50

...

преди 5 години

абе какъв ви е проблема? били карали 110 км.. АМА ограничението е 140??? да не говорим че не желая да се влача 8 часа до софия особено като се ходи за уикенда. просто някой хора и с 60 и със 160 да карат все си не могат и като е със 160 загиват.. стига сте мрънкали че просто не ви позволяват колите да карате с повече от 110.. в германия абсолютно всеки кара с минимум 140 на магистралата с какъвто и автомобил да е.бог да ги прости хората!

49

123

преди 5 години

Фолквагина като народа. Дали не е диагноза. Дали не е изпреварвал от аварийната лента и не е видял цял тир.

48

Анонимен

преди 5 години

Не знам ама с тея камери за 1 гпдина стана мазало. Глефам по булевардите всвки кара с 50 60. Мн народ изяде 500 600 лв глоби . Ефекта вече се вижда оссезаемо. След още година , ще се види ясно . Дебело стана с камерите и няма "кво ще правим" . Тоя долу дето говори за събераемост явно не си в час. Ако не си платиш глобата и те спрат ти вземат книжката на момента. И я връщат като платиш.

47

Анонимен

преди 5 години

Размерът на глобите трябва да зависи не само от конкретното нарушение, но и от поредността на нарушението. След три нарушения за превишена скорост, трябва да се налага глоба и обществено-полезен труд. Който не си отработи часовете - затвор.

46

Тъпомер

преди 5 години

До *** сляп БългаринВерно си ***! Какво общо има между карането в аварийната лента и винетката?

45

тъп сляп Българин

преди 5 години

Пак си платете винетката - догодина на рекетьора Бойко Борисов !

44

Анонимен

преди 5 години

Никъде и нокога по света високите глоби не са спряли нарушителите.Друго ги спира, ама прости кратуни само едно си знаят - по-високи глоби, по-високи глоби, по-високи глоби и по-висока събираемост и катастрофите и загиналите се увеличават.

43

Дедо ви

преди 5 години

Бързи и яростни ..... и покойници! Мир на праха им.Ще обменят опит с Пол Уокър в отвъдното!

42

Цветан Караилиев

преди 5 години

До СофиянецаНе само увеличение на глобите,а и увеличената им събираемост много ще помогнат.А и за бюджета нема да е зле!

41

Centurion

преди 5 години

Да, ще има жертви,и ще се овеличават!!!Причината- безнадеждни *** без грам подготовка и умения,в същото време със съмочувствие и претенции,да се чудиш от къде се формира! Вземат им парите ,дават им книжката,продават им коли и части,гориво,глоби,после ги погребват!!!Икономика кво да се прави!!!Прогнила от корупция система!"Държава"- Вмирисан труп!!!!

40

Софиянеца

преди 5 години

До МнениеКажи ми колко е глобата в момента за шофиране в аварийната лента? Четири цифрена сума. Според теб какво ще се промени, ако вдигнат глобата още повече? Ще спрат да карат в нея ли?

39

Софиянеца

преди 5 години

Да ги глобят посмъртно за шофиране в аварийната лента и да изпратят акта на опечалените.

38

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБаджийски кратуниАйде стига , явно има проблем и всички го знаем - а именно състоянието на магистралите, защото лапаха пари, лапаха - изписаха качествени материали, платиха им тройно за такива , а магистралата е трагичн-----------Тази отсечка е строена по вашето управление на Царчето и Станишев. Добре че си признаваш че сте лапали и сте слагали некачествен асфалт. Отгоре на всичко при Орешарски цяла гониа не ви стигна да си я преасфалтирате!

37

Някой знае ли

преди 5 години

ГОУФО с пернишка регистрация ли е бил?

36

Анонимен

преди 5 години

Честно, ако ми се наложи да спра поради авария, вече ще си нося две платформи, да кина лавката и ще спра в полето ...

35

Гражданска позиция

преди 5 години

Ако тира е спрял на аварийки в аварийната лента, и колата се е движела в същата лента и се е нацепила в тира, то виновен би трябвало да е шофьора на леката кола. Жалко за поредните загинали на пътя.

34

Мнение продължение

преди 5 години

Това никога няма да се случи, защото за правителството джигитите са избиратели а не нарушители.

33

Мнение

преди 5 години

Проблемът има много просто решение в 3 стъпки:1. Ревизиране адекватността на ВСИЧКИ пътни знаци в държавата, ограничаващи безмислено скоростта.2. Яки глоби, започващи от четирицифрено число за над 20км./ч превишение на ограничението. За превишение с над 50 км./ч - затвор, ефективно няколко месеца + глобата. Непрестанен и систематичен контрол. 3. 100%събираемост на глобите, запор и отнемане на имущество на който не плаща. Който няма пари - обществено полезн труд при ставка МРЗ.

32

До 28

преди 5 години

Май не знаеш правилника май май върни си книжката на изпитващия.

31

ГЕРБаджийски кратуни

преди 5 години

До просто минаващама не може всеки ден на магистралата да загиват хора и вие да казвате че те са си виновни ! Айде стига , явно има проблем и всички го знаем - а именно състоянието на магистралите, защото лапаха пари, лапаха - изписаха качествени материали, платиха им тройно за такива , а магистралата е трагична след 5 години експлоатация има няма