158

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ МОГА ДА СЕ ОРИЕНТИРАМ В ДНЕШНОТО ОТНОШЕНИЕ НА" ГОСПОДАРИТЕ" НА ЕВРОПО !!! ДОРИ СИРИЯ БЕШЕ 23 МИЛИОНА ПРИ ПОМИНЪК ЗА 5-6 МИЛИОНА , А БЕШЕ "ЦВЕТЕТО" НА АРАБИКУМА !!! СЕКС И БЕЗМИСЛЕНО РАЗМНОЖАВАНЕ В ТЕРИТОРИИ БЕЗ ПОМИНЪК !? НАРОДИТЕ НА СЕВЕР СЛЕД " ГЛАД,МИЗЕРИЯ, ЛИШЕНИЯ.ТРУД И ПРОСПЕРИТЕТ -И СТАНДАРД ИЗРАСНАЛ В ЖЕСТОКА БИТКА С ПРИРОДАТА И ...ИЗВЕДНАЖ "ПРЕПЕЧЕНИ НАВЛЯЦИ" НА ТРАПЕЗАТА МУ -ЗАЩОТО СА СЕ НАПЛОДИЛИ И СЕ СБИЛИ ПОМЕЖДУ СИ !!!! АЙДЕ СТИГА БЕ -МИНИРАМЕ ГРАНИЦИТЕ -ДОРИ И МОРЕТО!!!

157

Боримечката

преди 5 години

42 е прав. В ерта на технологиите сме и фирмите се нуждаят от все по-малко работна ръка. "Heineken" е най-големият производител на бира в Европа и цялата фабрика се оперира само от 2 ЧОВЕКА. А и тези "бежанци", едно че са без всякакво образование, пълни са със заразни болести, мързеливи са, 99.9% от тях са мюсюлмани и вече не крият че идват в Европа да я завладеят.

156

42

преди 5 години

До 162Ти си будист от джамията. А тюркските гени у българите са около 5%. По-скоро турците носят много повече наши гени, заради кражбите на жени за харемите. Тези глупости ги пази за себе си.

155

42

преди 5 години

Седнал си да убеждаваш, че в ерата на технологиите се нуждаем от повече работна ръка...Смях. А допреди век като Европа беше с два пъти по-малко население, сигурно стоеше гладна и жадна без такива. Те пък и една стока, работливи и примерни, пък и такъв качествен ген носят.

154

Цецо

преди 5 години

Ето защо не трябва да се избират социалисти, които да управляват която и да е европейска страна...

153

шматка

преди 5 години

До 157Защото бялата раса не се развъжда.ЦЯЛАТА БЯЛА РАСА.Не е само наш проблем.Защото икономиката иска работна ръка а ние(белите) не я създаваме.Защо мислиш разшириха ЕС толкова бързо.За да приберат няколко милиона работници от ИЕ защото им бяха нужни за капиталистическата машина.Точно по тази причина форсират в момента и приемането на зап.балкани.Нови няколко милиона бели роби.При капитализма няма хора.Има човешки ресурс.Ние сме ресурс.Емигрантите също.

152

муспи

преди 5 години

До @Португалците много добре знаят какво са диваците, но тяхното правителство е португалско, колкото нашето българско. Изход от ада? - избиването на евреите!

151

@

преди 5 години

Не може да отглеждаш палми в Сибир, както не може да отглеждаш бели мечки в Африка.По този въпрос имаме ли съгласие?Е, тогава защо португалския премиер има илюзии че тези мъже (98%) от Африка и Близкия Изток ще му решат демографски проблем или въпроса с квалифицирани кадри?Колко от "инженерите" на танте Меркел работят?Над един милион покани и прие, само 635 са намерили работа, останалите са на социална помощ... вече трета година.Както и да е, тяхна си работа. Но е повече от тъпо.

150

анонимен

преди 5 години

И защо Европа трябва да прибере цяла Африка? За да си пълнят гушите лицемерите от т.н. НПО-та!

