34

ГВЕНДОР

преди 5 години

Имам предвид "Приказка за стълбата" на Смирненски, а не Вапцаров...

33

разбор

преди 5 години

сайдера е най-епоследователнияи най-безполения политик в българия,пълен *** е той е политическа ***,радва се на трохите, след изборите ще гледа НС по телевизията

32

БАЛАНС

преди 5 години

КОКАЛЪТ Е ЗДРАВАТА СПОЙКА НА КОАЛИЦИЯТА.ШМЕКЕРИ.ОБЕЩАХА 300 ЛВ. МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ И ИЗЛЪГАХА.

31

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов

30

ромските му номера

преди 5 години

Типичен Ром от Ромското Общество в България така наречените Дасикане Рома побългарени/българизирани роми , наситиха се хората на ромските му номера , после да няма няма претенции що го наричат ром

29

Ivory

преди 5 години

Разбира се че няна проблеми с коалицията,далаверата си върви.

28

Анонимен

преди 5 години

Работеше за руснаците ,сега за американците ,или за Меркел.Не може да се разбере.Той работи за парата!Сега обаче Борисов с дългият спец му показа къде му е местото. Трябва да има един от коалицията, който вместо да работи, да вдига пушилка!

27

Анонимен

преди 5 години

Стана по кротък.Парите и властта му излекуваха неврозата.Но си мисля че трябва да не спира с хапчетата, и да си ги пие редовно.Втори Скрипал.Работеше за руснаците ,сега за американците ,или за Меркел.Не може да се разбере.

26

от класиката

преди 5 години

"Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира."

25

Анонимен

преди 5 години

Кремльовския пудел на Борисова каишка!Той само лае- Крим мрим, ама се култивира и държи кат ***!

24

хахха

преди 5 години

До Анонимен 23Пише се хамелеон бе!

23

браво Волене

преди 5 години

С всеки изминал ден, все по-мъдро действа и все повече се утвърдждава! За сметка на една грохнала идеология и нейните грантаджии...

22

Башка Луд

преди 5 години

До 13Брат, да смениш бандата на Винету с алчните социалисти, е все едно да лапнеш *** за да си оправиш дъха!Промяната трябва да е тотална и от нас си зависи, дали ще търпим или ще ги изметем от властта!

21

Анонимен

преди 5 години

Това беше последния човек на който му вярвах.Но вече никой не може да ме излъже.Всички са предатели и нагаждачи.

20

Анонимен

преди 5 години

В психиатрията проблеми няма! Там всеки се мисли за когото си иска!

19

Коки

преди 5 години

До Анонимен 19Мръсник, абсолютен. Само ще му кажа, явно той не знае. Има един зам. министър от патрЕотите, той е подсъдим за подкуп, демек прокуратурата е открила незаконни поведение в неговите действия и той е още министър. Да се сети воленчо кой е той.

18

Анонимен

преди 5 години

Волене, при такава планина от проблеми в България, която скоро ще ви затрупа, ти седиш и плещиш, че проблеми няма.Ако не можеш да се засрамиш, поне отиди се гръмни. Да се изчисти земята от един ***.

17

Волен

преди 5 години

Ах Вие мои, партии любимиАз ще бъда с таз, която е на власт!

16

ПроСоТо

преди 5 години

този задмина по падение ВСИЧКИ!!!!!"1" за опортюнистите...Сигурно ГНУСНИТЕ МУ МЕТАМОРФОЗИ ще се изучават в бъдещите учебници по психиатрия.-В раздела "Падения на личността"..Не мога дори да го гледам!

15

БАЙ

преди 5 години

" Приказка за стълбата" на Смирненски ли имаш предвид?