27

Нагласено

преди 4 години

Много ми е странно, къде са Ford Kuga и Peugeot 5008 предвид колко доминиращи са спрямо 80% от изброените тук

26

:)

преди 5 години

До Анонимен:)

25

Анонимен

преди 5 години

До Тото ne e samo v Japan

24

Тото

преди 5 години

Най-продаван Тойота Рав4Не е случайност, че ги произвеждат само в Япония !

23

LosHo

преди 5 години

До 23, Пич, карай си опелчето на 20г и не давай мнения за нови автомобили.Рав4 е уникален автомобил и за цена-качество е лидер. Тигуана е също много добър. Не случйно са почти равни по продажби с равката. Хондата е качествена, но малоко пенсионерска.Маздата е отлична! Не знам защо толкова малко са продадени. Реното Нисан е зле. Всички останали са пълнеж

22

Анонимен

преди 5 години

Vw си е кола отвсякъде, но не разбирам от класацията защо Хонда Си Ар Ви им падат продажбите. Този модел е в пъти по-добър от дървеният Рав 4 на Тойота. Оък е и надежден.

21

Анонимен

преди 5 години

За света е ясно, а у нас най-продаваните suv са: на първо място закупените от Горубляне, на второ място закупените от Дупница! На трето място са закупените трета ръка от някой, който се е прекарал да купи от първите две места и после панчески е гледал да се отърве от срутения кошник.

20

Поручик Балканец

преди 5 години

Аз карам "Тигуан". Купих си го нов, сега е на 7 години. Живея във вилна зона със силно разбити пътища. През зимата не чистят. Сменил съм през живота си 35 различни автомобили. С Фолквагените нямам никакви проблеми.

19

ужс

преди 5 години

До ХуйчоCHR точно е най-големия срам за тойота. Ужасно глупава кола, ужасно слаба като динамика, ужасно грозна. Най-голямата им издънка за последните 50 г.

18

A3

преди 5 години

Mitsubishi Outlander Sport ES, Made in Japan: USD 20 350, 10yrs/100 000mi warranty...

17

Хуйчо

преди 5 години

В Турция сглобяват CHR,който си е доста добър мини сув-хибрид.И няма значение къде се сглобява,а това коя е марката.То и частите на най продаваните телефони са китайски,но името на марката ти гарантира качество.Въпреки че плащаш солено заради името на въпросната марка.И вече се залага на дизайн,който да е по вкуса на масовия купувач,отколкото това дали ще има сили да изкачи баира.Аз лично харесвам много Пежо 3008,но само го харесвам.Пари нема

16

До #13

преди 5 години

Не е силиконова, а силициева е долината! И като говоря за Америка, имам в предвид Щатите, ОК? А тук колите не са турска, а точно японска сглобка , погледни и сравни дамите от рамата си, стига да знаеш да четеш какво пише там. Не говоря за Тундрата ...

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13В турция сглобяват само тия, дето ни ги продават на нас, и то не всички, Авенсисите си ги сглобяваха до последно само в Англия, а Приусите - само в Япония. В германия ако си купиш корола няма да е сглобявана в турция.

14

Анонимен

преди 5 години

Sport-utility vehicle

13

Анонимен

преди 5 години

Пепо, в така наречената силиконова долина, хората имат пари. По магистралата през цалата долина, от Сан Франциско до Сан Хосе, половината коли са Лексуси. Нищо общо нямат със сглобяваните в Турция Тойоти, дето ги хвалиш.

12

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоТова изглежда е глобална класация, а посочените от теб модели се продават единствено в САЩ. Без съмнение са най-добрите в класа си, но е тесен пазара за такива жувотни. Тука се кефят на аудита :)

11

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Не виждам в класацията Додж Рам и Тойота Тундра.Това са...джиповете.Изброените по продажби са...паркетни госпожици.

10

кекеке

преди 5 години

До ПепоВ *** обаче е по-важно да избиваш комплекси и да караш на всяка цена бмв/ауди/мерцедес, ако ще и да живееш в панелка и да теглиш всеки месец заеми, за да си платиш водата и тока. Също така само в държава като *** тарикатите се гордеят с това, че са тарикати и парадират че са забогатели с тарикатлък, в нормалните държави на такива като нашите бабаити им се смеят, щото са най-големите лузъри всъщност, колкото и да не им се вярва - хора без стойност, какво като са с пари.

9

Пепо

преди 5 години

Естествено, че японски автомобил държи не само първото място, но и повечето от тях са в първите топ 10 на почти всякакви класации ( говоря в положителният смисъл). Една страна, която вече се е доказала с прогресиращият се икономически напредък и продължава успешният си възход! Не напразно и Тойота е вече повече от 10 год най-продаваната кола в Америка!

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Аз съм с RAV4 и Tiguan. Преди това с Honda C-RV.Как ли съм ги улучил?''..........Ами еФтини бе браТчед.достъпни.Има други ,дето не ги карат много.Рядко се срещат по кръстовищата.