81

shady

преди 5 години

Това не може да бъде - на тая мястото й е в затвора доживот и то без право на замяна и най-важното да плати цялото лечение на Никол за отключилата се епилепсия - между другото това изобщо лекува ли се напълно ?

80

Анонимен

преди 5 години

39 удара в главата ? Тервел Кобрата да отговори!

79

еплипепсията е зараз

преди 5 години

таткото да сбере целата мужкарееща се рода и да понаобиколят родните и жилищни територии на подсъдимата. Там да извършат същото това 39 пъти по главите на тези които са я възпитавали и с които живее, ноооо силата на тези 39 пъти проипорционално да се увеличи в зависимост от теглото на "почесвания" примерно някой 100 кила еми 40 пъти повече Килограм/метри за секунда. и да й пратят снимка как епилепсията е заразна болест и се пренася след 39 пъти почесвания по главата на придобилите я.

78

Реалист

преди 5 години

Точно така !Каквото почукало такова и отворило.Аз също си зададох въпроса,абе това дете баща няма ли ?!Аз ще си свърша работата с въпросната акушерка,а съдебната система нека си заседава колкото и се иска.Разбира се АКО нещата са такива,каквито медиите ги представят защото и там доста от фактите са като че ли понакичени с коледна украса за повече ефект.

77

Плужък си !

преди 5 години

Какъв си ти бе,Румене ?Баща ли си,какъв си ??? Толкова ли си цивилизован,такова огромно и сляпо доверие в системата ли имаш ?Дъщеря ти малтретирана до степен-епилепсия,а ти оставяш цели 3 год.тази гад да ***'а *** напред-назад безнаказано.Господ ми е свидетел,кълна се в живота на детето си,ако с него се случи нещо подобно,гж-а акушерката не ще я намерят.НИ КО ГА ! НИ КЪ ДЕ ! ! !Пък нека съда да си разглежда делото ако иска и през 2038год.

76

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости! Как може да издържи човек с толкова удари по главата, да не говорим за бебе. Това детенце да е живо и здраво, но ако го заболи коляно пак ще е виновна акошерката! Истината е друга но акошерката е сложена на прицел!!!

75

???

преди 5 години

Дайте я тая Акушерка на Родителите или на хората Да й бъде отвърнато със същото Каквото е направила на бебето че какво като влезе за 15 години в затвора и след това? Мислите ли че това ще я промени? Заради Тая Безчовечна Ненормница направи едно човешко същество при това момиченце сакато за цял живот независимо че е оцеляло по някакъв абсолютен късмет след Тоя повече от два часа Опит за Убийство. За това Тая "Акушерка" Трябва да Бъде подложена не на 15 Години затвор а на Няколко часа Побой

74

Т.Петков

преди 5 години

То добре, щом докажат че е виновна и със и без проклятията на коментаторите ще я осъдят. Затова са възможностите за коментари, който иска да си излее злобата или съпричастието си. Но ще се замислят ли законодателните органи, съответно работодателите, особено тези от които зависи организацията на здравеопазването ни, че има кодекс на труда, че той трябва да се спазва. Ако трябва има депутати - да го допълват, да уточняват. Какво е това 24 ч. да работиш с новородени деца.....

73

Жена

преди 5 години

Пожелавам й искрено същата участ да се срути върху дъщерите й! И преди да попитате, ама те какво са виновни и тем подобни..Тази не заслужава да бъде убита, а да я вържат и да гледа как бият до убиване нейните деца. Нямам думи, с които да я опиша тази ***. Доживотен затвор, да я убият дано там...

72

Spy

преди 5 години

Не пожелавам на никого да преживее да гледаш как убиват детето ти малка и е присъдата да изгние в затвора заслужава а за парите даже са малко ВИЕ драги мои на колко оценявате Детето си бихте ли ги пожертвали за Пари ?

71

Анонимен

преди 5 години

Детето е ЖИВО!Че и солидна сума ще вземат родителите алчни.Започинал човек не се взимат 400 000лева .Да се засрамят най после.

70

месара

преди 5 години

ама тая още ли диша?!

69

Александра

преди 5 години

Уникална смес - хорър!!! Частна болница, където предлагат лукс, специалисти и эа всичко, каквото се сетиш, само эа да се привлече клиентела!!! Невероятно, дори не мога да си го помисля, Туин Пийкс - неонатология!!! Акушерка психопатка, медицинските сестри къде са били!!!! ???? Апропо, не пишете, че семейството на болното дете искат 400.000 хил. лева обещетение!!!

68

Анонимен

преди 5 години

сама искала две смени... и аз искам много работи ама... всички грешим, всички изперкваме, за съжаление в някои области това е недопустимо - напр. медицина затова има правила, процедури, добри практики и т.н. за да не се стига до такива работи. аз не разбрах тука къде е болницата, шефовете тяхната отговорност ? нещо дежурен лекар ? нещо поне две акушерки ? колко от вас са карали нощни смени ? аз съм работил две години и не издържах, не е за всеки това.

67

Коко Тайсъна

преди 5 години

До бай ИванГовнар,дори един удар да е нанесла е достатъчно да лежи поне 15г..А на теб ако ти вкарам един между рогите ще се насереш и малкото акъл който имаш ще се изпари..***!

66

Анонимен

преди 5 години

Как така доброволно поемала двойни 12 часови смени? Инспекцията по труда разрешава ли 24- часов работен ден, без съм?!Даже да е доброволно, законно ли е?Бебето плачело! Къде са другите- дежурен лекар, акушерка, санитарки или който и да е?Тая епилепсия как така набързо я установиха? Епилепсията е много трудна за диагностициране, може 1 път да получи гърч и никога повече през живота си да не изпадне в такова състояние. Бебетата лесно получават гърч, но не всеки гърч е епилепсия.

65

Анонимен

преди 5 години

абе защо ни занимавате с тая вече толкова години ?досега трябваше да е изпържена на електрическия стол.

64

Анонимен

преди 5 години

В тази ситуация имайки предвид как циркулира цялата държава, най вероятно ще я спаси психическото отклонение. Цялата истина, ако този случай, който потресе всички, ще бъде покрита.

63

бай Иван

преди 5 години

Не зная дали акушерката е шизофреничка,но вещите лица и съдията им липсва логично мислене.Та един голям боксьор не би издържал на юмруци 39 пъти.Явно като малки родителите им не са им купували пъзели за логично умозаключение.Щом се влачи толкова години делото,явно нямат 100% доказателства.Сега остана да я осъдят на база " обществено мнение".

62

Анонимен

преди 5 години

Що за камера са монтирали,която не показва ясно през тези дни и смени,че само една ли,че и влизанията с чип карти на обслужващия персонала подред за подръжка на залата,че само на нея ли,а и на други обслужващи помещения към залата и туй отделение не са отчетени за тези дни и смени,както и времената на предвижване на общия персонал по територията на болницата,както кой от кого взел или дал тез чип карти,които са служебни и се зачисляват на смени и не са подделни или изработка фалш кат някой други