36

ХАХАХА

преди 5 години

До 30 Чиновник: Е кво спахте Чиновниците последните 13 години!!!!!!!!!!!!! Има толкова елегантни начини за ремонти, ама не ви се мисли, а ви се лапка!!!!!!!!

35

ХАХАХА

преди 5 години

Ремонта на Графа се изпълнява май от фирма близка до Лукойл, това тук май е ремонт даден на фирма май близка до ***....

34

Последно.

преди 5 години

Да довърша.Ако това човешко същество има някакъв разум - да подава оставка. 3 манадата мъка. След нея София ще рухне с лоши улици, грозни разпадащи се площади, супер много дългове и застроени площи... На мен започва да ми писва и смятам да предприемам мерки против вредителите :)

33

Ей Самоков....

преди 5 години

Скъпа (на мен и всички софиянци)селска кметицо. Защо се опитвате да ремонтирате - не можете. Тротоари, улици, площади - НЕ ВИ СЕ ОТДАВАТ. Засаждайте цветя на НДК и останалите паркове. Направете столицата все по-невъзможна за живеене с постоянното застрояване. Затворете центъра за всички, изгонете живущите там, разковете жълтите павета, които са там преди вашите жалки праотци да са можели да четат, съборете всичко и продадете го на ваши хора, за да си направят грозните сгради.

32

Райконен

преди 5 години

Който се оплаква, да действа! Вече има няколко мобилни приложения за сигнализация на нередности в София и страната. След само 2 дни след мой сигнал, запълниха 7-8 големи дупки на улицата ми.

31

o0o

преди 5 години

Голямата кражбА, по худини, как ще изчезнат едни пари !

30

Чиновник

преди 5 години

Ало мрънкалниците, ремонтира се, защото последните големи ремонти за правени преди 30-40 години. Оттогава нищо не е пипано и на практика цяла София е за оновен ремонт. И да мрънкате и да не мрънкате, ще се работи, ще се ремонтира и ще се обновява. Това е положението! Аре, че започва важен и интересен мач.

29

Анонимен

преди 5 години

Бойко ни спаси от комунистическия гнет. БСП искат да ни продадт в робство на Русия, но Бойко ни изведе на европейския път.

28

wild horse

преди 5 години

Няма ли край този ад! От 3 мандата в София само се рови и все на едни и същи места,които се скапват след 1-2 години и хайде пак. Парите за крадене не свършват,качеството равно на нула,бурна имитация на дейност.

27

Шофер

преди 5 години

Всяка година едно и също. Чудя се - ще бъда ли жив изобщо, когато в София няма да се правят ремонти или да се строят нови грозни сгради?

26

каня

преди 5 години

Йорданка Фандъкова да види с очите се как "хубаво" позакърпиха тук, там на парче улицата пред бл. 510 в Овча купел 1.Вече има малко асфалт-до следващия голям дъжд.

25

Армия от мрънкалници

преди 5 години

Няма угодия, ако не се работи - защо не се работи, ако се работи - значи се краде. Нарамвайте по една лопата и покажете как се прави, ударници на труда. С мрънкане от нета нема да стане

24

Анонимен

преди 5 години

Боко Тиква освен да краде и лъже сруго не може. 6 месеца дрънкаха за европрецедателство и какво накрая? Абсолютно нищо освен че окрадоха десетки милиони от бюджета под формата на държавни поръчки.

23

Анонимен

преди 5 години

Бойко разхубавявя София.

22

бай Х

преди 5 години

До ,,един от северозапада"Затова сте на това дередже в северозапада , защото още се прехласвате по руските дрънгели и още сънувате соца !!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Всяка година ремонти нема стане г-жо даскалице идете вижте във Токио хората се движат със метро навсякде и влакове стрели и няма война по пътищата. Сядаш возиш се има интернет нвсякъде и хората се забавляват, а ни е още мажем бетон и асвалт със мистрията като средновеквовни талибани и ремонти и окопи и мръсен въздух.

20

българин

преди 5 години

А бул.,,България" кога ??!?!

19

Анонимен

преди 5 години

Бойко и Йорданка преобразиха София. Сега София е много красив град, благодарение само на денонощния труд на Бойко и Йорданка.

18

Гогата

преди 5 години

Центъра - в ремонт ! Това хубаво, а на кварталите зимата ли ще се ремонтират улиците и тротоарите ?! За пример : На ул, Абагар има дупка, дето и тракторите заобикалят...А само там ли е ?...

17

Анонимен

преди 5 години

Боко открадна толкова че не остров ами цяла флотилия совалки може да си купи и пак ще му останат кинти да си харчи на воля 1000 живота.БравУс!!