44

Анонимен

преди 5 години

Бедните и периферни страни и изобщо по- проблемните трябва да искат пълна интеграция и сливане в една държава на Еврозоната, а после и ЕС изобщо. В противен случай си оставаме периферия за ниски технологии и ниски заплати, извличане на ценно население и базиране на мигранти.

43

ANNA

преди 5 години

ЗА БОЙКО БОРИСОВ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ*****.....И ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ БЕЗ КАПКА ЖАЛ ! ТОВА Е В СЛЕДСТВИЕ НА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА ....НАРЦИСИЗЪМ.

42

няма значение

преди 5 години

да ни приемат в ЕЗ значи и конвергенция на доходите т.е достигане на европейските доходи-кога?Дотогава не покриваме критериите.

41

Анонимен

преди 5 години

Няма по-т***по веществено същество от б***л***гаристанеца!Толкова време го лъжат и мамят и свои и чужди измамници и той продължава да им вярва,до умопомрачение,вместо да се вдигне и помете цялата партийно и евромафиотска ***!Стои и чака,да му измислят все нови и нови подигравки,демек "изисквания",които да изпълни в угода на робовладелците, омаломощен като изпосталяла *** и така,до безкрай.Ама,сам си е виновен този "народ",сам!!!Никой не му е виновен!!!Но той не проумява това!!!

40

Анонимен

преди 5 години

До Аз 41Сите бате, сите! Банкянския и сите гарване! Беден депутат НЕМА!!!

39

Аз

преди 5 години

Тези крадци ще посегнат и на последното българско нещо само и само да има за крадене. Юроде Банкянски поне едно референдумче с подправени бюлетини да беше спретнал. Преди казвах че съм горд че съм българин. Вече и това ме в срам.

38

Анонимен

преди 5 години

"Критериите ги изпълняваме, но България изостава"Антиконти беше казал един пиян ром!

37

Анонимен

преди 5 години

От 1998-*** България работи с ЕВРО. Просто у нас вместо ЕДНО ЕВРО казваме на Български ЕДНОДЕВЕТПЕТПЕТОСЕМТРИ ЛЕВА. Малко е дълго ,но е същото...

36

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с това евро....Народът не го иска ...какво му е на лева???Хората бедни в мизерия за евро ми бълнуват.Увеличете заплатите пенсиите ..какво се подигравате с увеличение от 3 или 5 лв максимо 10 .Подобрете стандарта на живот ...който има левове ако иска ще си намери евро....Ей вие там горе ...унищожихте ни като нация....Срамота по малко сме и от 7 милиона хора.За евро се натискат най бедната страна сме в ЕС.

35

Анонимен

преди 5 години

Гърция задлъжняха след 2000 г. и сега се молят България и други балъци да им платят сметката.

34

Тъпи

преди 5 години

България е най-Бедната и с най ниската заплата в цяла ЕВРОПА, Боко Бора да си бие че-кията

33

Коце кмета

преди 5 години

Ам професоре, бащицата Тиква друго каза днес, че цъфтим и връзваме, как така твърдиш обратното на великомислието Му?

32

Анонимен

преди 5 години

Ще приемем еврото, ама друг път.

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не е професор ама милионер тоя е професор ама цaрвyл поканете президента Тръмп искаме да чуем неговото мнение, а не на секакви мишки.

30

ШибиРиби

преди 5 години

Професор Иванов... това звучи гордо

29

Анонимен

преди 5 години

Тоз про-фесор защо е консултант, какъв е неговият бизнес и колко милиона има зад гърба си натрупани от колосални бизнес сделки във евро подкрепящи неговата непоколебима увереност във сигурнооста на еврото от личен опит. Защо в Eврозоната реват и плачат като бити *** от търговската война на Тръмп, какви са обяснеинията на про-фесора.

28

Анонимен

преди 5 години

И какво им стана зле на Гърция. Защо постоянно лъжете. Единственат разлика между сега и евентуално ? е кой ще контролира банките. Ако бяхме в еврозоната преди 4 години нямаше да има КТБ. Приемането на еврото ще е същото като девалвацията '99.

27

Помнещ

преди 5 години

Помня гърците,като приеха еврото и извиха яко!Живота им стана два пъти по зле!!После и фалираха!Ам на тях меркел им наля над 500 милярда!А,кво ли ,ще се случи с нас?!

26

Евроатлантик

преди 5 години

Искаме в еврозоната искаме си президента Плевнелие да живее ЕС.

25

Анонимен

преди 5 години

Е еврозоната не им трябват ало апаши !