88

Анонимен

преди 5 години

Червените бизнесмени държащи сивата икономика - ето кои са!

87

СИВА ИКОНОМИКА

преди 5 години

Ако сте в сивата икономика има едно правило: - парите извън банка (или поне част от тях)- плащане в брой (не с карта)- големи покупки (ако е недвижимо - сделката се записва само по занижена стойност; ако е автомобил - само употребяван, записва се по застрахователна оценка)- скъпи почивки и круизи - никакъв фейсбук и хвалене, плащане в брой, за всичко където в възможно.- скъпи покупка на техника и др. - плащане в брой, дори гаранцията може да е на друго име.

86

Чапай

преди 5 години

НАП да си проверят служителите,с по няколко коли и апартаменти!!!

85

777

преди 5 години

Сега ще лъснат провайдерите на въпросните дами...а ако са семейни ще им отворят беля.

84

сминдух енд чесън

преди 5 години

Не са ли на море?

83

Анонимен

преди 5 години

да ама ако си сложат перуки и си сменят якетта , полицията ще каже пак че се били маскирали и няма да могат да ги открият ..нали сме ги чували тези оправдания..който е с Бойко спи спкойно...да у мислят другите . Те и Мишо Бирата щеха да го проверяват ....

82

ми....

преди 5 години

комшията-сутенььор-малцинство с джобните си пари си плати апартамент в блока ни и паркира чисто нов мерцедес отпред, а аз работя на 2 места, имам 30 годишна ипотека и 15 годишна вектра:) .... предполагам също е безработен и социално слаб, телкаджия и на помощи....

81

ДС

преди 5 години

Ами похарчили - подпомогнали БГ икономиката. Вместо да направят "Инвеститор на годината" , седнали да ги проверяват. То по-големи инвестиции няма в БГ за този период, така че да ги награждават

80

Анонимен

преди 5 години

До реалистДаже ползваха хеликоптер, сега сигурно ще ги дирят със сателит.

79

Анонимен

преди 5 години

Хората са си работили в чужбина и си ги харчат в бг.

78

Burzum

преди 5 години

А на бас че изглеждат като Ефтини чалга пръчки въпреки милиона...

77

реалист

преди 5 години

И преди няколко години имаше подобна акция на НАП. И какво? Нищо? Сега няма да е по различно. ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ОТКЛОНЕНИЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ.

76

zorka

преди 5 години

Shte se pukna ot smqh ! I kak tochno NAP shte dokajat che tochno edi koi si e izharchil edi kolko si ! Variantite za zashtita sa mnogo ,no za dokazvane tvarde malko ! BLA BLA BLA !

75

Димитров

преди 5 години

Да пускат пак хеликоптерчето да прави снимки на басейните и тенис кортовете от горе.Това е като вица, в който полицай спира мутра с огромен джип и иска да почерпи . Мутрата: -Брато 300 лв ми е заплатата, нямам пари, сори.Полицая: -Е как 300 лв глей къв огромен джип карашМутрата: -Е кво от тва. В казармата заплатата ми беше 13 лв, а карах танк.

74

Анонимен

преди 5 години

Правят вятър, а касови бележки не дават, тц тц тц

73

статистиката

преди 5 години

Пълно е със сиромаси.Защо да ги проверява ме?

72

Анонимен

преди 5 години

Ние от НАП обичаме да проверяваме само тякива..Отчитаме дейност, заплатите вървят, хонорарите също И после заслужена отпуска на море. От селирома си да ревизираме е губене на време.

71

анонимен

преди 5 години

НАП да не се правят на интересни , ами да проверят изцяло Пеевски !!

70

Така е

преди 5 години

Двете дами са любовници на много богати мъже ,коита са си платили надлежно всички данъци.

69

Анонимен

преди 5 години

Законите са така устроени , че да се краде от едни и да не попадат в нарушение и за други даги смазват. На тия нищо няма да им направят. Защото други жени от НАП СРЕЩУ П О Д К У П Ч Е. ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ КРИСТАЛНО ЧИСТИ.