15

Анонимен

преди 5 години

До Митьоизвинявай, ама да обиждаш всички наред, а да управляват няколко нихлюзи.на не е много адекватно

14

Анонимен

преди 5 години

видяхме в търново склад за препакетиране на остарели продукти, ето, че мярката е наложена, за да ни ги продават, а не да ги даряват

13

Анонимен

преди 5 години

наи лаиняната така наречена държава това е б.лгаристан

12

Митьо

преди 5 години

Най-ла*няната държава, най-отвратителня народ сме. Даже и не сме народ, а шайка крадливи копилета. С всеки изминал ден се отвръщавам все повече от абсурдната ни и гротескна, самоизяждаща се ла*нарска нация. Да ни пускат бомбите и да се свършва.

11

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде е така и виновно е законодателството. Изхвърлят се тонове храна. Последно в Германия гръмна скандал с Амазон, които унищожават непродадени чисто нови скъпи стоки като компютри и принтери, защото изхвърлянето им е по-евтино от държането на лагер, а за да ги даряват, трябва да плащат на държавата. А не си струва да ги продават на истинска безценица, за да изчезнат, защото така вече никой няма да иска да купува продукта с нормална цена или с нормално намаление.

10

НЕВИННИЯ КОМУНИЗЪМ

преди 5 години

Сигурно са виновни американците . Руските комунистически възпитаници и питомци учили и завършили в Русия и притежаващи цяла България и бизнеса в нея с нищо не са виновни . Било за изхвърляната храна , било за закона за изхвърляне на храните и прилагането му на практика , било за законите по които се прави бизнес у нас , изобщо за нищо са виновни . Само американците са виновни за всичко което е лошо и не е добре у нас . . . ТОЧНО ТАКА БЕШЕ И ДО 1989Г ! ! ! ТЕ СА ВРАГЪТ ! ТЕ СА ПРИЧИНАТА . .

9

Анонимен

преди 5 години

На депутатите храна не им трябва, те и без това са дебели, а щом на тях не им трябва, то значи не ги интересува. Народа да яде пасти и да е щастлив и без това белият хляб бил вреден.

8

Анонимен

преди 5 години

То защото като бъркат по кофите за *** и ядат от там всички регулации са спазени и няма никакъв риск за здравето...

7

Анонимен

преди 5 години

америкените са решили проблема, бе. отдавна. командировайте няколко специалиста да препишат и го правете и тук. говоря за готова сготвена но не продадена храна, което е по тежко и отговорно като дейност в сравнение снесготвената.

6

Базикам се ...

преди 5 години

3 - Точно така ! Затова и аз не си храня децата ! Малките нехранимайковци за нищо не стават ! Викам му - копай у граднта вече, то ми вика "Ама учителката ни каза за правата на дитету" ... Беййй разхатено поколение. За тва и не му даввами да яде.

5

Анонимен

преди 5 години

До 3Който не знае как функционира обществото- да ходи у джунглата.

4

Анонимен

преди 5 години

До 3 - Който може да работи и има работа за него, ама го мързи, не трябва да яде. Обаче тези храни отиват основни за пенсионери, бездомни хора, болни хора а знаеш ли, колко арод има, на който шефа им е забавила с месец-два заплатата и карат по 3 дена с кило картофи и хляб, заедно с децата си ?

3

Анонимен

преди 5 години

Който не работи не трябва да яде!

2

иван манчев

преди 5 години

ами разбира се че ще намалява , никой не иска да приема тези отвратителни смески. да не са прасета хората. Какво като са социално слаби ? Това означава ли че трябва да ядат остатъци ? аз един единствен път сгреших и седнах в рестованта на Иван Манчев. върнах едно блюдо щото не ставаше за нищо и те ми го поднесоха преправен като комплимент , естествено изсипах го демнстративно на пода. Но съм сигурен че това отива и като дарение към по бедните хорица

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново.....казана и дявола!