30

Анонимен

преди 5 години

Бабата е готова на всякакви компромиси стига да остане на власт, защото свалят ли я - край. Повече няма да бъде преизбрана и това тя много добре го знае. Не си мислете, че толкова й пука за немския народ. Важното е кокала да не се пуска. Залепнала е за стола си вече повече от 10 години и ако я свалят от управлението просто няма да има какво да прави.

29

Карлсон от покрива

преди 5 години

До Верчето,"работничка по публикации":Да не би да мислиш ,че читателите на "Днес" са малограмотни и се осведомяват единствено от твоите преднамерено лъжливи публикации? Защо не кажеш какво са се договорили политическите"партньори" и за сметка на чий гръб, а може и г../ за страните членове от източна Европа/геогр./ - България,Гърция,Румъния..,с надежда да прекарат Испания,Италия..Верче,поназнайваме немски и и комуникациите /медиите/ не са проблем!

28

муспи

преди 5 години

До АнонименКораба не е нужно да ходи по разни пристанища, а да пристигне направо в изсраел. Там ще бъде конфискуван, а бежанеца изтърсен на палестинска територия. След това евреите ще повтарят - какъв кораб, какви бежанци, това си е направо отричане на холокоста!

27

Armagedon

преди 5 години

Aз пък имам друго решение. Двустранно споразумение с Германия .Размяна на емигрантски двучленни или тричленни семейства , които са законно пребиващи в Германия поне 1,5 години срещу 5,6,7,10-ет и повече членни, ромски семейства.

26

Анонимен

преди 5 години

Да,разбирано туй е само за тях,а за останалите им съдружници,ако решат тъй да процедират нещата значи,че щом има напред има и назад,коет пък за тяхна информация означава,че откъде са дошли и там да се върнат щот като при всички екскурзии,пътувания до дестинации по следващ ред на посещение след кат се напусне едната и се посети следващата дестинация последната си остава такава на пребиваването и там трябва да се връщат летуващите щом като са я избрали крайна и считат първа на връщане до родината.

25

Анонимен

преди 5 години

Познайте колко страни от въпросните ще сключат споразумение за реадмисия: зеро, нил, нада. Освен ако не им се плати здраво, което ще си е чисто изнудване.

24

Анонимен

преди 5 години

ооо бабче,гостите ти дойдоха в повече ли,и искат да папкат,и не искат да бачкат,наиш ли кво,ние тука живеем по-зле от тях,тъй,че не ги пращай насам,ще те съдят в брюксел за нечовешко отношение,ех ако можеше и ние да съдим политиците си за некадърно и крадливо управление

23

999

преди 5 години

Е ГОСПОДИН ЕРДОГАН ТОЛКОВА СЕ СТАРА ЧОВЕКА ОСОБЕНО ЗА БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА,ТЕЗИ ТУРСКИ МОМЧЕТА ОТ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ ТОЛКОВА ТРУД ПОЛОЖИХА. Е СЕГА ВЕ О *** Х А ! НЕ КОЙ ДА Е , А ИМЕННО ШВАБИТЕ! ТЕЗИ ДЕТО ПЕРИОДИЧНО ВИ ПУСКАТ ПРОВОКАТИВНИ МАТЕРИАЛИ,КОИТО ДА ОТРАЗЯВАТЕ ВЪВ ФОРМАТА НА НОВИНИ!РОМИ,ТУРЦИ,ПОМАЦИ,АРМЕНЦИ,РУСНАЦИ ВЕЧЕ И ЩЕ ИМАМЕ И АРАБИ В БЪЛГАРИЯ!АМИ ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ЕВРОПЕИЗАЦИЯТА !

22

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е че се прави подмяна на бялото население на Европа и трябва да бъде решен по-твърдо, а тук става на въпрос за менкане на мигранти от една страна на друга и за разни по-големи центрове, сиреч задълбочават проблема и узаконяват "вноса". Меркел да си ходи

21

Европейка

преди 5 години

Значи той ще ги гони от Германия в България,Гърция и Италия.А ние как ще ги върнем в Н егрия и Арабия?Може пък като разберат ,че няма да са в Германия да спрат да идват.Големия въпрос е- какво ще прави с вече дошлите?

20

Анонимен

преди 5 години

преценката на Бог.Ха-ха по-голема глупост не бях чувал! Ама това може да ви родят еволюиралите глави! Бог да не е жури на празноглавите моми, че да преценява. Апропо има много по-интелигентни африканци в сравнение с българските ***. Но човек чийто съществуване се ограничава до това как да напълни корема си и каква плювня да изхрaчи в днес.бг,това е неразбираемо!

19

Анонимен

преди 5 години

Когато в някое африканско пристанище на някой кораб незабелязано се качи и скрие т.нар. stowaway, после става голям проблем.Длъжен си да го храниш, да му осигуриш битови условия до следващото пристанище. Където обикновено отказват да го вземат, и така може да остане на борда с месеци. Затова преди заминаване екипажът извършва пълно претърсване, защото след това е късно. Крият се на невероятни места.

18

Бър-бър

преди 5 години

Не се съмнявам, че след време разни толерантни ще поискат равни права между хората и животните. Нека не се месим в преценката на Бог. Щом Бог е изпратил тези хора да се родят в Африка, Той е преценил, че нивото им на съзнание е за там и те трябва да извървят своя път, докато съзнанието им еволюира. Никакви програми за интеграция не могат да прескочат хилядолетия еволюция.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако това значи транзитни центрове на границата с ЕС то къде тук ли.

16

Анонимен

преди 5 години

До Супер (няма такава дума в българският език).Само много а мноооогоооооо глу.павите вярват на казаното от РазБойко!

15

Супер

преди 5 години

сега ако някой *** успее да премине през Турция, или се връща обратно или тихомълком без регистрация се натирва на Запад, както вече каза Бойко, регистрираме по около сто човека на година

14

man

преди 5 години

Адресира последствията на без умната си близко източна политика

13

Тоест нищо няма да

преди 5 години

се промени, милионите ислямски мигранти вече дошли остават, за да се плодят на воля в Германистан през следващите десетилетия, а и нови ще капят

12

Анонимен

преди 5 години

Щом Тснтр Меркел остава, значи и пуделът й Бойко продължава.Което е добре за Германия, но не и за България.

11

Saki

преди 5 години

Явно германците си обичат да товарят хора по влакови композиции, да ги събират в оградени лагери,да ги депортират и да им взимат документите. Същото ,както преди 70-80 години.