33

1

преди 5 години

с това свое изказване,джамбаз,е готов за евродупетат от герб-комунисти.

32

До 43

преди 5 години

"А ти защо купуваш газ от братята руси, купувай евтина газ от братята американци чемадан вакзал Детройт." Ами ти не знаеш ли. че руснаците са монополисти - рекетьори в България и ни ги докара БКП/БСП??? Задавай си въпросите към леля Корни и р.Овч.

31

Шопо

преди 5 години

И тоя стана пудел като Волен Белката...

30

Анонимен

преди 5 години

Смотльо, избран от смотльовци като него.

29

до 32

преди 5 години

А ти защо купуваш газ от братята руси, купувай евтина газ от братята американци чемадан вакзал Детройт.

28

АНОНИМЕН

преди 5 години

до 41 НЕ СИ НАЯСНО С РУСКИЯ ГАЗ. ПОПИТАЙ ГРУПИЧКАТА НА ГЕРБ КОЙ ПРИБИРА ПАРИЧКИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В ХАЗНАТА. ТОВА Е ЕДИН ОТ КАНАЛИТЕ ОТ КОИТО ДРУГАРЧЕТАТА ОТ ГЕРБ НЕИМОВЕРНО ЗАБОГАТЯХА И БОГАТЕЯТ. НЕ ВИНИ РУСИЯ СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ КАК ИИЗЛИЗАТ ЦИСТЕРНИТЕ ОТ ЛУКОЙЛ И КОЙ НАРЕЖДА.

27

До 32

преди 5 години

"...честито на румъния по евтин ток с 3.5 процента...".За високата цена на всичко, трябва да благодариш на братята руси, които продават на България най-скъпият газ. При милиарди печалба, акцизите, които се плащат са НУЛА. Не се отчитат никакви печалби. Руснаците ни ограбват най-безцеремонно, а някои червени другарчета много им се радват и обичат. Да видим докъде ще стигне наглостта им и колко ще издържи българинът???

26

annybody

преди 5 години

За разлика от другите ни уж "български" евродепутати, Джамбазки винаги е бил актуален и адекватен на нуждите на страната ни.Впрочем, да е чувал някой какво са свършили Георги Пирински, Н. Бареков или някой от останалите 18 евродупетати? Не се заяждам, просто ми се искам да ми кажете нещо, за което не съм чел.

25

Анонимен

преди 5 години

До петричОткажи се от българското си гражданство и бегай в БЮРМ

24

Анонимен

преди 5 години

До Горна ДжумаяДобре че беше Жельо Желев едно време да ви признае за държава че инъче вече щяхте да сте провинция на Албания

23

Българин

преди 5 години

Айй сега шъ дъ поздрвявате,! Че срама нямате го знаем! Аслъ за туй сте там! Ами по добре кажете след десет години колко милиона матрял шъ сме по малко? Колко от тях ще са с бяла кожа и ще са чели повече от една книга? Каква религия ще бъде преоритетна и изобщо ще четем ли на кирилица!

22

Аз

преди 5 години

Честито под 7 млн, нов ток и газ, вместо енергиен шлем стана енергиен фес, и честито на румъния по евтин ток с 3.5 процента и по високи пенсии с 20 процента....

21

Анонимен

преди 5 години

До симитлиАми пращайте SMS-ите с маквдонската история и почвайте да я учите. Тъкмо ще ви излезе евтино, 2-3 SMS-а и сте готови за цялата година. :)

20

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 19 Ще викнем руските войници като изтрезнеят. Чакаме.

19

Burzum

преди 5 години

Тоя прилича на Химлер бе....гордостта на гените български....расова работа...

18

Анонимен

преди 5 години

До СанданскиСега го напиши на македонски език с македонска азбука и те признавам. В противен случай - къпан македонец = чист българин+кофа мръснa вода

17

Анонимен

преди 5 години

До Сандански 23Муухахахах шегуваш се нали?Защото ако не е време да се лекуваш.

16

Анонимен

преди 5 години

Защо ни командват немци и БХК защо не викнете Русия да ни отърве от колонизаторите.

15

4efo

преди 5 години

Ангел Джамбазки -премиер!

14

Анонимен

преди 5 години

"Не допускайте Германия да ни превърне в мигрантско гето"---Абе, Геле! Какво апелираш към Боко, бе! Ми, то нищо не зависи от него, бе!Или и ти четеш ОСНОВНО новините на БЪЛГАРСКИТЕ медии? Колко е велик, а? :)