само ще създаваме работа на адвокатите и ще им пълним гушките за тоя дето клати гората!!!

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ България никой не може да се кандидатира за президент. Кандидатът за президент го избират, одобряват и кандидатират от Посолството и от по-страшите Партньори.

11

Анонимен

преди 5 години

Всеки с поне две мозъчни гънки знае, че всичко може да се внесе в прокуратурата.Друг е въпрос, че това не е прокуратура, а герберска п.длога.

10

Анонимен

преди 5 години

За президент ли ще се кандидатира тази комунистическа ***, та ни я тика те всеки ден в новините.

9

Анонимен

преди 5 години

Всеки червен *** трябва да не може да атакува. Счупете им пипалата.

8

Анонимен

преди 5 години

МАЙЧЕ ПРИБЕРИ СИ ЧЕРВЕНИТЕ *** ОТ СПАСИ СОФИЯ ДА НЕ ГИ ПРИБЕРЕМ НИЕ.

7

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Манолова показва сериозни юридически познания, като обжалва административен акт в прокуратурата вместо във ВАС. Смело новаторство, както подобава на един Истински Юрист. И партиен водач да стане и еврокоммисар, грижата за народа ще си остане нейно кредо.

6

Анонимен

преди 5 години

До 4 ЗА ДА ПОЛУЧАВАШ ТОК ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ. ЩЕ ПИТАШ МОСКВА. ГОРИВОТО Е НА РУСИЯ. АЕЦ Козлодуй без гориво е повече от О.Който дава материала той определя цената.

5

Анонимен

преди 5 години

Вдига винаги силна ПУШИЛКА.Гледа да се докаже, че работи много.

4

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Мая Манолова е права. Аз например искам да атакувам в съда НЕПАЗАРНИЯ ПРИНЦИП на продажбите на ток, например аз искам да си купувам ток от АЦ Козлодуй чията себестойност е стотинка и половина, и съм съгласен държавата да ми го продава на пет стотинки, обаче се оказва, че трябва да купувам фотоволтаично-марицовия ток, който е до десет пъти по-скъп. Тока от Козлодуй се изнасял за без пари на братска Турция. Срещу тока от АЕЦА получаваме прескъпи турски сериали, които опростачват българския народ

3

Анонимен

преди 5 години

Днес не ми харесва снимката! Както всички знаем Мая Манолова върши само добрини, един бъдещ президент или политик трябва да върши само добрини като Мая Манолова и това трянва да се показва по медиите всеки ден. Но не е достатъчно - трябва да има и визия - усмихната, лъчезарана, харизманична, обнадеждаваща! А каква снимка сте сложили, погледнете само каква снимка сте сложили! Безобразие!