19

Добра новина

преди 5 години

Добре че не е загинал някой невинен!

18

Мен

преди 5 години

Всеки ден на това трасе стават тежки катастрофи. Предната седмица бяха повече от 22. Кат нехае, дай също медиите мълчът а правителството да го .... *** те народе въртоглав - в изпълнение на Неделко Билкич

17

ДАЙ

преди 5 години

До #14: За тежкотоварните автомобили отговаря ДАЙ - Държавна автомобилна инспекция!

16

Стамат

преди 5 години

Холандец, няма да е. Да накараш шофьор от западна Европа да слезе толкова надолу "географски" е абсолютно невъзможно. Или е българин, или турчин. Истината е че пътя е с обратни виражи, прави скоростни отсечки и дупки. Човек не познаващ пътя е потенциален убиец. Резки спускания, стръмни изкачвания и след тях, остри завой изхвърлящите от пътя. Този път е пълна пародия, лошо е че загиват хора. А турците наистина карат като бесни. Хубави са като хора, но лоши като шофьори, много самонадеяни!

15

Шофьорът

преди 5 години

Какъв чужденец на снимки те е камион на пимк ПЛОВДИВ

14

Анонимен

преди 5 години

Ограничението на скоростта там е 40 км/час - важи за цялото село. Ако камионът се е движел с по-висока скорост, защо КАТ не го е спрял и санкционирал? За мен това е поредната катастрофа по вина на КАТ. С 40 км/час не можеш да се пребиеш, даже и да си заспал на волана или дрогиран, както най-вероятно е бил чужденеца.

13

Гурбетчия

преди 5 години

Жалко за шофьора, сигурно има и семейство.Да загуби живота си по българските пътища осеяни с дупки.Светла му памет

12

Анонимен

преди 5 години

Мустакатите ,неграмотни ,космясали анадолски кюрдове си карат през *** перманентно пияни,дрогирани и заспали!Но КАТ има заповед да не ги пипа изобщо!

11

Ал Тиквоне

преди 5 години

Е79 от софето до Дунав мост е като рали париж - дакар , пътищата ни са по- зле и африканците , там всеки ден се обръщат тирове и има катастрофи, къв шенген кво евро ? Дебеловратия зеленчук да го питам къде са му великите пътища и магистрали , дето загроби милиарди евро от ЕС ? Видими резулултати за 10 год . асфалтиране и винетки - черни каруцарски пътища.

10

Дааа

преди 5 години

Нема какво да установяваме причината,тя е повече от ясна.Там трябва да се движиш със скорост толкова колкото пише по знаците.

9

Анонимен

преди 5 години

Терористичен акт ли е?

8

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Пътищата до Дунав мост 2 са кошмарни!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Защо слагате снимка на фирма ПИМКА Пловдив като камиона е холандски ?Защо им правите лоша реклама.Предполагам е подсъдимо

6

строителство

преди 5 години

това се случва заради изграждане на колиби на нерегламентирани места!!!! супер жалко!!!шофьора няма вина, движил съм се по този път и гетото около него е ужасяващо. трябва тази *** да бъде осъдена да плаща кръвнина на загиналия и почерненото му семейство.да им бутнат всички къщи. призовавам всички тираджии да се врежат в избрана от тях къща

5

Анонимен

преди 5 години

Други жертви няма, ама на хората и е срината къщата ...

4

Анонимен

преди 5 години

Да почива в мир ама...Поредния *** тираджия.

3

Ха, ха...

преди 5 години

Гладен е "пътя", не е "главен", защото е "засаден" нагъсто с дупки, а дупките както знаете предизвикват бели, а пък беля в населено място троши, руши и убива...!!!"територия" БОКоландия - уви...!!!Дааа...!!!

2

...

преди 5 години

До 1: Имайки предвид националността на водача "пиян" може да не е точното определение. Холандците си падат по други "субстанции".

1

Холандска му работа

преди 5 години

Хубава работа, ама холандска.Кой знае колко пиян е бил холандеца....