36

Щирлиц

преди 5 години

Като гледам колко функционално и удобно е влизането в метростанциите,страх ме хваща какво ще се получи пред гарата.Дано не проснат пак гащите на Столичански.

35

йори

преди 5 години

четох,но не разбрах!

34

секс кур

преди 5 години

Те за 40 години едва смениха плочите, ще ми вкарват булеварда под земята - смешници! И тоя отворения архитект спечели само, защото жена му е Екатерина Захариева.

33

Анонимен

преди 5 години

района е запднал щот вече ги нема фабриките и 30 години всичко е декор за криминални и хорър филми всички инвестиции са кум небезизвестния младост и студентски град а на север от ц гара всичко е забравено да не говориме орландовци и бенковски ...даже и градския траснпорт го нема а иначе от сердика по протежение на м луиза до банишора си е вече гето заедно с женския пазар само схеми врътки далавери ...2018 се чувствам 1998

32

Анонимен

преди 5 години

Май 16-те милиарда още не са свършили,щом се чудят как да ги изхарчат.

31

Анонимен

преди 5 години

Ааааа,и "факултето"ли ще го преместят пред централна гара?Та то и сега си е там.

30

ШИРОК ЦЕНТЪР

преди 5 години

За сега това е само "частен" конкурс. Инак би било супер да има пешеходна зона от НДК до Централна гара. Районът наистина ще се оживи - ще има повече кафенета и ресторанти, хора, майки с деца, колоездачи. Това е важно. А и не е нормално на 5 минути пешеходно разстояние на свер от Народното събрание да се чувстваш като в някоя страна от Близкия изток. Наистина е важно Общината да помисли за развитието на т.нар. широк център на Столицата. Както е навсякъде в Европа.

29

Анонимен

преди 5 години

До ЖоЖивеем в 2018-та, хората от София се наричат софиянци, от Варна- варненци, от Африка- африканци. Който намира елементарния български за 'комплексарски' има нужда от сериозна медикаментна намеса. Препоръчвам диазепам.

28

Анонимен

преди 5 години

До ЖоКаква страшно дълбока не-комплексарска мисъл. Този човек според една дума разчита характера на хората и вътрешните им ценности, това е Шерлок Холмс в плът и кръв! АйКю-то ви сигурно около е 500, аз като софиянец изключително много ви завидях. От комплекси е най-вероятно. :((((

27

Анонимен

преди 5 години

Който не е пренощувал на Централна гара, нищо не знае!

26

Жо

преди 5 години

До lolКОГАТО бяхме ученици, никога не сме се наричали "софиянци". Този термин го чух за първи път в казармата. Така ме наричаха разни комплексари.Аз не харесвам определението "софиянец" и не искам да ме наричат така.София е моят роден град и го обичам, както всеки друг обича своя роден град.Когато някой ме нарече "софиянец" знам, че го употребява комплексар.

25

Бай х...

преди 5 години

Оооо, този не е ли на Екатерина Захариева мъжът? Нее, няма конфликт на интереси - да рисува момчето.

24

ПЕНКО

преди 5 години

"МАКЕДОНСКА ИСТОРИЯ" : ЕДИН БГ МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА С АВСТРИЙСКО ИМЕ УРЕДИ СИНА СИ С ВСИЧКО ПРЕД ЦЕНТРАЛНА ГАРА !!! ОТВЛЯКОХА СИНА МУ /КОЙ/ !?!? СИНЪТ МУ ПРАВИ РЕМОНТИ НА ПАВИЛИОНИ ..."ЛЕЛЕ БИЗНЕС" И СЛЕД ТОВА ПЪЛНА МЪРТВИЛКА /ОТ ГОДИНИ/... КОЙ НАД КОГО И КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ !?!? БКП -ДС ИЛИ ЦРУ-ДС???? НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ -ПЪТНИКОПОТОК ИМА... И ДОРИ ТЕЗИ ЗА АВТОГАРАТА -ЦЕНТРАЛНА ---РАЗБИРА СЕ ПРЕЗ ЖП-ТО / И ОТ ЕВРОПА ДОРИ /!!!!

23

ПроСоТо

преди 5 години

спомням си София от най-ранните ми години../имам спомени от четиригодишна възраст../.."Столицата" беше уреден,спокоен и приятен град,а софиянци-горди и ВЪЗПИТАНИ люде..За съжаление,тоя град отдавна е обречен...Откакто го налази куцо,кьораво и сакато от всички "картофени пояси" и го напълни със селския си манталитет..Столицата стана "ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ",от което страда цяла България!!!

22

123

преди 5 години

Ако искат да го оправят, чисто и просто да махнат ***. От тях и естественият "чаромат" е проблема. Да си го кажем чисто и просто. Това не важаи само за там де.

21

22

преди 5 години

Просто ще усвоят едни парички. Мястото няма да е привлекателно докато не се изрине всичко в района с булдозери, барабар с разните субекти. Винаги обществените места са били привлекателни за бездомници, мигранти, престъпници и подобни. Докато се отоплява и има свободен достъп ще е ***. Един многоетажен паркинг с охрана ще е много по-полезен за града.

20

Анонимен

преди 5 години

Важно е фирмите на КОЙ да имат много работа, а за другарите от ГЕРБ едни комисионни...

19

Анонимен

преди 5 години

Идеята е ГЕРБ пак да усвои едни пари.

18

lol

преди 5 години

Каква е най-голямата обида за един софиянец? Да го наречеш провинциалист!

17

Анонимен

преди 5 години

А тъмните субeкти, които шетат по мария луиза, къде ще отидат?Района няма как да стане привлекателен.