38

KOKO

преди 5 години

MNOGO INTETESNO S TOVA EVRO.PO KOI NA4IN SHTE NAPRAVJAT V EVRO,SEGASHNITE ZAPLATI I PENSII BALGARSKI,S KOITO MA4AT NARODA GODINI NARED? KAK SHTE NAPRAVJAT MINIMALNATA PENSIJA-KOJATO E V EVROPA-700 EVRO,I MINIMALNATA ZAPLATA -2000 EVRO? DA NE GOVORIM ZA NORMALNITE ZAPLATI I PENSII.GOLJAM SMJAH.

37

Анонимен

преди 5 години

Тия негодници дето ги избраха някои не виждат ли ..не чуват ли че евро НЕ ИСКАМЕ...

36

Анонимен

преди 5 години

Само евро ни трябва и ще хванем бика за рогата....смешно и да ревеш .Докъде ни докараха ?оправете заплати ...пенсии не с по два три лева увеличение ..направо се подигравате...По дълбоко ще затънем с това евро .Кой ви натиска за него ???Какво му е на лева ?който му трябва евро има ли левове ще си набави...Резили ..за смях станахме ..най бедната страна се натиска между шамарите.

35

БартеК

преди 5 години

Как ще ги стигнем,че и задмине дори? Айде Швеция и Дания на опашката!!! С еврото,ще ги разпукаме! И,като(ако) се събудим,пей сърце! Мед и масло! А от челмите-мляко ! Абе,райски живот ни чака! Нещо,като светлото бъдеще на пролетариата! ;(

34

Анонимен

преди 5 години

Никакво евро не искаме,нито да плащаме дълговете на Гърция и други държави,нито Баце да открадне златния фонд!Тръмп,спаси ни от ГЕРБ,молим се!

33

Ф

преди 5 години

То пак един мъж!

32

Боже!

преди 5 години

На тая пък като каква и търсят мнението? Освен, че е жена на мъжа си, друго няма.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Споко бе, човек, що да полудяваш? Я се развесели, виж клиповете от отчета за председателството. Как само се бяха събрали на селска седянка: Лили, Катя, Гери, Боби, съвсем като селски каки си прехвърляха "както каза Катя", после "заключенията на Гери"... Да се чудиш, къде си, кои са тия катета, герита, лилета и т.н. А те били министри на външни работи, на председателството, бивши за 6 месеца по европейските въпроси на комундерчето Станишко и т.н. Етикет от мегдана...

30

Анонимен

преди 5 години

От де го изкопаха това *** бе?Сега и онова с майните по нас,брадатата и половинка,ако излезе от тинята ,ще полудея.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Е как, чистачките!

28

Анонимен

преди 5 години

Щом и този кокич, разбирайте наследница на динозавър, изтупаха от праха, и я пуснаха в медийното пространство, работата е мн. зле. Елита си управлява, зад него народ няма. И с евро и без, все тая. Иде края на манипулацията. И след това, скръб и мъка.

27

Анонимен

преди 5 години

В банките има 40 млрд. лева. След приемането на еврото цените и заплатите ще са същите, но в евро. Т.е. някой ще гушне 10 млрд. евро, познайте кой.

26

Ей

преди 5 години

Тамън ще го приемем това евро, и няма да има един българин останал в страната да му се порадва. Само Бочи ще си го гали и ще му вика май прешъс

25

(-_-)

преди 5 години

Ако ще йената да приемем, пак ще сме на дъното по доходи на парче от населението.. Щото просто не ни бива. Избираме си най-големите гьoтферени и после пак и пак..

24

Анонимен

преди 5 години

Изтеглете си спестяваията от банките и глейте какво става с разни там евреи и арменци Който посегне на левчето ще си изгори здраво ръцете ,а Тиквата да си търси нова работа.

23

Анонимен

преди 5 години

Дания е на първо място без корупция и не си сменя короната с евро а България е на първо място по корупция и настоява веднага да смени лева с еврото защо ли е тази прибързана стъпка когато сме най корумпираната нация Изводите оставам на всички вас

22

Анонимен

преди 5 години

Нека да обяснят каква ще е ползата ни от Еврото! Аз не виждам българите да се натискат да въведем Евро валутата, това искат управляващите, без дори да питат гласоподавателите. Значи явно те имат полза от това. Направете референдум, както в Швеция, Великобритания, Дания, тези страни НЕ пожелаха да си сменят валутата и така като гледам, не са стигнали дъното... Нещо повече - бежанците ще се избият да живеят в тези страни !И защо да приемаме еврото, като ЕС е пред разпад?

21

Анонимен

преди 5 години

Успешно седим изпъдени от Шенген и се чудим каква тлупост да измислим и лъжа но торбата с лъжите на овчарина от Банкя вече се изтърка и на стадато му писна да гледа същия чобанин.

20

Анонимен

преди 5 години

Управляващите искат еврото от резерва на БНБ и валутния борд. Там са насочени очите им. Вече изглеждаше, че далаверите с държавна собственост са попривършили, но някой се сети за резерва и много заприиска еврото.

19

Анонимен

преди 5 години

А като ви е толкова успешно Европредседателството, защо ЕС не изравни заплатите на българите с тези в Евросъюза, защо не помага на социално слабите у нас, а единствено България харчи милиони , за да се хареса на евро чиновниците? Като например ремонт на Ндк, подаръци и почерпки и луксозни условия за пребиваването им.