11

Анонимен

преди 5 години

Ми и аз като дете съм си играла на абсолютно същите и сега съм жива, здрава и ,О ДРАМА, ми няма нищо. Всяка втора крава като роди и почва да преоткрива топлата вода и да й пречи всичко.

10

Дагето

преди 5 години

Аз сам ремонтирам площадките. Люкките ни са прекрасни, няма ръждясали болтове. Рай. Даже и циганчетата от махалата си играят тук и бащите им не пипат да крадат. Това е начина. Да сме заедно и да ги интегрираме. Иначе живот тук няма.

9

БиБи

преди 5 години

Остарелите съоръжения веднага да се подменят с еднодневни, нови! Да се направят 1200 "прозрачни" обществени поръчки, на стойност 100 000 лева всяка! Аз казах, хоуг!

8

Fok

преди 5 години

Нашата площадка се оказва в пределоте на другия блок и ако искаме да подадем молба да се ремонтира трябва да събираме подписи от тях. А там само пенсии дето не искат да подписват. Пълна простотия.

7

от морето

преди 5 години

Не само в София, навсякъде се троши и трудно разбирам "кефът" да чупиш. При нас наскоро оправяха за пореден път парка и вече почнаха да трошат, първо се смачкват кошчетата, после пейки/ маси и после детските люлки. Ако аз ги плащах, щеше да е наситено с камери и осветено като ден с прожектори- да ги видим тогава смелчаците...защото са от района

6

мамините те...

преди 5 години

мушморочета! Накараха ни да се приберем тук, а то ужас! Колко добре ни беше на Запад да си живеем с държавни пари, ама на, сега сме тук и трябва всичко да търпим, ох, ох ,ох!!!

5

Анонимен

преди 5 години

къде ги преброихте тия 1200 площадки? максимум 200 са и тях ги ползват нощно време наркоманите. всичко останало вече е застроено

4

12345

преди 5 години

Такива детски площадки има във всички райони на София, не само във Възраждане. Но понеже ланд. арх. Каратотева живее в района - само това вижда и алармира... Защо не се разходи и по другите райони на СО...???

3

Пепи

преди 5 години

Ако всички ползватели се съберат и отделят 30 минути от безценното си време,ще стане далеч по добре.

2

споделям

преди 5 години

Наскоро в квартала ни направиха готина площадка. Сложиха й ослепителна светлина и никой не иска нощем там, защото всичко се вижда и направо ослепяваш от светло. Вече 5 месеца е АБСОЛЮТНО НЕПОКЪТНАТА.

1

Анонимен

преди 5 години

Fandakova reji lenti i milinerka stana