8

Анонимен

преди 5 години

Филмът наистина е елементарен и просташки. Да ме прощава човекът с философския коментар.

7

Башка Луд

преди 5 години

Просташки филм с просташка гледна точка. Блестящо заснет от добри професионалисти...и толкова! Нивото е като от онзи клип в нета-Баче Кико, спри да е..ш!Това е *** гледна точка на елементарен човек, в епохата на освободителните борби.Комитетите ли са проблема на револУцията?Това ли ни е вероюто, средното пръстче и чета с предател? Левски мижетурка ли е или?Майната им на героите, да живее елементаризма!Сега трябва да направят филм за алкохолните проблеми на авантюриста Ботев!

6

Анонимен

преди 5 години

Поправка - философски, не филосоВски.Извинете.

5

Анонимен

преди 5 години

Извън всичко. Филмът ми хареса много, имам книгата, прекрасна е, но е по-достъпна за четене от хора от моя край, които познават диалекта.Поздравявам автора Милен Русков за това.Филмът е красив, цивилизован, мъдър, исторически издържан, подходящи артисти, невероятно изпипана музика, избягване на традиционно примитивно представения враг, само е загатнат.Драмата - кой за какво се бори! Това ли е "револуцията"? Какви са подбудите?Филмът е филосовски. За мен е събитие. Зависи кой колко е чел.

4

Анонимен

преди 5 години

по HBO само глупости нищо чудно че са качили български филм

3

Анонимен

преди 5 години

Напълно в унисон със стратегията на HBO да пълни мобилната платформа с евтоно съдържание. Последното не важи за сериалите, но що се касае до филми - пълна скръб за 10 лв на месец. От друга страна за 17 лв на месец Netflix предлага пребогата библиотека от всичко.

2

Анонимен

преди 5 години

Напълно нормално е филма да се качи на НВО GO. Все пак от НВО България имат сметка да има и бг съдържание.

1

Турчин

преди 5 години

Дреме ми! Затова гледате нашите по националните ви телевизии)