25

Хасан Феята

преди 5 години

Панаири, панаири...Имаше една ткава песен на Лили Иванова.

24

Башка Луд

преди 5 години

Има една стара приказка, имал бол пари-дал!Та и ние така, 52 милиона отидоха за най-скъпото прецедателство в историята на ЕС!Много сме възхитени от тоалетите на дамите от властта, от чантичките им за по 2000 евро, от пишните софри за евро гостите!Да, ама народа мизерства и роптае!Ние лалета не ядем!Скоро ще дойде видов ден!То търпилото е на изчерпване!

23

Друг

преди 5 години

Големи успехи!! Даже хората от пандиза се развълнуваха и почнаха да бягат за да видят еврогостите! Да не са бягали заради друго. Лилето се поналя..Бб ще кара Тигрите- бистрица на финала на световното.Никоя европутатка не бе изнасилена,инвалидите нахалници не МУ се махат от главата.Една ходи с чувал пари в Сащ..Абе уникални сме.Едни 100 милиона за нищо.Срамота

22

С5

преди 5 години

Хмм..ЦЦ да смени 2 софийски апартамента за 1 в Брюксел и да седят там.Сега насам натам. Е може да си има(т) и там къщичка. Интересно какво ще каже ББ и кой ще ни обясни какво е искал да каже.Хубавото на тези председателства е че другото е след 15 год. И тиквету ще е пенсионер. Няма да ни излага толкова следващият. Никой не казва колко ни е струвало това мероприятие? И колко на другите страни.Много бентлита станаха в Бг покрай него

21

Анонимен

преди 5 години

Е, кво толкова има да отчита нашия хубавец?То си беше едно фиаско, човек трябва да е сляп, за да има нужда някой като Борисов да иде да му обяснява.Дебеланата отчете, че всичко било голям успех и най-важния резултат било, че се променил имиджа на България?!?Ега ти успеха.Тоя скъса три чифта обувки да се навърта около Ердоган и да прокарва турските интерес, а в почивките се занимаваше с набутването на Косово и Албания в Европейския съюз.Всичко това изобщо не беше нужно на България и на EU

20

Шопо

преди 5 години

Земляко па че ни излага...

19

Анонимен

преди 5 години

Баце, не си гризи ноктите на публично място. Също можеш да ползуваш нокторезачка.

18

Анонимен

преди 5 години

Хубава снимка. Интелигентна физиономия. Великолепна осанка на застаряващ нерез. Поглед на преуспял бизнесмен пред отчета на одитор открил му далавери. Красавец.

17

Анонимен

преди 5 години

Толкова много пари за толкова много безполезни и напълно излишни пътувания....А Българите изнемогват еече десет години!Ако можех, щях до стотинка да ги раздам на болните, на инвалидите, на пенсионерите, на безработните, на самотните деца и стари хора!Защо на този свят няма справедливост...?!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Заседанието има развлекателна част и главната роля ндадресиран мумун по право е дмумун на Урко от БГ.

15

ф

преди 5 години

Мента Стоянова увеличава двойно акциза на бездимните цигари.Откъдя накъдя Шеши няма да пичели!Не са се сетили да увеличат двойно цената за гробищни места.Дано видя разплата докато съм жив.

14

НИЩО НЕ ЧАТКАМ

преди 5 години

ВЕЧЕ ОТ "ЗЕМНИЯ РАЙ" Премиерът всяка седмица в чужбина? За чия сметка? Вече не питам. Нещо, което простя ми ъкъл не може да схване е, европаразитите бяха на българска трапеза 6 месеца. 6 месеца, не можаха ли да разберат какво са свършили, та нашия ще ходи дс се отчита??? Какво ще отчита, като всичко му беше спуснато от Дриксел?! Предишните отчитаха всеки 5 год. тия всеки 6 месеца??? Явно офците в ЕС са 500 млн. само някои са по-накъдрени.

13

Анонимен

преди 5 години

Нека пътува, нека разнася славата на България! А ние намаляваме, намаляваме...Следващия път ,като като кацне случайно тук, може и един българин да не завари.

12

Анонимен

преди 5 години

Дамите отзад му се смеят зад гърба, а господата изобщо не му обръщат внимание! Нормално!

11

Анонимен

преди 5 години

Това в Брюксел няма ли хотели.

10

Сержант

преди 5 години

На тоя само командировките му за година биха помогнали на много деца в нужда. Безсрамни и.

9

Анонимен

преди 5 години

Отчетели престъпниците из телекомите тия които ни надуват сметките отчетели си полицаите в затвора де са в тия телекоми а отчете лиги европа

8

Iozeff

преди 5 години

Samo boeko li shte hodi !? A Lileto-tuk li shte ostane!?

7

Един

преди 5 години

Имате предвид ген. майор хаджи доктор Бойко. Моля изписвайте всички титли и тапии, че да не се обиди Гoлeмият Наш.

6

Анонимен

преди 5 години

тотален провал като цялото ти упраеление -10изгубени години за България