23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Българската "история"?! Абе вие всичките "историци" от опашката за електрошоковата терапия пишете?!

22

Анонимен

преди 5 години

Голям родолюбец, голям човек. Почивай в мир свети човеко. Де да имаше повече като него. Заслужи си почетно място в българската история.

21

Анонимен

преди 5 години

До Българин 19Думи, думи ама не лепят гуми. :))))))))

20

Анонимен

преди 5 години

До Гурбетчия 18Не така челеби! Къташ ли много в сърцето до инфаркт води.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Знаем, знаем че сме най-умната нация! Не го повтаряй често че някои от нас са суеверни! Къш на не чуе дявола! :)))))

18

Българин

преди 5 години

Велик българин. Вечна му памет. Браво на Росен така се прави, чудесни думи за чудесен човек.

17

Гурбетчия

преди 5 години

Бог да го прости и да живее вечно в сърцата на истинските българи.

16

Анонимен

преди 5 години

Божо беше пич. Това не могат да му простят. Правеше и грешки, които при една наука като историята са неизбежни. Но над всичко беше любовта му към България.Поклон, професоре!

15

Анонимен

преди 5 години

Светла му памет на професора. Голям българин си отиде. Жалко че ни напусна рано, няма много като него.

14

Анонимен

преди 5 години

до 13 Ми няма...оплюха човека разни иддиоти вече два дни във форумите.

13

Анонимен

преди 5 години

Един дезинформатор на История на България си замина , никой няма да остане , една История пълна с лъжи измами , да не посочвам конкретни примери сега.......

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Така е! По силни думи няма втори като нас българите!

11

Анонимен

преди 5 години

Много силни думи от Росен. Водещата и тя не лъже. Светла ти памет, Божидаре!

10

фалшификатор от БКП

преди 5 години

Професора вкарал Историята в ТВ ама коя История тази ПОДПРАВЕНАТА защото Детайли от нея не подхождат на Българската История , пример са 2-те Ромски Общества тоест Дасикане Рома и Хорахане Рома съществуват вероятно от поне 7-8 века по тези Земи от Византия през Османско и до наши дни но да сте чували някаде да пише за тези небългарски Общества , умишленно няма Информация и за това е виновен един от всички Божидар Димитров

9

Анонимен

преди 5 години

Абе почти всички българи в България работят за нея?! Що куцаме тогава не ми е ясно?! Нито здравеопазване, нито съдебна система камо ли гражданска сигурност. Приказки без край и логика! Дърдори "професора" за Македония и какво точно се оправи в България?! Който е изтръскан от комунистическото гюбре не става за нищо колкото и лаври да издумат по негов адрес!

8

Джедай Мастър

преди 5 години

До Публий Деций МусМхм, нищо друго не остава за четене, нема Шекспир, нема Гогол, сал един Джимо и пасквилиста Димитров, дето и писането му като говоренето - все едно е на женския пазар да прави панаири за вампири.

7

Анонимен

преди 5 години

За българското!? Сирене - палмово масло. Кашкавал - същото но по-мазно. Македонска наденица - соя с чубрици. Каквото и българско да имахме вече е по "комунистически" подобрено. Малдежът нека ги разпрява тия на хора в кома! Бог да го прости разбира се ама аман от такива прехвалени карикатурни мнения които са в тотален разрез с действителността.

6

Анонимен

преди 5 години

Всички агенти на ДС, които се кълнат в безпрекословна вярност към БКП, КПСС и СССР, отиват в ада. Особено простаците, които като млади агенти чукали много, имали слабост към циците и късали страници от библиотеката на Ватикана и си ги пъхали в джобовете. Или членували в БСП, присламчвали се към Бойко, наричали хората ***, крали от държавата. Всички отиват в ада при Светлин Русев.

5

Публий Деций Мус

преди 5 години

Много скоро си мислех, когато си отидат проф. Димитров и Димитри Иванов - Джимо, какво ще чета... А Божидар отишъл на небето вече:(((. Дано пускат негови предавания по телевизията - няма нито един съвременен историк, който толкова всеобхватно да представя стойностна и истинска история в РБългария - много ще липсва:((((. Светла му памет и Бог да го прости! Изкл;ючителен!:((( Болката и липсата е огромна!

4

lYl ТЕРВЕЛ lYl

преди 5 години

Мърлява куманка, ухахахахаха, няма да има втори като професора, няма..... Бог да го прости, и дано ако има задгробен живот в момента да си пие виното с нашите царе и велики Българи!!!