334

Динко

преди 5 години

Само идеите може да вярват на Иво Инджев!Историческите книги се пишат от историци,не от палячовци!

333

ognyanz

преди 5 години

До ! 378: Гениална мисъл. *** в "Северна Македония" за да те почерпят с македонска наденица. И тя е менте като патриотизма ти.

332

ognyanz

преди 5 години

До "измамата сан стефано": Автор на новата книга " Измамата "Сан Стефано" е стар изпечен измамник - Иво Инджев. Знае се, какво може да се очаква от него, та и книгата му не вярвам да струва и хартията, на която е отпечатана.

331

!

преди 5 години

''Русия окраде история от Украйна както България си присвой историята на Македония''. Това навремето казваше покойния вече проф. Стефанов един от най видните съвременни критици на комунизма и Русия. Беше прав професора вече и украинските му колеги не само македонските го потвърдиха.

330

измамата сан стефано

преди 5 години

Прочетете новата книга " Измамата "Сан Стефано" и ще ви стане ясно за какво иде реч и ако след това някой е още русофил е или платен копейкаджия или е умствено изостанал д.ебил !

329

ognyanz

преди 5 години

До "до ХА ХА ХА ХА ХА ХА": Разбирам, че опорната ти точка е да обвиняваш за всичко Русия, но не звучи правдоподобно. От какъв зор гърци и руснаци ще създават румънска нация? Асимилацията на българите по Беломорието (тези, които не са насилствено изселени) си е чисто гръцка работа. Единствено за Татарстан имаш известно основание, но част от това население са наистина от монголски произход. Но има и потомци на волжските българи.Но това няма връзка с темата.

328

Анонимен

преди 5 години

Ама вижте титлите на владетелите на Киевското княжество,те са - каган или княз.Какво да говорим повече?Варягите са западнославянско племе.Шведи,на върба в сряда!Иска ви се,ама няма!

327

В КРИМ също са

преди 5 години

живяли българи. Интересувам се от цветя, дървета, а също и от стара истотия. В "История на Пелопонеските воини" Тукидид пише, че при много силно земетресение, (в Егейско море), са потънали четири големи острова(сред тях и остров Аталант - не АТЛАНТИДА) и два острова в Черно море. Един ден случайно срещнах геолог и си говорихме за много неща(за вулканите в България). Той ми каза, че Крим е с вулканичен произход. Така попаднах на град СУДАК(българси град), чиято крепостна стена напомня на Царевец.

326

до ХА ХА ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

Това ноу-хау московитите приложиха спрямо Българите , като създадоха (заедно с гърците) румънска нация и език , македонски такива , Волжка България прекръстиха на Татарстан , благодарение на тази политика на останалите българи в Беломорието им викат славяногласни елини , всичката тая мерзост спрямо българщината от векове дължим на московитската банда нарекла се с краденото име Русия .

325

ognyanz

преди 5 години

Г'лупости приказва този депутат и г'лупаците ги повтарят. Но няма лошо - тя и самата статия затова е публикувана.

324

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

преди 5 години

РУСИЯ КАТО МАКЕДОНИЯ СЪС КРАДЕНА ИСТОРИЯ :D

323

факт

преди 5 години

Характерна черта на московитите т.е угро-фините са присвитите очи като на ескимосите , та вижте Путин , Елцин, Ленин и др. с какви очички са . Иначе след Петър първи всички в т.н . династия " Романови " са германци та чак до Николай 2 . Дори в българското нар. творчество се говори за "московци" , а не за "руснаци".

322

Анонимен

преди 5 години

Да живее Русия И Путин.Дружба навеки.

321

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е руски.Добре,че Екатерина стана царица(внимание - царица е доста по-висока титла от кралица),иначе щеше да си остане в немската дълбока провинция!Явно и двете страни са си били полезни,както Екатерина на Русия,така и Русия на Екатерина!

320

Украинците да не

преди 5 години

реват, защото са били част от Волжка Велика(Стара Голяма) България. КРАЙНА Е С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД, А И КИЕВ Е СЪЗДАДЕН ОТ БЪЛГАРИ!!! СЪЩО КАКТО И КОСОВО Е С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД. ЕДИН ОТ РАЙОНИТЕ В УНГАРСКАТА СТОЛИЦА - СЪЩО Е С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД. ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ???

319

факти

преди 5 години

Та Димитър Благоев казал за русофилите у нас , че са невежи и неграмотни хора , очевидно и в този форум има много такива . Иначе до Петър 1 са се казвали московити и Московия , Рус е открадната от него от завладяната Киевска Рус , московитите са угро-фини , а т.н. руски език е създаден изкуствено основно от българския и някои московитски думи и немско-френски заемки . Новият език е наложен с насилие и кръв , като с простолюдието дълги години се разговаряли с преводачи.

318

до всички...

преди 5 години

невежи тук и до най-големия невеж, който пише ту на български, ту на старобългарски със самосъзнание на някакъв руснак!!! Четете, четете, четете, но само истината запомняйте!!! Четете за Рьорих и връзката му с Киев!!!

317

Крим не е руски.

преди 5 години

добре че е била София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст че *** нямаше да имат държава а щяха да са едно алкохолизирано племе..ха.ха

316

Манолчо

преди 5 години

Татко каза че Русия е резерват за диви животни и там държава няма от 1917 година.

315

Анонимен

преди 5 години

В Киевска Рус и конктретно в територията на днешна Украйна са живяли славяни - руснаци,българи и фино-угри и хазари.Шведи на върба в сряда и никакви дооказателства няма за тях,само приказки от "Хиляда и една нощ"!