149

Анонимен

преди 5 години

"Повече от логично е,че ще има изнасилвания!"Какви изнасилвания? Португалките ще си разнообразяват сексуалния живот с тях.

148

Анонимен

преди 5 години

Какво търсят в Европа тези хора с различни възгледи и възпитание? Ще има конфликти, защото тяхната нация е несъвместима с европейското общество, защо никой не им го обясни? Не случайно сме разделени на континенти, държави и прочие. Някои либерали нямат грам акъл.

147

Бати Шахо

преди 5 години

До РачоХубавото е че хората с манталитет като твоя - плод на недоразвитото ти закостеняло мозъче с размер на индийско орехче, са много малко. Ако съдбата на България беше в твоите и на други *** като теб ръце, щеше напъло да е изчезнала до сега.

146

категорично лъжа!

преди 5 години

Португалците са сред най-пламенните защитници на идеята за чиста нация. Кой и защо се опитва да промие умовете ни с измислици?

145

Пламен

преди 5 години

До РаЧо: С 650чисти с четири съботи работни, на смени, осигуряване на минимална, инженер работя на машина, 25км ги пътувам със собствената си кола. Искам да създам семейство с дъщеря ти да живеем щастливо, да имаме две деца. Съгласен ли си?

144

Анонимен

преди 5 години

Срещат други - те пък пакистанци.Срещу им идва дама синеока,блондинка с пищни цици и висока.Вие сте германка, няма начин!Благодарни сме ви много, значи....А тя прекъсва ги с усмивка синя: Аз не съм германка, а рускиня!И питат удивени африканцитеАми тогава, де са ви германците?И им вика русата глупачка:Сега е три, а те до четри бачкат!

143

Циник

преди 5 години

ЕМИГРАНТИ В ГЕРМАНИЯСомалийски емигрант единпристига със семейството в Берлин.И на площада черните поганцисрещат двама някакви германци:Благодарим сърдечно, мили хора!В труден миг ни станахте опора!Дадохте ни покрив и парии безплатни доктори дори.И други там, доксан докуз гювечи...Децата, всички девет, учат вече!....А хилейки се, викат тез сладурциНий не сме германци, ний сме турци.Срещат друг и също тъй човечноблагодарят му черните сърдечноИ им вика тоя *** цървулСбъркали сте! Аз съм от Кабул!Шашнати горките африканциСрещат други - те пък паки

142

Ивайло

преди 5 години

Всяка минута в света се раждат 10 ***. В Португалия очевидно са много повече и са се концентрирали в политическите им партии. В началото *** с промти и закърняли мозъци, навсякъде развяват плакати с; "ИМИГРАНТИ ДОБРЕ ДОШЛИ, НИЕ СМЕ ТОЛЕРАНТНИ"Обаче само след няколко седмици, започват да пищят; ПОМОЩ!!!, ПОМОЩ!!!Само вижте какво е положението в засегнатите вече държави.

141

Анонимен

преди 5 години

Баси и тъпите социалисти!!!Вместо да положат грижи собствените им добре образовани младежи да спрат да имигрират са готови да отхранват ******.Тва социализма да не е някаква неизвестна болест дето ти отнема разума, интелекта, биологичната полова принадлежност и сексуална ориентация?

140

Анонимен

преди 5 години

Явно глупостта продължава да се шири по континента! Прииждащите на талази скакалци нямат трудови навици и образование,имат коренно различен манталитет и религия.Те идват да живеят на гърба на европейците,а не да работят.Те не идват да се интегрират! Поне 70% от тръгналите към Европа са мъже,колко време ще държат без секс? Повече от логично е,че ще има изнасилвания! И се разбира,че няма интеграция и работна ръка,а вълната от мързеливи *** е тръгнала към Европа за соц. помощи и секс......

139

Стефанов

преди 5 години

До РаЧо - Рачо, да ти обадя една голяма тайна - тия новите, за които ти така жално плачеш, НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ. Капиш? Какво искат ли? - Да получават помощи, затова се стремят точно към Норвегия, Германия, Великобритания. У нас си имаме такива, шведи ги наричаме, не ни трябват порече. Капиш?