40

Klat

преди 5 години

Uuuuu, mon sa mafia, uuuu! Imenata na sgreshilite zasto ne kazvat?

39

mutra

преди 5 години

До АзДобре даскале!!!

38

Аз

преди 5 години

До СМГ В 10 СТЪПКИПравописа е показателен

37

Анонимен

преди 5 години

Аха. Синхронизират ги данните или по-точно преправят ги. Че да може някое специално дете да ги приемат в специална гимназия. От такива похвати патих и аз още пред 20 години, когато кандидатвах за гимназия.

36

Жоре Аграро

преди 5 години

Аре бе, к'во толко е станало?!?! Стига сте мучали, класиране ще има.

35

НЕ НЕ

преди 5 години

На някои другари от така наречения елит партийни другари министри дупетати и всякаква друга крадлива *** не им хареса класирането за тяхните невероятни отрочета. За това свалиха класирането за да го нагласят както трябва. Това е.......

34

СМГ В 10 СТЪПКИ

преди 5 години

СМГ В 10 СТЪПКИ1. КАЧВАМ СЕ НА ДЖИПА2. СПИРАМ ПОСРЕДАТА НА УЛИЦАТА ПРЕД СМГ-ТО3. ОТИВАМ ПРИ ДИРЕКТОРА И ВАДЯ 50к4. ОСТАВЯМ СИ ТЕЛЕФОНА6. ДЕН ПРЕДИ ИЗПИТА ПОЛУЧАВАМ ОТГОВОРИТЕ7. ДЕТЕ ГИ НАИЗОСТЯВА8. КАРАМ ДЕТЕТО В ДЕНЯ НА ИЗПИТА С ДЖИПА9. ДЕТО ВЛИЗА С ЛИСТ С ОТГОВОРИТЕ ЩОТО НИЩО НЕ Е ЗАПОМНИЛО10. ДЕТЕТО МИ Е ПРИЕТО, А АЗ СИПВАМ ДИЗЕЛ ЗА 300 ЛВ. ПАЛЯ И СЕ ПРИБИРАМ

33

БАБА КУНА

преди 5 години

И ПРЕДИ ИМАШЕ СЛУЧАЙНИ ХОРА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, НО ПРИ ГЕРБ ТАМ ВЕЧЕ ИМА САМО ГИНКИ И КАЛИНКИ.

32

Тинев

преди 5 години

" дУпекрацията " в действие!Искахте демокрация, получихте я.Полуграмотни / едва-едва завършили с 3 / но гласовити, бръщолевещи непрестанно и най-вече - СИГУРНИ партийни другари, са заели високите ръководни места в държавата.Е, какво да очакваме от необразовани хора? Всичко се е затлачило, всичко е на самотек!Важното е да можеш да крадеш, лъжеш, мамиш. ТОГАВА за теб е добре " демокрацията ".Лъжи, кради, *** - ще успееш!

31

И аз да кажа

преди 5 години

Слушах обяснението на някаква експертка в РУО, която каза че родителите са използвали стари кодове за специалностите и се чудя - кой кого прави на луд? Системата за прием на документи е така направена, че при въвеждането на кода веднага се изписва училището и специалноста и дори да има грешка, тя се поправя още преди да е потвърдено желанието. Но за некадърниците и корумпираните в МОН, РУО всички други са виновни, но не и те?

30

Анонимен

преди 5 години

Как не ви е срам МОН!!! Притеснявате толкова народ! Ама не сте виновни вие разбира се - у нас се търси място на човек, а не човек за дадено място. Ей това е политиката на тиквата и на физкултурника! И вместо скъпоценния министър да си хвърли оставката, той мъдро заяви, че ще има наказани. Тикви!

29

Коце кмета

преди 5 години

Кое в държавата на Тиквата и калинките е наред, та и някакво си класиране да гледаме?

28

Анонимен

преди 5 години

Кого защитаваш без умнико ? Прочети заглавието !Мало умно племе ! Виж децата !!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 5 години

До Чиновник 20А ти, Чиновнико незаменими, какъв го дириш по форумите в 14 часа, през работно време?

26

Анонимен

преди 5 години

Щом и с децата вече се подиграват, всичко е ясно.Нали бяха бъдещето на България?Бас ловя, че пак няма да има оставка на министъра или ако има, няма да се приеме.

25

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че е време този сайт да бъде прекръстен на "мрънкалник.бг". Като започнете да се вайкате и възмущавате толкова, човек ще си помисли, че живеете в България не повече от месец... :д не разбирам какво толкова се възмущавате в някакъв "форум", а не отидете да искате сметка на тези, за които пишете. И все пак грешки винаги може да има в подобни платформи - било то технически..или хакерски!П.П.: пазете си нервите за важаните неща : )

24

Анонимен

преди 5 години

Калинка, калинка, калинка... само калинки и котараци повсеместно! Вън мутрите от властта!

23

МЪРЗЕЛИВЕЦА

преди 5 години

До ЧиновникУЧИЛИЩАТА СА НАЛИЦЕ, НО ЗА ТЯХ ЩЕ СЕ КЛАСИРАТ И ЗАПИШАТ ТЕЗИ ОТ ИХТИМАНСКО, КОИТО В СЕДМИ КЛАС СМЯТАТ ДО ДЕСЕТ НА ПРЪСТИ....ЧИНОВНИКО...

22

Анонимен

преди 5 години

Аз не се притеснявам. С шестици по всичко съм, но там където ще уча (Американски колеж) не им дреме за МОН.

21

Г.

преди 5 години

Нали все пак грешките са необходими, за да се направят корекции в класирането на деца, които даже не са явявали и на втори модул. Или всички си мислят, че като ел.системата тя не подлежи на намеса....