20

Анонимен

преди 5 години

На мене баба ми ми е разказвала, че с много мъка и лишения са построили къща... неизмазана и недовършена... имало е дни, в които са лягали гладни... И като гледам другите къщи на село са пак такива - малки и недонаправени...

19

Корекция на 16

преди 5 години

Отнася се до 12, а не до 15.

18

До Нико

преди 5 години

Раздаваха парцели без пари, но само на определени групи граждани.Кога и къде са били раздавани апартаменти "като кифли" може би само ти знаеш. Всички останали, които помнят онова време, знаят, че липсата на жилища и то точно за онези, които са под 40 г., е един от главните проблеми за демографската криза днес.Моделът беше - двудетно семейство в двустайна панелка. Пораснат децата, едното се ожени и заеме детската стая, другото спи в коридора на походно легло! Как да се ожени?

17

Бай Сандо

преди 5 години

По принцип работят тези на които им трябват пари т. е. бедните. А ние баровците се чудим само къде да идем да си правим кефа с некое малко пичле.

16

Нико

преди 5 години

Преди години при тоталитарната власт в българия работеха и виетнамци в строителството апартаменти се раздаваха като кифли безплатно на млади семейства почти без пари образованието беше на съвсем друго ниво работен ден девет часа с две почивки почивки по станции санаториуми, раздаваха парцели също без пари превърнати сега във вилни зони това бяха лошите комунисти а добрите демократи не коментирам сами си правете изводи.

15

Анонимен

преди 5 години

комунистически глупости точно както са ги дрънкали и в Австрия и Германия преди втората световна.

14

Анонимен

преди 5 години

Според статистиката в с. Булгариничково младите хора са 0 % !!!Според Собственика на ГЕРБ тамо ,у тва село безработицата е 0 % !!!Прав е падишаха !!!

13

Анонимен

преди 5 години

До 10Гражданите на истински държави разчитат на ДЪРЖАВАТА което е съвсем нормално! Но това в България много бавно се случва. И докато стане ще сме вече 1 милион от които 80% роми!

12

Анонимен

преди 5 години

Нали! Сливи за смет на всеки ъгъл!

11

Анонимен

преди 5 години

То някои се гордеят с това и дори почват на кафе с ракия е товае млади хора место да не пият и гледат жени деца гледат чаша и маса

10

Анонимен

преди 5 години

А завистливите и злобните колко са.Докато злобеем един зад друг и завиждаме един през друг можем да сме над 200000

9

Анонимен

преди 5 години

До До 9Не е едно и също.Относно дебилността - един от симптомите на това състояние е вечното повтаряне на едно и също нещо, без способност да се възприемат и разбират фактите от реалността.

8

До 4 и 5

преди 5 години

Кой ви каза, че човек може да работи само ако има работодател?Като искаш повече пари, спечели си! Не че работодателите в Бг са цвете за мирисане, но защо толкова много хора си мислят, че някой им е длъжен да им реши проблемите? Ако разчиташ само на чуждата милост и съвест, винаги ще те цакат.

7

Анонимен

преди 5 години

До до 6На лузъра все феминистки и поклоннички на Сафо са му в акъла. Нали трябва да си намери някаква утеха и оправдание.

6

До Анонимен 1

преди 5 години

Турците работят.Онези другите не щат да работят и са много повече, отколкото се посочва в този материал. Не се регистрират дори като търсещи работа, а се прехранват от нашите пари, правейки безброй деца, за да взимат надбавки и помощи.Европейската статистическа служба Евростат явно работи с методика, която не е в състояние да очертае истинската картина на безработицата у нас - нито размерите й, нито причините.Виновни сме си ние,защото не сме принудили властимащите да спрат помощите за лентяи

5

до 6

преди 5 години

На феминистките поклоннички на Сафо все мъжете са ви криви!

4

Анонимен

преди 5 години

Мъжете по принцип са по-мързеливи и по-големи мрънкала от жените.Но на думи са ехехей хехей!

3

Марин

преди 5 години

Преди време щях много да критикувам "лентяите", но сега е друго. Хора, не се продавайте за по малко от 1000лв нето. Дори това е малко. Ако трябва емигрирайте. Не им позволявайте да си правят парите на ваш гръб.

2

Анонимен

преди 5 години

Това са регистрираните безработни. Знаете ли броя на нерегистрираните? НЕ! Тях ги криете.

1

Анонимен

преди 5 години

миналия месец бяхте пуснали статия според която безработните са били 320 000 .значи за месец 160 000 са избягали от България .