17

ХХХ

преди 5 години

Ще да е някоя зубрачка ...те така обичат всичко по реда си ! Щом "полицията" така казва значи така трябва ! Те наскоро зубрачите нали казаха че са най-калпавите шофьори :) Телета !

16

Анонимен

преди 5 години

"Комисар Попов" ами къде е Джаро ?

15

Споко

преди 5 години

Ох,значи не само пенсионерите,успокоих се!

14

Анонимен

преди 5 години

в русия непрестанно те инфромират по телефона за опасностите - напълон безплатно.

13

Ами...

преди 5 години

Бойко е виновен!

12

info.info

преди 5 години

МВРто отпечатайте листовки/10 милиона/ и ги пускайте от самолети, ако тябва. Писна ми да чета за ало измамници. Тези в парламента да го направят 20 години в панделата и те това е. Трябва да обесят 3-4ма на някое дърво е ще се вземат мерки.

11

месара

преди 5 години

а някои търкат билетчета.......

10

Аз

преди 5 години

Аман вече, наср..те се от такива фалшиви новини.

9

Анонимен

преди 5 години

Очевидно е, че използват хора с определено психическо отклонение, психически здрав човек не би се вързал на това дори и новините да не бяха пълни с подобни случаи.Имаше едно момче на времето, което можеше буквално 20 пъти подред да го излъжеш същото нещо, и то в рамките на секунди, и всеки път се връзваше. Хората които си оставят парите вероятно страдат от същото.Което разбира се значи, че обирджиите имат достъп до медицински данни, най вероятно са комбина с властите. Така става тая работа.

8

Тук

преди 5 години

*** народ, ей! Не се научи! Всеки ден новините гърмят за такива помощници на полицията ... Не четат ли, не слушат ли новини тия хора ....

7

До 6

преди 5 години

не се поддават на заплахи, а си мислят, че участват в полицейска акция и ще залавят измамници. Т.е. просто *** са, не са горките треперещи бабки и дядковци

6

до 4

преди 5 години

Не ги подбират звъняли са ми и на мен също, който се огъне това са изключително хитри хора, а жените и старците са безпомощни и се подават на заплахи.

5

не губете време

преди 5 години

Какво има да му разследват? 31 годишна деби.лка, дали ще ги остави под камък или ще ги метне в селската печка да ги гледа как горят все тая. Изобщо няма смисъл да се губи времето на МВР с такива кукави, да си ги прибират от психодиспансерите

4

Анонимен

преди 5 години

Явно измамниците ги избират по тъпотия и ги проучват предварително, жертвите им не са случайни, а изключително неимформирани и наивни хора, жени предимно, ако сте забелязали.

3

Членска карта №7

преди 5 години

От къде 31 годишна има толкова пари!??? Телефоните ли свършиха в магазина, или няма място на *** й за нова татуировка!???

2

Анонимен

преди 5 години

МВР е управлявано по много лош и се е превърнало в един глашатай на престъпниците и Освен да отчита успЕхите на престъпността не върши никаква работа. Дали не искат да счупят някой рекорд на Гинес по телефонни измами, времето за нов Народен съд наближава.

1

Анонимен

преди 5 години

31-годишна? от търговище........явно не знае български и не знае какво повтарят по ТВ.