20

123

преди 5 години

Тия са били мега *** същества. Да си бяха платили шкафа и аре. кОй от къде е. Няма да могат д аги пипнат. А сега ще ги лежат тия пари. Сигурно са някакви джагали те са такив атъпи и мързелияи.

19

питане

преди 5 години

Как се ЗАБРАВЯТ 180 000 евро? Колко трябва да си заможен или изкукуригал /изберете си кое от двете, а може и двете/ , за да имаш такава сума и да не си наясно къде е и какво се случва с нея?Ако чекмеджето на беше изпаднало, как щеше да докаже, че парите са били в шкафа?

18

Анонимен

преди 5 години

Незнам, аз ако имам 180 000 Евро едва ли ще тръгна да се занимавам с дреболии като да си продавам шкафа... Пак някой факе нюз са цитирали нашите жорналя

17

1

преди 5 години

Как забравяш,че имаш 180 хил в шкаф. 0.о *** хората.

16

А у нас

преди 5 години

При нас хилядарките хвърчат директно от балкона или се оставят до *** в плик зер пенсионерите са ни богати и помамагат на полицията да залови лошите

15

123

преди 5 години

В интерес на истината като си купуваш шкаф си го купуваш и с всичко в него. Кражба е защото не са платили и шкафа. ако не бяха такива *** да си платят шкафа и дим да ги няма. Тия са били зверски ***.

14

Случаен минувач

преди 5 години

На 60 години не би трябвало да е толкова изкуфял, той дори не е в пенсионна възраст. Странна работа, но по-важното е, че престъпниците са преследвани. В България полицаите само щяха да ти се изсмеят колко си *** и до там.

13

преди 5 години

Сделката е за шкафа - парите в шкафа не са част от сделката = кражба!Ако си беше забравил вътре оръжие или документи, а ? :)Да, и с имот е същото - ако съм си оставил автомобила в имота, то автомобила става собственост на новия собствениик на имота ли? Плитките алчни и крадливи хора нямат логика, а блажно око и оправдания!

12

четете де

преди 5 години

Абе вие не четете ли? Обадили са се да откажат сделката, което автоматично ги прави крадци. Хем няма сделка, хем взели парите и избягали оставяйки скрина на стълбите или там, където са го оставили.

11

men

преди 5 години

Тук това е невъзможно.

10

Анонимен

преди 5 години

Тези крадци определено имат бг жилка.

9

Анонимен

преди 5 години

Завиждам на франсетата, че имат морал, това да го считат за престъпление. И да искат да възпитат нацията да не се изкушава от такива работи. Да, на пръв поглед звучи сладко, да намериш пари в нещо, което вече си купил. Но представете си как би изглеждало, ако се случи на вас да се прецакате така с пари и някой да реши да ви ги върне!!!Всъщност имаше такъв случай, май беше в Германия, не помня. Един бежанец си купил мебел така, намерил пак пари и ги върнал. Разровете се, ще намерите статията.

8

Анонимен

преди 5 години

Купувам портфейли с пари в тях! За да си продадете старият портфейл, в него трябва да има повече пари отколкото ще ви дам.

7

Анонимен

преди 5 години

> Мъжът и жената ще бъдат изправени пред съда за кражба и укриване на крадено имуществоЕх? Парите са били вътре като е била сключена сделката. Съвсем законни си е. Все едно да продадеш имат и после да имаш претенции какво си имал вътре.

6

galya

преди 5 години

Аз друго пА се чудя, ще продаваш вещ, без дори да си я изпразнил или ревизирал?!Т'ва вече граничи с деменция или с глупост.Ако е първото е разбираемо, но второто???

5

Анонимен

преди 5 години

До - Мисля, че за 42000 евро, ще сме с един хамалин по-малко.

4

Анонимен

преди 5 години

Древна магия и туй ! Знам я ! Тъй са калнати пари, койт ги харчи, лоши работи ши му стаат!

3

ПроСоТо

преди 5 години

обаче за веселбата:-Ако шкафа е БИЛ ПЛАТЕН,то той вече е бил собственост на купувача,барабар със всичко,съдържащо се в него!!!!Така че продавача реално не може да има претенции към вещ,която е ЧУЖДА собствност.Ноооо,бая пара сай развъртяла,ще захлебят некои "адвокати"..

2

Анонимен

преди 5 години

Че каква кражба е това?Нали не са откраднали шкафа.Купили са си го,и с всичко,което е в него.Ами,ако имаше в него дрипи,пак ли щеше да е кражба?Ако беше в България,нямаше да ги осъдят.Те тука един ало измамник не могат да осъдят,че купувач на мебел ли?

1

ПроСоТо

преди 5 години

знаете ли за какво им завиждам на .."еврепейците"?...-За невероятния /от наша гледна точка / РЕД,който са установили в държавите си...През ден-два МЕЖУ ДРУГОТО в разговорите ми става дума и за събития от всякакво ЧАСТНО естество,случващи се в..."ТАМ",де, повечето страни от Съюза..Какво да ви кажа?..-Невероятна ЕКСПЕДИТИВНОСТ и практичност за ВСЯКО начинание."Казуси",които биха отнели ГОДИНИ на нашт "съдебна" и "административна" системи, "ТАМ" се решават за две седмици!!!..Е,"Как ще ги с