59

баба Злата

преди 5 години

Кое му е европейското?Който върнат от Германия да не би да остане в Австрия-връщат го у нас,ако е влязъл оттук!?Вие за *** ли ни смятате?

58

тато

преди 5 години

Тази сороска храненичка е научена да говори без да казва нищо, сега ни подготвят за обратно приемана на мигрантите които пратихме в Германия, само глупаците си мислят, че тази среща е за да ни похвалят за безсмиленото председателство на ЕС. Чакайте мигранти от запад, *** и ***.

57

Пенсионер

преди 5 години

До до 41 53 И аз не вярвям на Бойко , ама на Корделия хептен.За това никога не съм гласувал за БКП и БСП.

56

Зозо

преди 5 години

Никой не ще да бяга в Матушката - путиновия рай :))))))))))))))))))))

55

Поручик Ржевски

преди 5 години

И тая е като оная спициалистка Желева с нейното прочуто изслушване в ООН - всичко "заедно" и "на място" това и бяха ключовите отговори по всеки въпрос.Тая е за "общо" решение демек - аз мозък и позиция нямам, каквото кажат началниците.Искам да те пратят тебе хубавелке малко да поинтегрираш новите европейци в Харманли, че са много напрегнати. Да да спокойно, има и 2 жени, не са само мъже, ще търсите общо решение на неизвестна задача.

54

Анонимен

преди 5 години

Решението е сваляне нарежима на Меркел . Това ще епадане на берлинската стена .2 .

53

до 41

преди 5 години

Поживем увидим.Не му вярвам на Бойко.Много си мени мнението , за което неможе да се разчита на думите му.ГЕРБ е належащо да си ходят , за дз се изправим малко на крака.

52

ХХХ

преди 5 години

Решението е обратно в Африка и Азия!!! Скъпо платена екскурзиантка на гърба на бедният български народ!!! Проблемите на България са безработица,ниски заплати и емиграция,а не ШЕНГЕН !!!!

51

П.Петров

преди 5 години

Усещам как идеята е ГЕРБ да усвоят едни пари от Германия, за да убедят африканците, че в Африка е по-добре отколкото в ЕС и най-вече отколкото в България.И хич няма да им е трудно ...

50

Анонимен

преди 5 години

Германия ограби България. Ограби я и чрез спирането на Южен Поток за да може да пусне Севрен поток. И чрез унищожаването на нашата промишленост и земеделие. Трябва да се разкараме от орбитрата на Германия. Трябва да забраним всички немски стоки в Българоия. Има достатъчно качествени китайски стоки, които са при това и доста по - евтини!

49

Анонимен

преди 5 години

Гади ми се от тоя европопулизъм и политиканстване ако можете да вземате български решени вземайте, ако не можете се мaхайте, ***.

48

Анонимен

преди 5 години

Спим и пърдим в едно легло извършваме общи ганг-банг сексуални и бисексуални оргии, защото сме едно голямо семейство и се обичаме безумно родово общинският строй отново се върна урааааа.

47

муспи

преди 5 години

"Решението по темата за миграцията може да бъде само общоевропейско." А какво е еврейското участие в Европа? - пълно! Всички ППАта (Пари, Правителства и Армии са техни, - не под контрол, а собственост!). Някой да се е заекнал по този въпрос? Няма как - и медиите са техни. А евреите допускат ли миграцията лукаво или я устройват брутално? Устройват я със средствата на ППА, гласейки свят без бели. Това значи край на Пособията, диваците минават на самоиздръжка, което ще е агонията на евреите.

46

мак

преди 5 години

Проблемът стана общ заради една лелка с цветни сакенца. Никой друг няма вина.

45

баба мара

преди 5 години

които е канил гости да си ги посреща няма европеиска солидарност швабите щеядат и пият бира а аз ще им плащам сметката от кьде на кьде в бьлгария си имамедостатьчно индиици за да приемаме още да си ги врьщат на африканския бряг и дане се занимават с нас и никои не казва кои сьздаде тази анархия в света

44

opps

преди 5 години

Бла-Бла-Бля

43

БАЛАНС

преди 5 години

За една камара празни приказки била път чак до Берлин и прахосала 15 - 20 хиляди лева.

42

Анонимен

преди 5 години

Решемие европейско от изявление гейско....

41

Башка Луд

преди 5 години

Ама ние и германския го шпрехваме и новините от Германия ги четем...все още!Та леля Меркел, друго каза. Нещо за някакви хиляди мигранти говори, за връщането им в БГ и страните на първоначална регистрация.Тя успокоява скъпите си съотечественици, че проблема е решен и са се разбрали!Тука друго се пее!На кого да вярвам, на медиите от Германия или на Пеевскипресс?

40

Х

преди 5 години

Споразумение е постигнато за страните които са се съгласили!!! Имаше такава песен/Земята на Ботев и Левски отново е робска земя!/