105

Анонимен

преди 5 години

Е, ако западните "балкани" ни оправят здравеопазването, да кажем, да скачаме до тавана.

104

западнобалкански отг

преди 5 години

западните балкани,байовото си имат местни лидери теб никой не те е канил и не те иска да им ставаш главатар

103

Анонимен

преди 5 години

600 младежи от герп на едноседмичен семинар на о.Бали за....22 млн лв.Честито.Гербаджия да се наричам,първа радост е за мене.А вие ще плащате по 10 лв за кутия бездмни цигари на Менда.Ето за какво им трябват мангизи.

102

Казабланка-Истанбул-

преди 5 години

крадения Текст от сайта не ме интересува , защото знам чужди езици и чета Пресата , по немската ТВ министърката на външните работи на Австрия каза за Схемата на Мароиканци как идват в Австрия , много лесно с полет Казабланка-Истанбул-Виена и то като нормално Туристи а не като Бежанци , какво бращолеви Борисов не ме интересува

101

Анонимен

преди 5 години

А за Българите какво направи тиквун, едно голямо нищо, това председателство ти го плаща народа , а ти само вдигаш данъци цени и такси

100

ШМАТКА

преди 5 години

Тоя се предлага като .... на пазар, ама и за там е закъснял!А бе, шматко ,що си не гледаш твоята си килийка, ами си тръгнал хората да оправяш? Те, трябва да знаеш ,че са много по-оправни от тебе и ти хич не си им за никакъв! Жалък ***!

99

Анонимен

преди 5 години

може да се приказва това, може и онова, но важното е, че бйе-сйе-пйе на Нинова не бяха забелязани! Не се прочуха! На девети глух коловоз са!

98

:))

преди 5 години

а споделя, че колкото и да повтаряте, /герберите начело с ББ/ провалът на бълг. европредседателство няма да стане успех! Иначе могат да си вярвате самите гербери колко са успашни! И 100то пъти да го повторите, то истина няма да стане! :))

97

Да бе да Успех

преди 5 години

Иска в Шенген отрязаха го.Иска в еврозоната отрязаха го.Макрон си наложи закона и отряза българските превозвачи.Е признавам че успя с увеличението на тока и парното.Успех със западните балкани я да видим Словения и Хърватска в ЕС с по големи доходи.Сърбия и Черна гора не са,Ама по доходи колкото нас.Албания и Македония ги отрязаха и това ми било усппех.НЕ, ТОВА НИ СЕ ПРОБУТВА ЗА УСПЕХ

96

М, да ...

преди 5 години

Най-големият успех Западните Балкани----------Западни Балкани - темата е регионална, дори не общоевропейска! Борисов така и не разбра, че всяка жаба трябва да си знае гьола и мястото в гьола! Борисов не успя дори регионален лидер да стане / иззеха ме първенството - гърци и македонци/ , а сега за какво се натиска?пп. истината е, че ББ колкото и да го тикат напред тарикатите самият той се провали като европредседател!

95

Край

преди 5 години

Брей той ББ открил Западната част на Балканския полуостров. Каза на ЕС да ги приемат и да почнат да им дават пари и на тях. ЕС обаче нещо се опъва. Голяма работа свършил. Много му харесаха Западните балкани на ББ - страшна дъвка.

94

Тъпи

преди 5 години

Само Постижения и успехи в неговата Политика ,АМА СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ В ЕРОПА И С НАЙ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ В ЦЯЛА Е-В-Р-О-П-А

93

Ludoto Lenche

преди 5 години

tozi niama absoliutno nikakva predstava za kakvo govori !....sobstvenia mu narod go prezira ! tova e edin ot nai- golemite predateli na Balgaria I na balgarite v tsialata I istoria !

92

до 98

преди 5 години

Какво общо има Путин с това, че Сърбия беше победител през Първата световна война и за тези си победи Англия, Франция дадоха Западните ни покрайнини на Сърбия?

91

Анонимен

преди 5 години

Борисов вече отдавна `се е оказал ` по-голям предател от всички управлявали България за 1300 години. Това българите още не са ли го разбрали???Най-големият му успех били Западните Балкани. Е, какъв беше тоя успех като им казаха, че не ги искат и може да ги вземат към 2025-та година. Това само Борисов може да го нарече успех. Как може основната глава по, която се работи да не се изпълни и да наречеш европредседателството `успех`?

90

Анонимен

преди 5 години

Никакво решение не е взето за започване на преговори с БЮРМ и Албания,първо им казаха за следващия юни а после за края на 2019 година,точно както нас ни еб,,ат с тъпите им Шенгени и еврозони.В Гърция назрява правителствена криза и ако не тази догодина Ципрас си отива а неговата СИРИЗА беше единствена която нямаше проблем с името на БЮРМ!Не се знае какво ще става.ТИ ГОСПОДИНЕ БОРИСОВ И ВЪНШНАТА ЛЕЙКА ДА НЕ ДАДЕ ГОСПОД ДА СЕ ОКАЖЕТЕ ПО-ГОЛЕМИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГОШО ТАРАБАТА че тогава ......

89

Анонимен

преди 5 години

Нито Задните МУУУУУУ Балкани , нито Шенген ! Какви успехи Тикво ???

88

Анонимен

преди 5 години

Точно на така наречените Западни Балкани никой не понася българите, като цяло, дори и свестните, а какво остова да приемат някакъв недоучил *** да ги оправя.Ха-ха, тия номера вървят основно за вътрешна употреба, поради простотията на народа ни.Навън хората му се присмивата.

87

Анонимен

преди 5 години

Тикво Задните Балкани не знаят нищо за твоя голем успех .

86

ПИСНА МИ НА КУБЧЕТО

преди 5 години

До кога ще се отчита? остава сега да тръгне да се отчита и пред ООН и разни други казионни организации. Председателството свърши и е време да си кюти в бойколандия!